|
| Jeste li ikada poželjeli da nekog nema? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Jeste li ikada poželjeli da nekog nema? 29.06.10 12:59 | |
| znam da zvuči strašno, ali jeste li ikada poželjeli da nekog nema? da jednostavno nema neke osobe i da bi vam bez ta te osobe život bio lakši?
crne misli našeg uma.... |
| | | Fallen_angel Totalno relaxiran
Broj postova : 1077 Godine : 37 Lokacija : Zgreb mali Datum registracije : 06.01.2010
| Naslov: Re: Jeste li ikada poželjeli da nekog nema? 29.06.10 13:03 | |
| | |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Jeste li ikada poželjeli da nekog nema? 30.06.10 6:37 | |
| Nisam nikada poželjela da nekoga nema , ali sam poželjela da me se ostavi na miru. Crne misli našeg uma , uvijek su prisutne da se jave u određenim trenucima . Bitno je ne dopustiti im da nas navode na korake koji dalje prozrokuju veće probleme, nego što bismo mi željeli i tada se nađemo u situaciji kada lupamo glavom od zid i pitamo se: a što nam je to zapravo trebalo. Protiv crnih mislih našeg uma , moramo se boriti , svatko od nas posjeduje te misli ...bitno je koliko im dozvolimo da sa nama upravljaju . | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Jeste li ikada poželjeli da nekog nema? 30.06.10 8:34 | |
| da jesam ..pa onda pomislim kako mogu tako sta pomisliti nije ok ..ali daba ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li ikada poželjeli da nekog nema? 30.06.10 11:25 | |
| ne, takve misli meni ne bi ni pale na pamet, ako se sa nekim ne slazem onda zaobidem tu osobu ali nisam nikad pozeljela da je nema. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li ikada poželjeli da nekog nema? 30.06.10 14:01 | |
| ja jesam i poslije sam osjećala strašnu grižnju savjesti.... |
| Naslov: Re: Jeste li ikada poželjeli da nekog nema? 30.06.10 14:05 | |
| nije stvar u tome da se s nekim ne slazes pa ga zaobides ..kao sto Passion kaze ..na takve se ne obazirem ...ne mislim nikom lose ni zlo ..nego jednostavno pomislis da bi ti bolje bilo da nekog nema ...ali to je taj tren crnih misli ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li ikada poželjeli da nekog nema? 30.06.10 14:07 | |
| znam, tako je i kod mene...a poslije osjećam grižnju savjesti zbog takvih crnih misli.... |
| | | jaro1968 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3073 Godine : 56 Lokacija : najlijepsi zalazak sunca Datum registracije : 22.06.2009
| Naslov: Re: Jeste li ikada poželjeli da nekog nema? 30.06.10 15:08 | |
| Da dogodilo mise i to ne sto nekog mrzis ili ne kozes sa njim ali jednostavno dojde tako da pozelis i to. Tako je bar kod mene se desavalo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li ikada poželjeli da nekog nema? 30.06.10 18:30 | |
| Ne nisam nikada pomislila... |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Jeste li ikada poželjeli da nekog nema? 30.06.10 18:39 | |
| Uff kada sam bila mlaža često sam znala pomisliti "da te barem nema" ..sada kako sam malo ostarila..ne mislim to nikome .. Osim nekad kad pročitam neku vijest kao o onoj maleckoj što ju je silovao i ubio onaj manijak..ne samo da bi da nestane takva životinja..golim bi ga rukama udavila najradije..fuj odvratni gad.. Ali ovako ako me netko i izbaci iz takta ne želim nikom da nestane...nek im bude ono što i oni meni žele.. | |
| Naslov: Re: Jeste li ikada poželjeli da nekog nema? 14.12.11 13:54 | |
| nije lijepo al jesam .... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Jeste li ikada poželjeli da nekog nema? 01.12.14 14:57 | |
| Jesam, u djetinjstvu sam poželio da nema mog starog pijanice. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li ikada poželjeli da nekog nema? 20.12.14 11:18 | |
| Jesam da, ali samo sebe, sto puta sam znala kazati na sav glas da bi voljela da me nema |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jeste li ikada poželjeli da nekog nema? | |
| |
| | | | Jeste li ikada poželjeli da nekog nema? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 274 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 274 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|