|
| Suze u ocima | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Suze u ocima 25.06.10 16:02 | |
| Suze....znak slabosti...znak jacine...znak bola....znak srece.... Moze li sve odjednom?
Placete li? Kad hocete....kad morate.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Suze u ocima 30.06.10 18:45 | |
| Placem cesto..zadnje vreme.. donosi mi olaksanje... |
| | | tvoj anđeo Totalno relaxiran
Broj postova : 1085 Lokacija : zagreb Datum registracije : 01.06.2010
| Naslov: Re: Suze u ocima 30.06.10 19:56 | |
| plačem kad mi je teško a nekada i od sreće | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Suze u ocima 30.06.10 20:13 | |
| samo jake emocije bilo srece ili tuge za necim mi izazovu suze ......ljutnja ..uvrede .. i tome slicno mi nikad ne moze izazvati suze .. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | tvoj anđeo Totalno relaxiran
Broj postova : 1085 Lokacija : zagreb Datum registracije : 01.06.2010
| Naslov: Re: Suze u ocima 30.06.10 20:19 | |
| postoji jedna osoba koja me i tugom i veseljom može uspjeti rasplakati | |
| | | len Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 470 Datum registracije : 23.06.2010
| Naslov: Re: Suze u ocima 30.06.10 23:12 | |
| tesko zaplacem
Zadnja promjena: len; 07.07.10 14:42; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Suze u ocima 30.06.10 23:17 | |
| Na nekoj slicnoj temi sam vec napisala da rijetko placem..skoro nikad..ne umijem valjda.. | |
| | | mentalistica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 786 Datum registracije : 14.05.2010
| Naslov: Re: Suze u ocima 30.06.10 23:31 | |
| Skoro nikada ne plačem. Osim na sprovodu ili ako me netko baš jako, jako, jako, jako povrijedi (desilo se dva puta). | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Suze u ocima 30.06.10 23:34 | |
|
ne plačete kad javnosti... a kad ste sami??...
|
| | | len Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 470 Datum registracije : 23.06.2010
| Naslov: Re: Suze u ocima 30.06.10 23:38 | |
| Ne pise nigdje da nikad ne placemo.
Zadnja promjena: len; 07.07.10 14:42; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| Naslov: Re: Suze u ocima 30.06.10 23:40 | |
| Uuuuu al slagah..sad se sjetih..placem dva puta godisnje,i to kad polazim od kuce,ono kad se pozdravljam sa svojima.Ranije cak ni to nisam dozvoljavala sebi,progutam nekako,sad valjda sa godinama popustam.Ali i dalje necu da im priznam da mi je zao sto idem,vec kazem jaoo kako je lijep ovaj cvijet i pocnem da placem.Kao dijete se nadam da me nece provaliti. | |
| | | mentalistica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 786 Datum registracije : 14.05.2010
| Naslov: Re: Suze u ocima 30.06.10 23:42 | |
| - Tornado je napisao/la:
- ne plačete kad javnosti... a kad ste sami??...
Ja smatram da suze nisu sramota, kao što nije ni smijeh, tako nisu ni suze. To su sve prirodne reakcije i normalna stvar. Javnost ili sama, totalno nebitno, ako sam povrijeđena. Kažem skoro nikada ne plačem osim sprodova ili ako me netko dobro ne povrijedi, ali eto, dogodilo se to na sreću samo dva puta. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Suze u ocima 30.06.10 23:43 | |
| - Dita von Teese je napisao/la:
- Uuuuu al slagah..sad se sjetih..placem dva puta godisnje,i to kad polazim od kuce,ono kad se pozdravljam sa svojima.Ranije cak ni to nisam dozvoljavala sebi,progutam nekako,sad valjda sa godinama popustam.Ali i dalje necu da im priznam da mi je zao sto idem,vec kazem jaoo kako je lijep ovaj cvijet i pocnem da placem.Kao dijete se nadam da me nece provaliti.
tebe prosto ne mogu da zamislim da plačeš ni ta dva puta godišnje.. : |
| Naslov: Re: Suze u ocima 30.06.10 23:47 | |
| - Tornado je napisao/la:
-
tebe prosto ne mogu da zamislim da plačeš ni ta dva puta godišnje.. : Rijetko ko moze da zamisli mene kako placem..ne ide uz mene jednostavno..ali eto..kazem ti ja,popustam s godinama.. | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Suze u ocima 05.11.10 20:30 | |
| Ljekovita moć suza - plačite i osjećat ćete se bolje Potiskivanje emocija gotovo nikada nema dobre posljedice - zato kad vam navru suze, uzmite maramice i jednostavno se isplačite Plakanje je prirodna pojava koja nas prati od dana rođenja. Dok smo bili bebe, plakali smo kad smo bili gladni, pospani, umorni, nervozni, frustrirani, isprljani i tako dalje. S dolaskom i prolaskom godina suze su nam tekle u trenutcima kad su nas drugi zanemarivali, plašili, prekoravali ili kad smo se osjećali tužnima. Najčešće suze nisu tekle dugo - nakon samo nekoliko minuta vratili bismo se našem normalnom, aktivnom, radoznalom i djetinjem ponašanju. No što se zbiva u odrasloj dobi? Naučili smo potiskivati emocije, skrivati razočaranje i bol. Postali smo veliki dečki i velike cure. Sjetit ćete se da su nas roditelji i učitelji godinama poticali da prestanemo plakati oko svega i da budemo hrabri. Međutim, činjenica je da ćemo barem u nekim trenutcima u odrasloj dobi ipak zaplakati. A čini se da ono koji periodično znaju pustiti pokoju suzu u biti vode puno zdraviji život. Zato se nemojte uvijek ustručavati zaplakati. Kako plač liječi? Slabi napetost, potiče neutralizaciju toksina i emocionalnog stresa u tijelu (svi se puno bolje osjećamo nakon što se dobro isplačemo, zar ne?) Suze koje su izazvane emocijama sadrže više proteina i beta endorfina - prirodnih sredstava protiv boli. Suze, između ostalog ubijaju i bakterije, vlaže oči i pomažu nam da bolje vidimo. Oni koji često plaču manje su izloženi psihičkim bolestima od ljudi koji emocije drže duboko u sebi. Nakon plača smo smireniji i spokojniji. Možemo svaku situaciju sagledati puno jasnije i trezvenije. Biti jak i hrabar ne znači potiskivati emocije - ključ toga leži upravo u trezvenosti, u volji da se suočimo sa svim nedaćama i zbivanjima u životu. I u poznavanju moći oslobađanja putem suza. Zato kad vam idući put navru suze, uzmite maramice i jednostavno ih pustite van. Sigurno ćete se osjećati bolje na nekoliko razina.(metro-portal.hr) ______________________________________ Ja se isplačem..nekada davno sam uvijek sakupljala ih u sebi..danas više ne kada mi se nakupi dovoljna je jedna rijeć i ja sve s njima izbacim van. Nakon što završim ispušem nos i osječam se uvijek bolje. Kažu ... kada je duša puna bola..suze ju operu..kod mene pali | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Suze u ocima 05.11.10 20:41 | |
| Nemam tu sreću da se olakšam suzama,zna me gušit bol al ne plačem..Tek kad znam da sam sama onda dam oduška sebi.. |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Suze u ocima 05.11.10 20:44 | |
| A ja navečer kada svi zaspu ako mi je jako teško..olakšam dušu..ali zna me uhvatiti i preko dana...nekada..srečom pa je curka večinom vani..a muž ako skonta ljubičaste oći..ne pita ništa kada je on kriv..ali kada nije on kriv pita tko te dirao Naravno da se vadim na luk ili na trepavicu večinom...nema smisla da ga zamaram svojim stanjima..a on se pravi da ga ne muljam. | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Suze u ocima 05.11.10 20:47 | |
| Isto kao Kikica...uglavnom uvece kad svi zaspu, isplacem se i bude mi lakse. A preko dana, kad mi je lose, samo podviknem na brata i otrcim u sobu i posle se vadim da je on kriv. | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Suze u ocima 05.11.10 20:48 | |
| A slične smo | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Suze u ocima 06.11.10 11:27 | |
| - Citat :
- Sjetit ćete se da su nas roditelji i učitelji godinama poticali da prestanemo plakati oko svega i da budemo hrabri.
Ne pokazuje se hrabrost s time sto necemo plakati ...nekad je hrabrost i zaplakat i reci sve sto te tisti _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Suze u ocima 06.11.10 11:46 | |
| i ja sam u zadnje vrrime baš nekako tužna,, sjetim se dragih osoba koje više nisu sa nama,,na ovom svijetu pa se totalno bediram,,,a sve to su bile mlade osobe kako da ne plačem,,,a njih nema... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Suze u ocima | |
| |
| | | | Suze u ocima | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 348 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 348 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|