| Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... | |
|
+4Firefly Blizanka jocAGM Goran 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... 25.06.10 15:08 | |
| Sve je sivo, zid pred ocima... nerviraju vas svi koje ugledate, nervozni ste...ne drzi vas mesto...ne znate sta bi sa sobom...mrzi vas da se pokrenete....
Kako se cupate iz sivila? Sta radite da opet sve dodje na svoje mesto? |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... 14.07.10 19:04 | |
| Napijem se i hebe mi se za sve tad. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
jocAGM Početnik
Broj postova : 43 Godine : 30 Datum registracije : 13.07.2010
| Naslov: Re: Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... 14.07.10 19:31 | |
| jednostavno odem u prirodu,malo se istrcim s lušam glazbu...jednostavno uživam u pogledu | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... 15.07.10 12:48 | |
| zatvorim oči, skoncentriram se na samu sebe, zamislim da sam na velikoj zelenoj livadi i da udišem mirise prirode...i ponavljam u sebi da sam jedinstvena i da ništa nije vrijedno negativnih misli, sivila i nervoze. |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... 15.07.10 20:05 | |
| Iskljucim se ..mislim na lijepo ..nadem u sebi mir ...a sve ostalo ignorisem _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... 15.07.10 23:14 | |
| upalim neku dobru pjesmu, razmislim o svemu i krenem dalje.. jednostavno htjeli mi to ili ne-moramo, pa tako ja to radim |
|
| |
Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... 21.09.10 22:04 | |
| uf... kadkad teško samo sebe išta nagovorim... prije legnem i odspavam Kao prvo izbacim sve iz sebe što me muči... suzama, glazbom, pisanjem, slikanjem... a onda kad me to iscrpi kada se emocije pročiste skroz na skroz.. kao da me pročiste tad moje misli postaju manje teškima, jednostavnije i uviđam što me rastužilo... ako je spoznaja preteška s kojom se ne mogu nositi trenutno sjednem i nestanem doslovno to nestanem u sebi.. na mom sigurnom mjestu sa svojim pravim licem i tako skupim svu snagu za svaki teret na mojim leđima | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... 03.11.10 20:13 | |
| U biti sve to trenutno sivilo i loše raspoloženje su produkt našeg uma. Dakle u svom umu moramo ubiti to sivilo. Izgraditi pozitivan mentalni stav, treba znati da su problemi prolazni i da jedino mi osobno držimo ključ rješenja vlastitih problema u svojim rukama. Samo treba paziti da nepažnjom taj ključ ne zametnemo. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... 03.11.10 20:24 | |
| Uglavnom te lose dane i probleme prolazim sama. Ne volim da druge opterecujem time. | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... 03.11.10 20:26 | |
| Nije to opterećivanje, pravi prijatelji i ostale bliske osobe moraju biti uz tebe u dobru i zlu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... 03.11.10 20:27 | |
| Ma znam. Al opet ne volim. Nekako mi lakse, bolje da sve to prodjem sama. | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... 03.11.10 20:28 | |
| Ma ne zezaj, idući problem ima da si sa mnom podijelila seko, da pijemo ili plačemo zajedno. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
cinnamon duckie Totalno relaxiran
Broj postova : 1279 Godine : 124 Lokacija : u labirintu Datum registracije : 11.10.2010
| Naslov: Re: Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... 04.11.10 14:04 | |
| - Goran je napisao/la:
- U biti sve to trenutno sivilo i loše raspoloženje su produkt našeg uma. Dakle u svom umu moramo ubiti to sivilo. Izgraditi pozitivan mentalni stav, treba znati da su problemi prolazni i da jedino mi osobno držimo ključ rješenja vlastitih problema u svojim rukama. Samo treba paziti da nepažnjom taj ključ ne zametnemo.
A što ako ga zametnemo? | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... 04.11.10 14:08 | |
| Prvo grizem sve oko sebe..pa se onda malo skuliram i kažem svima ne prilazite jedem malu djecu..naravno ako još netko priča sa mnom da me čuje Šalim se i ne šalim..ali takva sam..kada sam dobra dobra sam ..ali kada vragovi u mnei podivljaju jadni svi oko mene. Muž se skroz navikao na mene..i vidi od jutra da je bolje da me izbjegava. A kada i kako prođe..pa ne znam večinom kada se raspalim tako onda spremam čistim i valjda tako se umorim i prestanem se boriti sama sa sobom ..valjda onda i to nervoza prođe. | |
|
| |
Badomen Totalno relaxiran
Broj postova : 1130 Godine : 55 Lokacija : home,sweet home Datum registracije : 22.10.2010
| Naslov: Re: Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... 04.11.10 19:07 | |
| pustim "enu" od "Haustor-a" obično sam ne mogu upasti u to sivilo trebao bi me gurnuti neko blizak meni u to stanje prvi lijek je glazba a onda dok slušaš glazbu(koja te diže) razmisliš o svemu i spoznaš da i nisi u totalnom sivilu i da je to prolazni osjećaj koji brzo nestaje ako razmišljaš u bojama | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... 04.11.10 19:28 | |
| Ja sam kao Kiki,užasna sam srećom pa to traje tek par minuta ali dovoljno da i pas i muž naroguše se na mene..Srećom imam opravdanje za to |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... 04.11.10 21:10 | |
| Volim sama proci ako mogu ..danima se gusim .ako vidim da tonem bas duboko onda trazim pomoc od dragih ljudi s kojima uspijem isplivati u trenu ...jer s njima je lakse sve ..samo sto cesto puta ne zelim da ih opteretim i muka mi kad ih opteretim sa svojim losim danima _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... 12.01.11 17:36 | |
| - tija je napisao/la:
- Ja sam kao Kiki,užasna sam srećom pa to traje tek par minuta ali dovoljno da i pas i muž naroguše se na mene..Srećom imam opravdanje za to
Joj što volim kad je ženama PMS opravdanje za sve i svašta _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... | |
| |
|
| |
| Ja svoje lose dane volim gristi sam/a..... | |
|