|
| Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
+60Angarila Shadow Srećnica Ibisis Maki Talia vivyan Lepotica Dreamer dea_ januska Luca Luna2 Lavanda Petra83 krokodil behko BlueLady Otelo oblacno tija mobile jasna49 mimoza mexx Nesreča Ketica bonaca enigma_ cinnamon duckie Iskra užas Bobić margarita bodomiere Christine von Cahill Bobby Eni Rokerka Never THE bitch! ♥Maite♥Genesis♥ Dusan cassia Nera irko Dita von Teese len Nenad teaa MisS_La xXSexyXx goc Wall-e Dragance Niky Wind DjBjelovarcanin mentalistica Kikica Ary Goran 64 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 09.05.10 19:29 | |
| First topic message reminder :Ako imate želje, primjedbe, prijedloge i pitanja ovo je mjesto gdje ih možete iznijeti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 08.09.14 12:28; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Sumrak VIP član
Broj postova : 34134 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 01.07.15 10:16 | |
| Blizz, možeš li onu temu KOLIKO IMATE POSTOVA iz igrica izbrisati i u koktel bar turiti, jer s igricama nema blage veze;) | |
| | | Palop Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 927 Godine : 47 Lokacija : U njenom narucju..... Datum registracije : 29.10.2013
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 01.07.15 22:07 | |
| Imam jedno pitanje, mozete li odgovoriti...gdje je Talija.....nedostaje forumu, njene lijepe slike, glazba, iskrena i dobra osoba sto je danas rijetko na forumu.... Molim iskren odgovor. | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 01.07.15 23:13 | |
| Talija je banirana ima sad ce i godina _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 02.07.15 17:56 | |
| Hvala sto ste mi sve objasnili .... Ne kuzim jos sam ovo , ako je banirana kako joj se vidi nick ... |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 03.07.15 23:14 | |
| Ako je neko baniran nije izbrisan kao clan _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sumrak VIP član
Broj postova : 34134 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 05.07.15 13:03 | |
| zamolio bih redakciju foruma da mi kutak izbrišete za sva vremena...također ne želim da mi ga itko više ikad otvara, bilo to s redakcijske strane ili od članova...ja svakako odavno više u njemu ne pišem, u druge isto ne i ne mislim nikada itkome išta na taj način pisati...nadam se da ćete uvažiti moju molbu...HVALA... | |
| | | Gost Gost
| | | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 05.07.15 19:44 | |
| - Sumrak je napisao/la:
- zamolio bih redakciju foruma da mi kutak izbrišete za sva vremena...također ne želim da mi ga itko više ikad otvara, bilo to s redakcijske strane ili od članova...ja svakako odavno više u njemu ne pišem, u druge isto ne i ne mislim nikada itkome išta na taj način pisati...nadam se da ćete uvažiti moju molbu...HVALA...
E iskreno pun mi klinac vasih zahtjeva ..danas zatvori sutra otvori ..prvo se dogovorite sami sa sobom pa onda bilo sta trazite ...ne mogu da vjerujem ovako se ni djeca ne ponasaju ...Sumrace kutak ceti biti obrisan na ovom forumu Ponoci imas pravo sa tim "..pa da se čovjek zamisli kakve su to sve želje tu .." jer ni tvojoj nije mane - Ponoć je napisao/la:
- jedna želja samo jedna
da mi se blokira lozinka za ulazak tu, tako da ne ulazim više,što se tiče novog profila ili bilo čega drugog neće biti.
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 05.07.15 19:51 | |
| Mislim da se ovakve gluposti ne mogu naći ni na teen forumima, kako se ponašaju pojedinci ovdje, ali ne od danas ili jučer, nego od samih početaka od kad su se učlanili ovdje, pod ne sjećam se više ni ja kojim nickovima. Briši im profile, briši lozinke, briši kutke, jer im je nešto puhnulo u glavu, pa za mjesec dana mailovi da bi se vratili, učlanjenja pod drugim nickovima itd. Nećete više derišta, taman samo Blizz i ja ostali tu i napisalo se dva posta mjesečno. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sumrak VIP član
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 05.07.15 20:05 | |
| - Ponoć je napisao/la:
- jedna želja samo jedna
da mi se blokira lozinka za ulazak tu, tako da ne ulazim više,što se tiče novog profila ili bilo čega drugog neće biti.
I može li se moja želja ispuniti ribice zlatna? Razuman čovjek jednostavno ne ulazi više, ako iz nekog razloga ne želi, a ne traži administratore da mu mijenjaju lozinku. Već si jednom tražila na ovom forumu da ti se briše nick, udovoljeno ti je, vratila se i sad opet nešto glumataš. Svaki put kad ste vas dvoje golupčića, ti i Sumrak, u nekoj međusobnoj frci i svađi, dolazite s nekim dječjim zahtjevima, dajte odrastite i uhvatite se realnog života. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 05.07.15 20:10 | |
| Svaka čast,sve stoji kao ste napisali nema se što više nadodati |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 05.07.15 20:11 | |
| Što na kraju Ponoć, predomislila se ti? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 05.07.15 20:14 | |
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 05.07.15 20:22 | |
| Ne valja ni pisati u afektu, kad si ljut, potresen itd. jer ti je kasnije krivo što si nešto napisao. Znam da ponekad čovjeku dođe svašta, ali prespavaj pa onda odluči, tako je uvijek bolje. I ja sam možda sad u postovima iznad pregrubo reagirao, ali znam vas, znam da imate potencijala, da ste pozitivci kad treba, pa popizdim kad po tko zna koji put počnete ponavljati postupke za koje ste se već pet puta kajali. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 05.07.15 20:31 | |
| Ja samo mogu da kažem iskreno nije vam lako kad poludimo i to sam vidila danas pa sam i napisala,meni je tu stvarno lipo mir i tišina ali kad me on konjina takne tamo di ne treba i blebne stotinu puta sam poželjela da nisam tu nikad ušla
nisam ja bez razloga tražila da mi se ulaz blokira, ja nemam tu sto profila nego Ponoć i stari za kojeg sam te još onda tražila da mi se blokira
nije mi cilj da se bilo čiji forum blati ili da se pizdarije rade Ja samo mogu da vam kažem da mi je iskreno žao što je to tako krenulo,možda bi bilo bolje kad već ne možemo skupa biti na istom forumu da se jedno makne pa ja bi drage volje samo za mir i tišinu zato sam tražila da se samo s vaše strane lozinka promine tako da ne ulazim više. |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 05.07.15 20:42 | |
| Kao prvo ne vidim realan razlog što ne bi oboje pisali na temama na kojim vam se piše. Kao drugo, puno stvari se da riješiti privatno, bez da se ide javno u detalje o nekim temama, jer ima masa "voajera", tj. bivših, a i sadašnjih ali neaktivnih članova, koji žive od bilo koje vrste tuđe nesreće i naslađuju se njome, pa eto - nedajmo im da se naslađuju. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 05.07.15 21:03 | |
| U potpunosti se slazem sa Goranom Ponoci i ti i Sumrak znate koliko se neki nasladuju tudom boli i jednostavno sve vase probleme rijesite sami van ociju javnosti ..a niste djeca da jedno drugom tu prkosite i izazivate se ...pa kulturni ste i dobri ljudi oboje i znate sta je i za jednog i drugog dobro ..Oboje ste mi dragi tako da nadam se da cete oboje ostati u ovom nasem plavetnilu zajednickom u miru i tisini _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 05.07.15 21:07 | |
| Ja samo mogu da vam se iskreno na svemu zahvalim, u pravu ste sto se toga tiće to moram da priznam bez da se ikome ulizujem za razliku od njega bar sam tu pa pisem nisam zakuhala pa nestala Hvala vam na lipim riječima |
| | | Sumrak VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 05.07.15 21:38 | |
| - Ponoć je napisao/la:
- Ja samo mogu da vam se iskreno na svemu zahvalim, u pravu ste sto se toga tiće to moram da priznam bez da se ikome ulizujem za razliku od njega bar sam tu pa pisem nisam zakuhala pa nestala Hvala vam na lipim riječima
što sam ja tu zakuhao, postavio sam molbu redakciji i uslišili su mi je...mogli su i odbiti, na to pravo imaju i opet bi im kazao HVALA...a nestao nisam...ja kad budem odlazio to će biti tiho i najmanje kad se bude itko nadao...i to se tako radi...profili se ne brišu na forumima više jer ostaje ono gost, lozinku mjenja sam član, a ako je zaboravi traži novu...i to je to... | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 05.07.15 21:42 | |
| Mislim da je mislila na nešto između vas dvoje Sumrak, a ako imate nekih nesuglasica između sebe, najbolje da ih riješite privatno, ocijenite što je za privatnu, a što za javnu komunikaciju i diskusiju. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sumrak VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 05.07.15 21:44 | |
| - Goran je napisao/la:
- Mislim da je mislila na nešto između vas dvoje Sumrak, a ako imate nekih nesuglasica između sebe, najbolje da ih riješite privatno, ocijenite što je za privatnu, a što za javnu komunikaciju i diskusiju.
što ona misli ja ne znam, ja sam samo uputio molbu i ništa više od toga...i to je sve... | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 06.07.15 0:13 | |
| - Sumrak je napisao/la:
što sam ja tu zakuhao, postavio sam molbu redakciji i uslišili su mi je...mogli su i odbiti, na to pravo imaju i opet bi im kazao HVALA...a nestao nisam...ja kad budem odlazio to će biti tiho i najmanje kad se bude itko nadao...i to se tako radi...profili se ne brišu na forumima više jer ostaje ono gost, lozinku mjenja sam član, a ako je zaboravi traži novu...i to je to... E sad ne znam ni ja sta si zakuhao i gdje ..trazio si ..dobio si ..jest da sam ja odreagovala ono dosta mi vise vas dvoje i toga ..brisi pisi ali i dalje stojim kod toga dosta mi zahtjeva kod vasih djecijih igrica ...toplo hladno ako zatoplite opet mene nema za otvaranje novih kutaka da se zna _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sumrak VIP član
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 17.09.15 12:20 | |
| teme SEXY GIF PICTURES I EROTIKA U CRTEŽU I KARIKATURI trebale bi biti zaključane...pogledajmo prvu navedenu, i biti će jasno zašto...jer smiješno je da je EROTIKA zaključana, a ove dvije teme su otvorene...općenito, EROTIKA se zaključava na svim forumima...i sve što je vezano za nju pod ključ...tako da mogu samo članovi da gledaju...s jedne strane je Coctel bar zaključan, a par ovih otvoreno, apsurd...toliko od mene...naravno, ovo je samo moj prijedlog bio...a, na Vama je da razmislite... p.s. ja da se pitam ja bih za Erotiku extra podforum napravio i pod ključ... | |
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja 07.11.15 22:46 | |
| Sva sreca pa mi nismo ko ostali forumi ..tako da zakljucavamo ono sto najmanje treba Erotika je u podforumu kako se meni cini odvojena davno i stavljena pod kljuc ..sexy gif pictures i erotika u crtezu i karikaturi promaklo ..sad su na svom mjestu ...hvala na prijedlogu _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
| |
| | | | Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 99 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 99 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|