|
| Dino Dvornik - tekstovi | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Dino Dvornik - tekstovi 06.12.08 3:33 | |
| LJUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM
Znas, ponekad se pitam je li bas moralo toliko dugo bez tebe probaj zamisliti kako je tesko voziti se nocu kroz pusti grad u drustvu gospodje samoce
I zbog toga se nemoj dosadjivati kad pretjerujem sa njeznostima jer za tebe, ljubavi moja njeznost je jedina istina na licu ti vidim da si u snovima sretna a ja vise ni sam ne znam ima li razloga spavati jer suvise je lijepo uzivo vidjeti san ljubav se zove imenom tvojim
Da, ti si ta samo meni potrebna tvoje lice njezno je moja istina tvoje tijelo osjecam budi me tvoj dah, ja volim te jer ova noc je iskrena poput nas
Ref. Samo ti sve tajne znas o meni, moja ljubavi sve ono sto sam ja samo ti, ti jedina si sreca mojoj istini, moja ljubavi
Nikad nisam kao tebe nikog volio cak sam radi drugih zena sebe lagao vjerovao nisam nikad da sreca postoji tek sada vidim sto je prava snaga ljubavi sreco moja, hvala ti za sve
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 10.12.08 16:39; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Dino Dvornik - tekstovi 09.12.08 15:06 | |
| Ti si mi u mislima Ref. 2x Ti, ti si mi u mislima ti, ti si mi u grudima jos plovis mi u zilama
Jos lutas mi po mislima cak i sada kada nisam tvoj jos drzis me u zubima bez tebe nisam vise svoj i kako sada da se oprostim od tebe i kako sada da zaboravim na sve
Ti dizes me do oblaka ti spustas me u grob ti grad si moga sumraka a ja sam uvijek tvoj sam rob i kako sada da se otkacim od tebe i kako sada da zaboravim na sve
Ti, ti si mi u mislima ti, ti si mi u grudima jos plovis mi u zilama ja sam covjek tvoj (2x)
Ti, ti si mi u mislima ti, ti si mi u grudima jos plovis mi u zilama ja sam covjek tvoj (3x) _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Dino Dvornik - tekstovi 28.02.09 1:50 | |
| Nadahnuce Nemir i histerija noci preduge a dani sneni cesto nisam bio svijestan ja srece koju donijela si meni
Vrijeme me promijenilo i malo toga sada me veseli sve ono sto se desilo nije bilo namjerno uvijek sam te volio oprostit ces mi to
Ref. Znas li da si moje nadahnuce samo ti znas li, znas li sve je svemir otkad sreli smo se mi otkad sreli smo se mi
Neka vrag ih odnio pusti neka svatko misli svoje kad dobro znamo ti i ja da smo najbolji u dvoje
Uvijek si me shvatila nikad nisi trebala uvijek sam te volio oprostit ces mi to
Ref. 2x
Sve ono sto se desilo nije bilo namjerno uvijek sam te volio oprostit ces mi to znas li, znas li
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Dino Dvornik - tekstovi 28.02.09 1:55 | |
| Mislis da sam blesav
Bas sam nocas tuzan ja Bas sam nervozan Kad se sjetim da te voli Covjek bezvezan
Zato mene pusti ti U tvoju postelju Pa ce majka opet Da te gleda veselu
Mislis da sam blesav Blesav malo jesam Mislis da sam blesav I da znam tvoje sne Kad on tebe ljubi Ti mislis na mene
Mnogo si mi tuzna ti Mnogo ozbiljna Bas se vidi da te suprug Nikud ne pusta
Zato pusti mene ti Na tvoje jastuke Pa ce stari tat tvoj Imat unuke _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Dino Dvornik - tekstovi 28.02.09 2:00 | |
| Zasto pravis slona od mene
Ti dobro znas Da ja znam S kim si provela noc
I jos znam Da te nije bilo sram Kad te skidao on
Al' nije on Samo on Doso u tvoj stan
Ni prvi put Ni zadnji put Bila je ceta djaka za jedan dan
Zasto pravis slona od mene Za tako nesto Nema potrebe On je cijele noci Bio kraj tebe I gurao je tamo gde ne smije
A zanju svi Majke mi Nikom nisam pricao
A sta i da jesam Ne bih mnogo lagao
Ne znas ti Nos manje ja
A doznat cemo sve
Cija si i cije je To sto nosis ispod haljine _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Dino Dvornik - tekstovi 28.02.09 2:03 | |
| Ja bih prezivio - Dino Dvornik Ja sve razumjem Duso, tebi treba promjena Al' takav kreten znaj Da losa mi je zamjena
Ma zar ne vidis da si Uprskala cijeli zivot svoj Zar stvarno ne znas Da ja imam sve sto ima on
Ja bih prezivio To sto me varas ti Al' tog kretena Necu ti oprostiti
I ove noci budno pratim Koga odvodis u park Sa kim si stupila u odnos Gledam kao manijak
Dok on te ljubi Ja te posmatram iz grmova Kako rukom prolazis Kroz dlakava mu koljena _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Dino Dvornik - tekstovi 28.02.09 2:06 | |
| Afrika - Dino Dvornik Kao ruzno pace rodila me moja mala mamica Al' umjesto labuda postao sam prava ritam ludnica Al' dok su se drugi ispred moje kuce balun samo igrali Ja i sssss smo stalno afro-ritam sssss pivali
U ritmu sam ja svira, u ritmu sam te dira, U ritmu sam te pipa, u ritmu malo scipa
Afrika to je moj bit, afriku voli cili svit Afrika to je moj bit, afriku voli cili svit Afrika to je moj bit, afriku voli cili svit Afrika to je moj bit, afriku voli cili split
Afrika! Afrika!
I dok su drugi isprid moje kuce balun igrali Ja i moj bend smo stalno afro-ritam svirali U dusi i mom tijelu samo afrika mi ostala A ti si srce negdje nemam pojma nestala
U ritmu sam se tuka, o zida olupa U ritmu zvizde prosa, u ritmu sam ti dosa _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dino Dvornik - tekstovi 28.02.09 8:50 | |
| Što volim dan kad je bezbrižan
A ko je ugasija muziku?
Najveća faca od svih ovih to sam ja Oružje je moje d.j. oprema Brijem dobru glazbu na koju skaču svi A nisu ništa pili, plešu ko napušeni Ako netko želi žešću zabavu Neće bit'problema jer još je tata tu Drmaj svoje tijelo, nek' se grije zrak A ja ću na to spičit vama neki ritam jak
Što volim dan kad je bezbrižan Što volim dan Što volim san kad je stvaran Što volim san
Iskoristi svoje vrijeme nisi vječno mlad Skupi neku lipu malu nek' vas čuje cili grad Ajde brže uđite u ovu ludnicu A ja ću vama pustit neku pismu ljubavnu Ako netko želi žešću zabavu Neće bit' problema jer još je tata tu Drmaj svoje tijelo nek' se grije zrak A ja ću na to spičit vama neki ritam jak |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Dino Dvornik - tekstovi 25.03.11 15:53 | |
| Biti sam
Kada skinem masku sa lica svog kad ostanemo sami, sami ja i noc i niceg nema osim ovog sna i hladnih jastuka i dok budem jutro cekao reci cu ti rijeci sto ih nisam rekao
Sve sto nisam znao da ti dam sada znam da bolje moglo je nisam znao koga imam, koga gubim ja
Ref. Kao da si tu, sklapam oci, sanjam tebe kao da si tu, prije nego jutro krene sanjat cu te ja, kunem se u tvoje ime rijeci koje znam biti sam, biti sam
I dok budem jutro cekao reci cu ti rijeci sto ih nisam rekao
Sve sto nisam znao da ti dam sada znam da bolje moglo je nisam znao koga imam, koga gubim ja
Ref. 2x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Dino Dvornik - tekstovi 25.03.11 15:55 | |
| Ljubav osjecam
Osjecaj da nisam svoj siri se u mojim grudima i da sam samo bio jedan mali broj u tvojim dugim pismima
Nisam vise ono sto sam bio ja iscupala si me iz korjena necu vise smjene radit vjeruj mi samo budi moja voljena
Ako hoces bicu opet ono sto si zeljela smaknut' cu od sebe sve sto nisi voljela
Ref. Ljubav osjecam, zivot uzimam kao nikad, nikad, nikada do sad tebe dozivam, da s tobom budem sam u ovim dugim ljetnim nocima
Jos se sjecam kada rekla si da zivim u nekom cudnom svijetu svom ne znam kako ali daj oprosti mi nisam znao kud bi sa sobom
Sumnjala si da te volim ja dal' je ljubav moja tebe dosvojna glumio sam nekog polumangupa ali ti si bila prema meni iskrena
Znam da bio sam idiot pancio sam nocima al' gledam sada zivot nekim drugim ocima
Ref. 2x
Ref. 2x
Ljubav osjecam _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Dino Dvornik - tekstovi 25.03.11 15:56 | |
| Ne znam kome pripadam (duet Vanda Winter)
Sto bih dao da te znam gubim razum samo kad te ugledam tijelo dobije mi strah kad te cujem grmi led, kad te vidim gubim dah
Vise ne znam da li znam tko je ovdje lud a tko je normalan ti si pristojan i fin ali stani sad na loptu i pomiri se sa tim
Ref. Vise ne znam kome pripadam da li ona, ti il' ja daj se Dino dobro zagledaj al' ja nista ne vidim daj pomiri se sa tim
Protiv sebe ne znam ja samo kad bi se u moju kozu stavila stvarno tebe shvacam ja al' daj se Dino malo smiri za tebe nemam vremena
Ref. 2x
Za tebe ja bih dao sve al' ja nista i ne trazim od tebe hajde Vanda budi fer daj se opusti malo i daj mi neki smjeh
Ref.
Vise ne znas kome pripadas you think so, baby ona, ti il' ja daj se Dino dobro zagledaj daj pomiri se sa tim
Vise ne znas kome pripadas give me somethink, baby ona, ti il' ja al' ja nista ne vidim daj pomiri se sa tim
Ref. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dino Dvornik - tekstovi | |
| |
| | | | Dino Dvornik - tekstovi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 247 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 247 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|