|
| Do kada će nam obračunska jedinica biti minuta? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Do kada će nam obračunska jedinica biti minuta? 31.05.10 9:57 | |
| Prošle godine kada je valda uvela svoje anti recesijke mjere koje su zavatile i mobilne operatere...isti su podigli cijene svojih usluga. Pa je tako tada početkom 9 mjeseca....
T-Mobile je objavio novi cjenik svojih usluga u kojem je vidljivo da cijene razgovora nisu povećane, ali je obračunska jedinica za prvu minutu razgovora s dosadašnjih 15 promijenjena na 60 sekundi. To znači da će svaki korisnik, makar razgovarao samo nekoliko sekundi, platiti cijelu minutu razgovora. Uvođenje nameta na mobilnu telefoniju od šest posto i povećanje PDV-a odrazilo se tako i na cijene našega najvećeg mobilnog operatera koji je do prije nekoliko dana tvrdio da cijene neće mijenjati. T-Mobile je povećao cijene SMS-ova prema inozemstvu koji, umjesto dosadašnjih 40, odsad stoje 89 lipa. Novi uvjeti primjenjuju se od 1. listopada i odnose se na korisničke pakete. Poskupljenje svojih usluga ranije su najavili VIPnet i Tele2. U VIPnetu će od novi cjenik stupiti na snagu 1. listopada, a u Tele2 15. rujna. I dok u VIP-u ističu da će smanjiti broj roaming zona i korigirati neke uvjete, u Tele2 su najavili promjenu uvjeta korištenja knockout tarife u prepaidu za čiju će aktivaciju, umjesto dosadašnjih 50, biti potrebno nadoplatiti 100 kuna. Iako su u T-Mobileu istaknuli da obračunske jedinice samo "prilagođavaju korisničkim potrebama", jasno je da svaki operater s obračunskom jedinicom od 60 sekundi želi ubrati više prihoda. Takva obračunska jedinica vrlo je nepovoljna za kratke pozive kojih je u svakoj mreži vrlo velik broj. _________________________________________________________________________________________
A mene zanima koliko ste vi smanjili razgovore i smo-ove od kada su te mjere i nas male smrtnike pogodile i koliko vas to smeta? Meni osobno kada vidim da su mi naplatili cijelu minutu zbog jedne sekunde ili dvije dođe mi da izvadim karticu i bacim. Kako vi regirate? I zašto se iz udruge potoršača nitko ne reagira jer ne moguće da nemaju prigovora na to. | |
| | | | Do kada će nam obračunska jedinica biti minuta? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 534 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 534 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|