|
| Čips za 5 minuta | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Čips za 5 minuta 04.06.10 0:05 | |
| Priprema: Krompir ogulite ,ili ga dobro operite ako ne želite da gulite koru. Za jednu dobru količinu ,malo više znači oko 300g treba vam tri krompira,veća.. Iseckajte ih nožem ,na tanko,ako imate ostar nož,ili istrite na spravu kojom ribate kupus za salatu,ili upotrebite neki ribež koji imate a koji seče na tanko. Posudu za mikrorernu premažite puterom,potom poredjajte kriškice,ne jednu preko druge da se ne bi slepile. Dobro posolite.Mozete ako imate staviti i mesavinu soli sa paprikom ili belim lukom,... Stavite ih u mikrorernu na 800V Prvo peci 4 minuta da dodati još jedan interval od 3 minuta. I zaista izgleda kao pravi,manje je masan i odličnog je ukusa! Njami... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Čips za 5 minuta 07.06.10 13:41 | |
| O Mihaela super tema,volim čips a još ga ni jednom nisam probala napraviti,al nakon ovih uputa probat ču pa javim : : |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Čips za 5 minuta 07.06.10 14:34 | |
| Ja sam pravila juche, odlican je, moj bio malo deblji, al je super | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Čips za 5 minuta 07.06.10 15:07 | |
| Ja sam pravila i bio je super..samo koliko se trudiš.. a odeš u trg i za neku siću kupiš najedem se i amen. A ono svinji ..reži..peci...ma ljenjivac sam ja nije to za mene | |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Čips za 5 minuta 07.06.10 15:12 | |
| Kiki breee, ne kvari utisak o sebi | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Čips za 5 minuta 07.06.10 15:14 | |
| - Kikica je napisao/la:
- Ja sam pravila i bio je super..samo koliko se trudiš.. a odeš u trg i za neku siću kupiš najedem se i amen. A ono svinji ..reži..peci...ma ljenjivac sam ja nije to za mene
je ali ima sigurno duplo manje kalorija, znaci vrijedi truda |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Čips za 5 minuta 07.06.10 15:23 | |
| - mihaela je napisao/la:
- Kiki breee, ne kvari utisak o sebi
Ma čuti to je za javnost šta ona zna ..mislim javnost. | |
| | | thieves Početnik
Broj postova : 2 Godine : 84 Datum registracije : 12.01.2015
| Naslov: Re: Čips za 5 minuta 12.01.15 11:44 | |
| "mihaela"] TEBE ZNAM IAAKO SI PROMENILA NIK ALI ZASTO BRE KRADETE AUTORALIZOVANE RECEPTE I STAVLJATE IH KOD VAS NA FORUM? CIME SE HVALITE TIME STO STE UKRALI RECEPT KOJI NISTE SPOSOVBI NIKADA DA SAMI NAPISETE ILI GA NAPRAVITE JER STE NESPOSOBNI .RECEPT NIJE VAS I NISTE VI VLASNICI RECEPATA I OVAJ ALI I MNOGO DRUGIH KOJE IMATE NA FORUMU,A POSTO SU RECEPTI AUTORALIZOVANI U ZASTICENI OD KOPIRANJA ,TAKODJE JE I FORUM SA KOGA STE UKRALI RECEPT LICENCIRAN MORACETE DA SNOSITE POSLEDICE ZATO.OVOG TRENUTKA MOJI ADVOKATI PREDACE TUZBU ZA POVTEDU I KRADJU AUTORSKOG PRAVA NA OVAJ RECEPT I MORACETE DA PLATITE SVE STO STE KOPIRALI SA MOG FORUMA. MISLILI STE DA SE TO NECE PRONACI ,VARATE SE JER SVE SE NADJE NA NETU STO GOD TRAZITE A POSEBNO AKO JE TO NAPISALA MOJA CLANICA SA NIKOM ,,ZORICA,, KOJA JE RADILA U MOM RESTORANU U SWTSKOJ.
UZGRED GOSPODO UZALUD JE I DA GA SADA OBRISETE JER SAM SNIMIO CELI VAS FORUM ZAJEDNO SA RECEPTIMA KOJI SE NA NJEMU NALAZE TAKO DA AKO SAMO IZMENITE JEDNO SLOVO ILI DODATE TACKICU NA POST SVE CE BITI UZALUD JER SVE STO JE SNIMLJENO SVI PODACI BICE DOKAZNI MATERIJAL PROTIV VAS NA SUDU. SRAMOTA JE DA TAKO RADITE UMESTO SAMI NESTO DA SMISLITE VI KOPIRATE SA DRUGIH FORUMA IAKO STE VIDELI DA JE FORUM LICENCIRAN I DA JE ZABRANJENO KOPIRATI NESTO SA NJEGA BEZ ODOBRENJA VLASNIKA FORUMA . | |
| | | Lavanda Ljubitelj foruma
Broj postova : 6355 Lokacija : polje lavande Datum registracije : 27.12.2012
| Naslov: Re: Čips za 5 minuta 12.01.15 16:37 | |
| meni najdraži onaj kojeg mogu nabavit za 15 min. | |
| | | thieves Početnik
Broj postova : 2 Godine : 84 Datum registracije : 12.01.2015
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Čips za 5 minuta | |
| |
| | | | Čips za 5 minuta | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 528 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 527 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|