|
| "Dva minuta" za sreću | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: "Dva minuta" za sreću 27.06.10 9:45 | |
| Nestrpljivo čekam da vam opet govorim kroz note. Šaljem svoje pesme, kao poruke u boci, što plutaju po ovom moru, koje nas svakog dana sve više i jače veže, neraskidivo, kao što ni zrake sunca prstima ne možeš pokidati. Sergej sa obožavateljkamaHvala što mojih dva minuta traje već neko vreme - napisao je Sergej Ćetković na omotu novog, albuma „Dva minuta“ koji je preksinoć svečano promovisao u beogradskom restoranu „Kalemegdanska terasa“. Mnogo prijatelja i poštovalaca došlo je da Sergeju čestita peti album i deset godina na estradi, ali i prinovu, ćerkicu koju su on i njegova supruga Kristina usvojili. - Postao sam tata i mnogo sam srećan zbog toga. Želim da sreću podelim sa vama - obratio se Ćetković prisutnima sa takvim osmehom i sjajem u oku kakav ovaj pevač nikada pre dolaska bebice u kuću nije imao. Osim novim albumom Sergej je svoju publiku je obradovao i novim spotom, za pesmu „Znaj da moja si“. Petar Janjatović je pohvalio nove pesme, istakao da je reč o pravom kvalitetu, a o Ćetkoviću je ispričao: - Sergej je vaspitan, obrazovan čovek, sa manirima, koji i piše muziku koju izvodi. Atipičan, a zato i uspešan. U ime najvatrenijih fanova ovog pevača okupljenih oko njegovog sajta, delegat Danka predala je popularnom kantautoru majicu sa natpisom: „Srećni ljudi ne gledaju na sat, oni imaju Sergejeva dva minuta“. Izvor |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: "Dva minuta" za sreću 27.11.10 9:06 | |
| Nisam neki ljubitelj, ali pesma "Dva minuta" je divna! Jedina domaća pesma koju imam u telefonu. xD | |
| | | | "Dva minuta" za sreću | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 412 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 412 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|