|
| Generacija 5 | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Generacija 5 18.05.10 23:52 | |
| Dolazim za pet minuta
Dolazim za pet minuta nemoj da bezis, ne budi dete samo cu skociti preko puta da kupim pice i cigarete
Dolazim za pet minuta evo ti novine, nesto pronadji ploce su tamo levo u sobi ja trcim dole, sama se snadji
Ref. 2x Ne boj se, necu ti nista treba mi rame za plakanje treba mi skloniste od buke treba mi muzika i stisak ruke
Dolazim za pet minuta molim te, ostani gde si iskljuci telefon, zakljucaj vrata treba mi ljubav, a ti to jesi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Generacija 5 18.05.10 23:53 | |
| Najjaci samo ostaju
Kao ptice let, slobodan tvoj se celi svet okrenuo za jedan dan
Sada dobro znas bio si mlad tvoj se kratak let pretvorio u pad
Sad ti treba bolje treba snage volje da se opet sebi vratis ponovo da shvatis da mozes biti jak
Ref. Najjaci samo ostaju nikad se ne predaju svome Bogu veruju i svima prkose najjaci ostaju nikada se ne daju najjaci samo veruju u zakon pobede
Ref.
Najjaci samo ostaju nikad se ne predaju najjaci svima prkose najjaci ostaju nikada se ne daju najjaci samo veruju u zakon pobede |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Generacija 5 18.05.10 23:54 | |
| Ti i ja
Ne pricaj nista, vise ne gresi niko tvoj problem nece da resi za samo jedan, jedan dan bezis od kuce, a ne bi smela bila bi sa mnom i sve bi htela za samo jedan, jedan dan
Promisli dobro, odluci se i podji sa mnom bilo gde
Ref. 2x Ti i ja od danas do sutra zajedno, bez mira i sna ti i ja od noci do jutra a posle ko zna |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Generacija 5 18.05.10 23:54 | |
| Svemu dodje kraj
Ljubav je kad ti ne smeta nista ne nosim masnu i stil imam svoj meni je dosta, drugoga nadji ja ipak nisam tvoj broj
Kada te zovem nisi kod kuce kazu s drugaricom fiziku spremas nedeljom ides kod tetke na rucak za mene vremena nemas
Ref. 2x Daj mi, daj, istinu mi daj istinu mi daj, nisi kao pre znaj da znaj, svemu dodje kraj svemu dodje kraj, ostavicu sve |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Generacija 5 18.05.10 23:55 | |
| Sta cemo nas dvoje
Sta cemo sad nas dvoje u sobi sasvim sami kad tela nam se boje strasti sto nas mami
I sta cemo pored case sto um ce da nam sapre kad prsti nam se plase od dodira k'o od vatre
I svako pita sebe ko prvi treba da krene ja gledam i cekam tebe ti cutis i cekas mene
Ref. 2x Sta bi mi, sta bi drugo u osecanju i u stidu daj da se ljubimo dugo, dugo ne skreci pogled ka zidu
Ref. 2x
Sta cemo sad nas dvoje u sobi sasvim sami kad tela nam se boje |
| | | Gost Gost
| Povedi me u noc
Tamno je nebo zemlju pokrilo jesen je sumorna tu negde u meni hladnih obala i vetrova severnih zvuk
Slusam svemir kako govori o, sudbina nije za nas tvoje mi ruke salju bogovi do mene tvoj dopire glas
Ref. Povedi me u noc i ostani u snu oprosti mi za sve i budi sa mnom tu kisu s oblaka prolio bih svu zaboravi na sve i budi sa mnom tu
Umoran trag u dugim nocima na tebi prepoznajem verujem samo tvojim ocima i tebi se predajem |
| | | Gost Gost
| Ritam tvoga dodira
Tvoje telo mirise na dodir u tvojim bedrima je vlast komad koze u ostrim zubima na vlaznim usnama strast
Nocas si zedna kao pustinja prikradas se kao zver i bljesak noza u ocima kradljivac krenuo po plen igra andjela i djavola
Ref. Ritam tvoga dodira gori mojim venama ritam tvojih pokreta radja me i ubija ritam tvoga dodira struji mojim zilama ritam tvojih pokreta ubija, ne oprasta |
| | | Gost Gost
| Amerika
Sve vise je igara sve je manje hleba tamo neko vice tako nam i treba
To nisam ocekiv'o pravo da ti kazem sve je crveno i sivo ne mogu da te lazem
Hej, odose drugari preko puste bare bez zemlje mornari daju dusu za proklete pare
Lete avioni kao tuzne ptice ljudi skloni padu maskiraju lice
Amerika u snovima Amerika zemlja velika Amerika daleka je Amerika tamo ostajem Amerika
Porasli mi rogovi od svakakvih prica tamo zive ajkule sto jedu ljudska bica
Ako odem tamo preko ne secite vene ostat' ce vam pesma ova da seca na mene
Amerika u snovima Amerika zemlja velika Amerika daleka je u oblaku ona nestaje Amerika |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Generacija 5 18.05.10 23:56 | |
| Pomoli se jos jednom
Pomoli se jos jednom onom nasem Bogu kojega smo zvali telima u noci
Ne govori nista umrecemo nocas kao dve sene na izgubljenom putu
Drzi me za ruku vec umiru i reci koje nismo nikad jedno drugom rekli
Ista glupa prica o ljubavi i muci cekace nas opet posle ove smrti
Ref. Pomoli se jos jednom kada molis nisi slaba ne plasi se mene ja sam bol a ti si tama
Pomoli se jos jednom i lezi tu kraj mene umrecemo lakse tako ti za mene, ja za tebe |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Generacija 5 18.05.10 23:56 | |
| Lepotica
Lepa je lepa, sva dugonoga i imas glas i lice andjela al' ima nesto cudno, nesto hladno u njoj je lepotica u dvorcu koja sanja, hoce sve
Ref. Al' imas najmekse usne k'o svila lepotica hladna dajes mi krila jos nisi svesna u ovom' zivotu najbolje stvari uvek najbrze prodju
Lepotica je moja volela volela najvise ogledala ljude bez problema casu, smeh i muzika i ako mora krokodila jedan ili dva
Al' imas najmekse usne k'o svila lepotica hladna dajes mi krila dolazis, dotices me, kazes izvini stopala tvoja sada ljube krokodili
Ref.
Za usne tvoje meke k'o svila lepotica hladna dajes mi krila dolazis, dotices me, kazes izvini stopala tvoja sada ljube krokodili |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Generacija 5 18.05.10 23:57 | |
| Umoran od svega
Ne trazi dokaz, cinjenice odmori malo pametnu glavu neka bar jednom i za nas dvoje ne bude vazno ko je u pravu
Istine, lazi, suze i slutnje i reci kao kamen teske sve to odbaci, probaj da zaspis nek se zaborave sve nase greske
Suvise kafe, suvise pica jos jedna svadja u dugom nizu poslednjih dana lose nam ide i slutim da je rastanak blizu
Ref. Umoran od svega cekam novi dan a kraj mene spava neko sasvim stran |
| | | Gost Gost
| Ti samo budi dovoljno daleko
Ti samo budi dovoljno daleko za mene postoji drugi neko cije ce reci manje da bole cije ce ruke lepse da vole
Ti samo budi tamna sena za mene stizu lepsa vremena ulice nove, nova lica i jedno nebo prepuno ptica
Ti samo budi srcu trag jos ce mi neko biti drag jos cu sa nekim naci srecu nikad te vise voleti necu
Nekom ces biti dobra zena odana, verna i postena sve nek' ti bude drugi neko ti samo budi dovoljno daleko |
| | | Gost Gost
| Dubler
Bas te briga zivis od strasti drugi ti je u glavi
Ja sam ti setac momak bez vlasti nisam onaj pravi
Mene zoves samo kad je frka da se s tobom druzim
Mene zoves samo da te tesim samo zato sluzim
Ref. Dubler, bio sam dubler uvek samo dubler uz osmeh sto gubi dubler, bio sam dubler uvek samo dubler vecito drugi
Ref.
Dubler, bio sam dubler uvek samo dubler uz osmeh sto gubi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Generacija 5 18.05.10 23:58 | |
| Samo moj bol
Ona je bila vrela kao vatra, kao plamen znala je da bude led da bude hladna kao kamen
A ja sam stajao nem voleo sam nju heroj nisam bio ali uvek bio tu
Ona je bila ljubav umela da voli, da se mazi znala je da bude mrznja da me voli, da me da me zgazi
Ref. 2x Moj si bol, samo moj bol svaka tvoja suza, dodir tvoj moj si bol, kao pakao i raj tvoj pocetak moj je kraj
Ona je bila ukus nara slatkog kao med znala je da bude otrov da bude gorka kao jed |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Generacija 5 03.01.11 10:17 | |
| Pseto
Na pustom drumu u praskozorje Neko je zureci u novi dan Zgazio skitnicu bez pedigrea Ulubivsi malcice blatobran
Zatim je mirno krenuo dalje Sta ce mu sudbina zgazenog pseta On ima mnogo svojih problema A ta zivotinja samo mu smeta
Dali ce zakociti neko Na drumu lezi zgazen pas Svi ce proci on ce ostati Daleko negde iza nas | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Generacija 5 | |
| |
| | | | Generacija 5 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 117 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 117 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|