|
| Najgori problemi | |
|
+9Wind enigma_ Rokerka Blizanka ajmeivana Kikica Lux Goran Lajka 13 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Najgori problemi 02.12.08 15:27 | |
| First topic message reminder :
šta su po vama najgori problemi u obitelji, a kojih ima najviše, i s kojima se vi susretate |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Pospani Vetar Početnik
Broj postova : 20 Godine : 50 Datum registracije : 05.05.2013
| Naslov: Re: Najgori problemi 07.05.13 13:44 | |
| - enigma_ je napisao/la:
-
- Citat :
- odnosno nedostatak kvalitetnoga znanja i edukacije roditelja
To mi ide uz neodgovorne roditelje.Postoji literatura,,pocev od kinjige 'Vasa beba i Vi' pa na dalje. Danas net...
- Citat :
- Ljudi cesto misle da samo zato sto bioloski mogu biti roditelji da su automatski sposobni da budu i dobri roditelji
Tacno,Jer znam neke bioloske roditelje, koji sve jesu, samo ne roditelji.
- Citat :
- Biti roditelj je jedna od najodgovornijih zivotnih obaveza..
Tacno..samo ja bi dodala, da je to i lepa obaveza.Bar meni.
- Citat :
- Koliko god su teske porodjajne muke, daleko je teze dijete kvalitetno odgojiti i obrazovati da se sutra s ponosom moze zvati ljudskim bicem i da i samo moze biti dobar roditelj
Porodjaj nije nista,u odnosu na vaspitavanje, i uzajanmno slusanje(mnogi ljudi ne cuju decu)..i najveci je uspeh roditelja,kad isred sebe ima uspesnu decu,i zdravu porodicu.
- Citat :
- Kvalitetno znanje i kvalitetna komunikacija unutar porodice su esencijalni za zdravu porodicu
Vec sam napisala da znanje moze da se stekne i iz nekih nasih knjiga, onda net, i naravno iskustvo. Sve objasnjeno kao da sam ja pisala ....Bravo za komentar i kvalitetan post !!! | |
| | | | Najgori problemi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 266 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 266 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|