|
| Log in problemi | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Log in problemi 10.10.10 17:37 | |
| Ako imate problema s prijavom na vaš forum ili krivim prikazom pročitanih i nepročitanih poruka, provjerite da li vaš preglednik prihvaća cookije. Jednostavno provjerite vašu Internet konfiguraciju.
--------------------------------------------------
Firefox:
Odaberite "Tools" u glavnom izborniku bara i odaberite "Opcije". Kliknite sad na "Privacy" tab.
U odjeljku Cookies-, kliknite na gumb "Iznimke". Unesite svoju adresu foruma (na primjer: http://www.relax-forum.com) i kliknite na "Allow" gumb. Ako imate prilagođenu domenu, morate dodati i prilagođenu domeni i vašu originalnu adresu foruma. --------------------------------------------------
Također pokušajte deaktivirati Vaš osobni Firewall (Norton Personal Firewall, Kerio, zone alarm ...). Firewall integriran u Windows XP i MacOS-a općenito ne uzrokuje bilo koji problem, oni mogu biti aktivirani.
Ako nemate osobni Firewall i imate problema i dalje, pokušajte instalirati drugi preglednik, kao što je Firefox (freeware), Internet Explorer...
Izvor _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Log in problemi 10.10.10 22:18 | |
| imam firefox 3.6.8 i nema mi toga za kolačiće u tools | |
| | | irko Ljubitelj foruma
Broj postova : 4356 Lokacija : Kuca Datum registracije : 10.08.2010
| Naslov: Re: Log in problemi 11.10.10 11:04 | |
| meni je chrome i sve 5 | |
| | | jurajkrs Početnik
Broj postova : 1 Godine : 34 Datum registracije : 21.10.2010
| Naslov: Re: Log in problemi 21.10.10 15:27 | |
| nikat nemojte prizivat duhove je jednom kad sam prizivao duha čim je doso meni je ruka bila nabubrena jedva sam ga otjerao nemojte nikad prizivat duha | |
| | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Log in problemi 21.10.10 16:00 | |
| Juraj da nisi malo fulao temu?? | |
| | | irko Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Log in problemi 22.10.10 16:14 | |
| odkud na ovoj temi on pise o duhovima | |
| | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| | | | irko Ljubitelj foruma
| | | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Log in problemi 10.07.11 17:52 | |
| Od kad je ovaj počeo o duhovima, nema više log in problema. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Log in problemi 31.07.11 14:00 | |
| ma nema frke neko zaboravio pass pa problemi pa kako da nema kad su zaboravili pass | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Log in problemi | |
| |
| | | | Log in problemi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 89 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 89 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|