|
| Dijete u istospolnoj zajednici | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Dijete u istospolnoj zajednici 04.05.10 9:19 | |
| Što mislite o odgoju djeteta u istospolnoj zajednici? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dijete u istospolnoj zajednici 04.05.10 17:07 | |
| Mislim da mu treba nabaviti mamu ili tatu...Da uoci razliku ,ovako ima kloniranog tatu ili mamu... |
| | | Mixi Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 310 Godine : 61 Lokacija : Srbija Datum registracije : 25.04.2010
| Naslov: Re: Dijete u istospolnoj zajednici 04.05.10 17:14 | |
| To se na Balkanu nece desiti, na svu srecu! Zato sto jednostavno to nije prirodno! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dijete u istospolnoj zajednici 05.05.10 9:24 | |
| na Balkanu neće, vjerojatno. iako ne možemo tvrditi sa sigurnošću. ali u nekim zemljama to postoji. osobno mislim da dijete u takvoj zajednici ne može izrasti u potpunu osobu. uvijek će mu nešto nedostajati. |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Dijete u istospolnoj zajednici 05.05.10 9:28 | |
| mislim da to nije dobro za dijete ...i da treba odrastati uz roditelje različitog spola... znam po sebi,neke stvari jednostavno prepustim suprugu da on poradi s klincem... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dijete u istospolnoj zajednici 05.05.10 9:32 | |
| To stoji Ari,a šta s onom djecom koja nemaju oca?Tko s njima onda poradi... Ne mislim ništa o pitanju djeteta u istospolnoj zajednici,bitno da je djetetu dobro,da ima ljubavi i pažnju koja mu treba,ako ima to što se mene tiče mogu ga i majmuni odgajati. |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Dijete u istospolnoj zajednici 05.05.10 9:42 | |
| S takvom djecom na kraju poradi psiholog... mislim da dijete ne može da izraste u potpunu osobu bez podrške obaju roditelja...nije bilo pitanje o odgoju djece bez oca ...nego o odgoju djece u istospolnoj zajednici...ja nisam za to...to mi nije prirodno niti normalno i isto tako mislim da ljubav nije dovoljna za odgoj djeteta...naravno da treba ljubavi al ima i drugih stvari koje su bitne kod odgoja...al da ne ulazim sad u rasprave...a i nije tema o tome...
nisam za to ...i to je moje mišljenje i ne može me nitko uvjerit u suprotno.... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dijete u istospolnoj zajednici 05.05.10 9:47 | |
| Ni ne uvjeravam te,ono je bio komentar na tvoje da pustiš mužu neke stvari s djetetom,moje mišljenje je da nije mjerilo da mora postojati otac u cijeloj toj priči,bitan je odgoj i normalnost roditelja. |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Dijete u istospolnoj zajednici 05.05.10 10:03 | |
| Ja ipak mislim da u nekoj normalnoj obitelji treba postojat i muška i ženska osoba za odgoj... ne kažem da samohrane majke nisu dobri roditelji ...al svejedno tom djetetu fali otac...i mislim da na kraju ne može da izraste u potpunu osobu ...jer mu uvijek fali dio njega...
da, normalnost roditelja...izvini al meni nije normalno da su roditelji istog spola.... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dijete u istospolnoj zajednici 05.05.10 10:08 | |
| Normalno,šta je danas normalno? da, normalnost roditelja...izvini al meni nije normalno da su roditelji istog spola... Onda nemam ti šta za nadodati : : |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Dijete u istospolnoj zajednici 05.05.10 10:30 | |
| neda mi se više raspravljat o ovoj temi...ja sam svoje rekla | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Dijete u istospolnoj zajednici 13.05.10 22:49 | |
| Istospolna zajednica nije normalan ambijent za odgoj djeteta, ne odobravam to, to je potpuno neprirodno. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Mixi Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 310 Godine : 61 Lokacija : Srbija Datum registracije : 25.04.2010
| Naslov: Re: Dijete u istospolnoj zajednici 13.05.10 23:06 | |
| Goran je postavio temu o pravima dece.Kako cemo znati da li dete zeli istopolne roditelje? Naslov u jednom listu: "Elton Dzon sa muzem zeli usvojiti dete". Da li je ovo o.k., pa makar u pitanju bio i E. Dzon? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dijete u istospolnoj zajednici 13.05.10 23:38 | |
| - brunolino je napisao/la:
- Mislim da mu treba nabaviti mamu ili tatu...Da uoci razliku ,ovako ima kloniranog tatu ili mamu...
u potpunosti se slazem s brunolinom,ko je tu tata,a ko je mama??? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dijete u istospolnoj zajednici 14.05.10 10:51 | |
| Za zdrav razvoj dijeteta to nije dobro, izgube ravnotezu i onda nastaju problemi koje ce vuc kroz citav zivot |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dijete u istospolnoj zajednici | |
| |
| | | | Dijete u istospolnoj zajednici | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 42 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 42 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|