Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Ocenjivanje ljudi po greskama drugih

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

Ocenjivanje ljudi po greskama drugih Empty
PostajNaslov: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih   Ocenjivanje ljudi po greskama drugih I_icon_minitime29.04.10 20:47

Cesto sam se susretala sa tim da sa nekim jednostavno ne zele neki kontakt ili ga smatraju manje vrednim jer je njegova sestra narkomanka ili brat alkoholicar, tuce se itd....ovo sam samo navela sad kao primer. sta uraditi u takvim situacijama kada te ocenjuju po greskama drugih? Kako....dokazati da ti nisi takav? Jednostavno, kako da ucinis da te ocenjuju i stvaraju neko misljenje o tebi na osnovu tvojih postupaka, a ne tudjih?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih   Ocenjivanje ljudi po greskama drugih I_icon_minitime02.05.10 17:19

Niti prsti na ruci nisu svi isto pa kako bi onda nekoga cijenila po tome kakva mu je obitelj .U takvim situacijama treba samo biti ono što jesi i ne obazirat se,kad tad i ljudi shvate .
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih   Ocenjivanje ljudi po greskama drugih I_icon_minitime02.05.10 18:00

I ja mislim da treba biti samo što jesi,okolina će već shvatiti koliko griješi što ocjenjuje nekoga po tuđim greškama i postupcima.U biti je to jako žalosno,al mi ljudi smo čudne biljke,zašto bi se itko morao dokazivati al isto tako i to nam je da dokažemo da nije taj netko u pravu iako najbolje rješenje ignorirati takve osobe.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih   Ocenjivanje ljudi po greskama drugih I_icon_minitime18.06.10 19:18

Nemam sta dokazivati..ako me ne prihvataju takvu kakva jesam..njihov problem ne moj..
[Vrh] Go down
mentalistica
Zagrijao tipkovnicu

Female
Broj postova : 786
Datum registracije : 14.05.2010

PostajNaslov: Re: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih   Ocenjivanje ljudi po greskama drugih I_icon_minitime18.06.10 22:43

Bitno mi je da sebi dokažem da nisam takva, a kada sebi dokažem i drugi će vidjeti.

To neće primjetiti samo zatucani dio okoline Smile
[Vrh] Go down
teaa
Totalno relaxiran
teaa

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 2415
Godine : 54
Datum registracije : 05.02.2010

PostajNaslov: Re: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih   Ocenjivanje ljudi po greskama drugih I_icon_minitime18.06.10 22:47

Po tome nikad ne treba ocjenjivati osobu...i nikad to ne radim.Samo uvijek ljudi primjete(barem oni koji su ok...oni ostali nisu vrijedni spomena) da je osoba super i to ne utječe na njihovo mišljenje.To se uvijek iskristalizira samo od sebe ide kako treba.
[Vrh] Go down
NEX
Zagrijao tipkovnicu
NEX

Male
Capricorn Monkey
Broj postova : 164
Godine : 31
Datum registracije : 16.06.2010

PostajNaslov: Re: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih   Ocenjivanje ljudi po greskama drugih I_icon_minitime18.06.10 22:48

Ja sam normalan lik kao što vidite. Smile
[Vrh] Go down
https://goran.forumcroatian.com
teaa
Totalno relaxiran
teaa

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 2415
Godine : 54
Datum registracije : 05.02.2010

PostajNaslov: Re: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih   Ocenjivanje ljudi po greskama drugih I_icon_minitime18.06.10 22:51

Sve jasno...činjenice govore Smile
Zanimljiv avatar Smile
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih   Ocenjivanje ljudi po greskama drugih I_icon_minitime29.10.10 21:56

Rokerka je napisao/la:
Kako....dokazati da ti nisi takav? Jednostavno, kako da ucinis da te ocenjuju i stvaraju neko misljenje o tebi na osnovu tvojih postupaka, a ne tudjih?
Ne treba dokazivati ništa, treba biti ono što jesi, treba biti pozitivac, kontra od onih koji bacaju ljagu na familiju ili prijatelje svojim ponašanjem. Oni koji sude pojedinca prema njegovoj familiji ili slično su obični primitivci.

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih   Ocenjivanje ljudi po greskama drugih I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Ocenjivanje ljudi po greskama drugih
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Zašto su ljudi ljubomorni na uspijeh drugih ljudi?
» Učenje na Greškama
» Dvoličnost i ljudi....
» Ljudi u crnom
» Povredjeno 65 ljudi