|
| Ocenjivanje ljudi po greskama drugih | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih 29.04.10 20:47 | |
| Cesto sam se susretala sa tim da sa nekim jednostavno ne zele neki kontakt ili ga smatraju manje vrednim jer je njegova sestra narkomanka ili brat alkoholicar, tuce se itd....ovo sam samo navela sad kao primer. sta uraditi u takvim situacijama kada te ocenjuju po greskama drugih? Kako....dokazati da ti nisi takav? Jednostavno, kako da ucinis da te ocenjuju i stvaraju neko misljenje o tebi na osnovu tvojih postupaka, a ne tudjih? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih 02.05.10 17:19 | |
| Niti prsti na ruci nisu svi isto pa kako bi onda nekoga cijenila po tome kakva mu je obitelj .U takvim situacijama treba samo biti ono što jesi i ne obazirat se,kad tad i ljudi shvate . |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih 02.05.10 18:00 | |
| I ja mislim da treba biti samo što jesi,okolina će već shvatiti koliko griješi što ocjenjuje nekoga po tuđim greškama i postupcima.U biti je to jako žalosno,al mi ljudi smo čudne biljke,zašto bi se itko morao dokazivati al isto tako i to nam je da dokažemo da nije taj netko u pravu iako najbolje rješenje ignorirati takve osobe. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih 18.06.10 19:18 | |
| Nemam sta dokazivati..ako me ne prihvataju takvu kakva jesam..njihov problem ne moj.. |
| | | mentalistica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 786 Datum registracije : 14.05.2010
| Naslov: Re: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih 18.06.10 22:43 | |
| Bitno mi je da sebi dokažem da nisam takva, a kada sebi dokažem i drugi će vidjeti. To neće primjetiti samo zatucani dio okoline | |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih 18.06.10 22:47 | |
| Po tome nikad ne treba ocjenjivati osobu...i nikad to ne radim.Samo uvijek ljudi primjete(barem oni koji su ok...oni ostali nisu vrijedni spomena) da je osoba super i to ne utječe na njihovo mišljenje.To se uvijek iskristalizira samo od sebe ide kako treba. | |
| | | NEX Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 164 Godine : 31 Lokacija : Relax Forum Datum registracije : 16.06.2010
| Naslov: Re: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih 18.06.10 22:48 | |
| Ja sam normalan lik kao što vidite. | |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih 18.06.10 22:51 | |
| Sve jasno...činjenice govore Zanimljiv avatar | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih 29.10.10 21:56 | |
| - Rokerka je napisao/la:
- Kako....dokazati da ti nisi takav? Jednostavno, kako da ucinis da te ocenjuju i stvaraju neko misljenje o tebi na osnovu tvojih postupaka, a ne tudjih?
Ne treba dokazivati ništa, treba biti ono što jesi, treba biti pozitivac, kontra od onih koji bacaju ljagu na familiju ili prijatelje svojim ponašanjem. Oni koji sude pojedinca prema njegovoj familiji ili slično su obični primitivci. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ocenjivanje ljudi po greskama drugih | |
| |
| | | | Ocenjivanje ljudi po greskama drugih | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 271 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 271 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|