|
| Ceca | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Ceca 05.04.10 21:53 | |
| First topic message reminder :
Decenija Dvadeset mi je i kusur godina a prvi put placem i to je normalno nema te a ja taman se navikla da sam punoletna od tvojih dodira
S koliko godina postajes umoran, sam i star kad nemas kad da budes mlad
Ref. Moja si sreca i nesreca koja od vas dve je bar minut starija na pocetku i na kraju ti a u pauzi jedna decenija
Izbegavam svoj glas jer zvuci kao krik plasi me i sluti i to je normalno
Izbegavam svoj lik na starim slikama ta zena sto se smeje ja ne znam ko je to
S koliko godina postajes umoran, sam i star kad nemas kad da budes mlad
Ref. 2x |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:15 | |
| Sve u svoje vreme
Nana kaze pazi se momci su mangupi svi bi da poljube pa da se izgube (2x)
Ref. 2x Sve u svoje vreme nek ne brine nana od takvih mangupa cuvat cu se sama
Nana kaze mlada sam momci su mangupi ako se zaljubim pamet da ne gubim (2x)
Ref. 2x
Nana kaze lepa sam momci su mangupi ne veruj sto kazu jer svi momci lazu (2x)
Ref. 2x |
| | | nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:16 | |
| Licis na moga oca
Licis na moga oca isto je mojoj majci uzasne stvari radio rukama golim njeno nevino mlado srce iz grudi nezivo vadio
Eh, da je bilo pravde, andjela, Boga pa da je malo jos pozivela pa da mi kaze sto sam sudbinu njenu dozivela
Licis na moga oca nocima banes pijan nesnosan, nervozan i grub zbog neke druge zene kafane, drustva, novca mene uzimas na zub
Ref. Zar i Bog sto nebom hoda vladar carstva nebeskog zar i on je muskog roda okrutnog, okrutnog
Licis na moga oca na sceni mog detinjstva najlepseg crnog labuda zbog kog se svetla gase zavesa nada pada iz proslosti nemam nikuda
Eh, da je bilo pravde, andjela, Boga pa da je malo jos pozivela da shvatim njene reci sto nisam musko rodila
Ref. | |
| | | Gost Gost
| Usnule lepotice
Ti stvarno mislis da si nezni princ na belom konju Malo je sada kasno za nas dvoje
Produzi dalje mozda sebi nadjes neku bolju Za mene bajke vise ne postoje
Ja nisam heroina nekog starog nemog filma i nista nece biti od romanse Neka bi druga bila cak i srecna da te ima Al nasa ljubav veruj, nema sanse
Ne glumi odavno nestale su usnule lepotice I cuti ti nudis a ja necu tvoje lazne poljubce Ne glumi odavno nestale su usnule lepotice I cuti ti nudis a ja necu tvoje lazne poljubce
Ti sanjaj svoje snove samo tako mozes naci poljubce vrele kada zora svice ja nemam nadu da se nebo moze srcem taci sve sto smo duze samo gore bice |
| | | nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Oprostajna vecera
On dolazi na veceru na oprostajnu veceru i ide, znam, druga zena
I sreca meni namenjena razbi se ko posuda sa ledom bas istog trena, on zuri, da me tesi nema vremena
Ref. K'o ovu kocku leda nek me zalede kad nadju lek za tugu nek me probude nek mi sacuvaju mladost i lepotu jer volece me mozda on u drugom zivotu
Jos borim se za vazduh i trezna se teturam dlanovi se znoje i u glavi sve se vrti zaledite mi srce, zaledite mi suze ja verujem u ljubav i posle najduze, najduze smrti
On sa njom ima planove i zeli da ih prvo ja cujem bas lepo od njega
Jer ona ga ne zamara u svemu mu odgovara i kaze bas istog trena da zuri, da se svadja nema vremena
Ref. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:17 | |
| Sto put' sam se zaklela
Kol'ko sam te volela sto put' sam te proklela i za dugo cekanje i za noci besane
Ref. 2x Sto put' sam se zaklela da sam tebe volela i jos sto put' zakleti da te necu voleti
Ako ces me varati ja ti necu prastati srce ce me boleti ali cu ti vracati
Ref. 2x
Srce cu ti slomiti jer cu drugog ljubiti a ti gledaj kako znas da me vise ne varas
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:17 | |
| Rodjen sa greskom
Probala sam jednom da te promenim ja kad volim uvek lose procenim ne krivim te za to za uvrede i kraj takvi ko ti nikad, nikad ne idu u raj
Ref. Sta ti vredi rodjen si sa greskom sve je to u tvojim genima a ja samo emotivna luda ceo zivot sa kretenima
Ma sta ti mogu rodjen si sa greskom sve je to u tvojim genima a ja samo emotivna luda ceo zivot sa kretenima
Probala sam jednom da ti verujem ja kad volim onda i preterujem ne krivim te za to za uvrede i kraj takvi ko ti nikad, nikad ne idu u raj
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 06.04.10 16:58 | |
| Beograd
Znam za jedan grad, zove se Beograd znam za jedno ime, al' ga ne spominjem znam za jedan grad gde si vecno mlad znam i jedno srce sto ga proklinjem
Ref. Jednom sam probala te tvoje usne od cemera i ko ce ovo ludilo da otera jednom sam probala iz srca da te izbrisem al' svako prolece na tebe mirise
Znam mu boju kosulje, ja je kupila znam mu ukus usana, ja ih ljubila znam i s kime vino nocas pije znam da i on zna kako mi je
Ref.
Ovo secanje rusi meni sve moj Beograde, zagrli me (4x) |
| | | Gost Gost
| Cvetak zanovetak
Sa momcima kada setam zbijem salu, zanovetam a to njima nije pravo pa mi kazu da sam djavo (2x)
Ref. 2x Ja sam cvetak, cudan cvetak ja sam cvetak zanovetak neka znade momce svako ubrati me nece lako
Ja sam cvetak, cudan cvetak ja sam cvetak zanovetak (2x)
Znam da mnogi za mnom zude neka, neka, nek' se trude onaj ko me begenise neka cezne i uzdise (2x)
Ref. 2x
Neka bude sta ce biti ja se necu promeniti ko jos moze da se nadje sa mnom na kraj da izadje (2x) |
| | | Gost Gost
| Doktor
Juce sam bila prvi put kod doktora i cik pogodi sta mi je rekao ostavi tu budalu, svaki drugi bi se takvoj zeni vec odavno predao
Od tada nocu skitam, spavam ceo dan kazu mi da sam nacisto posrnula kafane, diskoteke, zurke, splavovi ma ja sam samoj sebi u lice pljunula
Ref. 2x Dok u znoju bilo koju nocas negde mazis ja bih opet bila tepih po kome ti gazis
Danas sam bila drugi put kod doktora i dao mi je neke roze pilule nema te doze, nema sile, magije sto bi sa moga srca cini skinule
Ponekad nekog sretnem, odlepim za tren pomislim ima nade, mozda proslo je ali se djavo javi u gorem obliku jer moja ljubav stvarno besmrtna je |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 06.04.10 16:59 | |
| Hej, ljubavi, ljubavi
Neznosti nema vise jedno drugom smo strani dolaze dani tuge bicemo opet sami
Ref. 2x Hej, ljubavi, ljubavi sto si tako zla hej, ljubavi, ljubavi zar nema prastanja
Ljubav je nasa prosla vatra se srece gasi ne moze nista vise ljubav nasu da spasi
Ref. 2x
Poci ces ti u zoru poci ces, mora tako zivecu i bez tebe nece mi biti lako |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 06.04.10 16:59 | |
| Dragane moj
Kosu nisam odsekla jos za tobom pustam je neka raste i nisam se pomakla jos sa mesta s kog su te povele laste
Ref. Dragane moj kad dodjes ti kada zagrme trube i sve zadrhti Dragane moj kad dodjes ti
Cuce se, a i znace Bog i mene pogledace pascu ti u zagrljaj pasce mrak sa sunca a i meni kamen ce sa srca
Ispadam iz koraka preti da me zacara tvoja soba kad te vidim, vidim sve jutro kom se ne svice ma svanuti mora |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 06.04.10 17:00 | |
| Kukavica
Zagrli me i podji putem kuda idu kukavice pratice te moje oci lutalice zensko srce nezno poput lastavice sto od bola ugine
Zagrli me, samo jednom covek budi, ne lazi me ako odes nikad vise ne trazi me samo napred, ne muci se, ne gledaj me ja odavno slutim sve
Ref. Kukavica, nisam znala da si takva kukavica sa mnom spavas druga ti je nesanica bojis se da priznas to
Kukavica, ti si samo jedna vise kukavica mislis da sam ona ista devojcica koju laze bilo ko
Zagrli me, samo jednom covek budi ne lazi me ako odes nikad vise ne trazi me samo napred, ne muci se, ne gledaj me ja odavno slutim sve |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 06.04.10 17:00 | |
| Ne gusi me
Ustajem nasmejana jer sunce sija za sve a onda vidim te, tu i vreme pokvari se ne gusi me, ne gusi me
Kada igra mi se u ritmu muzike te u sobu udjes mi ti i preskoci mi cd ne gusi me, ne gusi me
Ref. Zasto sam depresivna, negativna neprijatna, gruba, hladna to pitaj sebe, a ne mene jer to izbor je tvoj a tebe sam sita a ljubavi gladna, ne gusi me
Ponekad odem u mrak tamo zaboravim sve a onda osetim te i svetla upale se ne gusi me, ne gusi me
Sampanjac otvaram u picu nalazim spas a onda cujem te, tu je savesti glas ne gusi me, ne gusi me
Ref.
Hocu da budem sama masti na volju pustim i zovem svoje bivse necu da pricam tise ni slusalicu spustim sad mi je previse, ne gusi me |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 06.04.10 17:01 | |
| Necu da budem kao masina
Nocas u mojoj beloj sobi U igri senke trazim te Prazan me krevet svuda zulja I zato dodji molim te
Ref. Jer ne i ne, ne, ne i ne Necu da budem ko masina Nek boli bol, nek pece zar Al' nikad necu biti stvar I bas me briga da li smem Necu da se kontrolisem
Nocas u tami moje sobe Jedino svetlo si mi ti Prsti po telu ceznju drobe I zato mi dodji, dodji mi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 06.04.10 17:01 | |
| Od glave do pete
Ove noci moras doci nesto da ti kazem ja te volim, ja te volim ne mogu da lazem (2x)
Ref. 2x U tebe sam zaljubljena od glave do pete poljubi me, poljubi me nisam vise dete
Uvek kazes vlagolasto devojce sam ja da za ljubav, da za ljubav imam vremena |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 06.04.10 17:02 | |
| Ponudjen k'o pocascen
I kada imas me, i kada nemas me i kada imam te kao da nemam te ovaj krevet je samo trpeza prazna ti uvek si sit, a ja uvek sam gladna
I vise volim da, da mi kazes ne nego da ispadne kao da teram te jer tvoje je da kao poslednje parce sto ukusa nema i jedva se zvace
Ref. I nudim ti se ja nudim, al' ti me odbijas ti nista ne trazis i sve sto neces dobijas
I nudim ti se ja a ti vec negde posluzen ma, samo sedi tu ponudjen k'o pocascen
I kada pustas me, i kada branis mi nekako preskoci taj zid ljubavi kad me najmanje zelis, kad se najmanje nadas zavedem te lako i najbrze padas
Ne navaljujem, al' tako izgleda uzalud krijem to od tvojih pogleda sto ko umorni mravi po meni klize svaki me jede, a nijedan ne grize |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 06.04.10 17:02 | |
| Znam
Dah na staklu kao magla vrhom prsta pesma draga i na kraju slova tvoga imena
Srce kuca, tika taka ulica je puna mraka ja bih nocas samo tebe ljubila
Veruj suze necu kriti to sto bude to ce biti nema nade kad se ladje potope
Jer za mene samo ti si tebi plove moje misli kad na satu kazaljke se poklope
Ref. Znam nema nade znam idu zime samo nocas da sam tvoja pa zauvek ostavi me
Znam sve ce proci znam nikad vise jer te tvoje crne oci nose meni vecne kise |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ceca | |
| |
| | | | Ceca | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 249 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 249 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|