|
| Ceca | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Ceca 05.04.10 21:53 | |
| Decenija Dvadeset mi je i kusur godina a prvi put placem i to je normalno nema te a ja taman se navikla da sam punoletna od tvojih dodira
S koliko godina postajes umoran, sam i star kad nemas kad da budes mlad
Ref. Moja si sreca i nesreca koja od vas dve je bar minut starija na pocetku i na kraju ti a u pauzi jedna decenija
Izbegavam svoj glas jer zvuci kao krik plasi me i sluti i to je normalno
Izbegavam svoj lik na starim slikama ta zena sto se smeje ja ne znam ko je to
S koliko godina postajes umoran, sam i star kad nemas kad da budes mlad
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 21:55 | |
| Da si nekad do bola voleo Da ti moje svicu zore da cutanjem mojim cutis moju tugu kao more mogao bi da naslutis
Ref. 2x Da si nekad do bola voleo da ti dusa zaboravna nije ni ti mene ne bi preboleo pa makar bi znao kako mi je
Da te moje noci guse da samoci danak dajes slutio bi u dnu duse koliko mi nedostajes
Ref. 2x
Da te moja tuga truje da patnjama mojim patis dusi sto te ocekuje zurio bi da se vratis
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 21:56 | |
| Gore od ljubavi Pre nego za milost zamolim svuci me po svakoj suzi tuci me ko dete kazni me ko zenu spasi me
Tako mi malo treba da te prezirem jos mnogo manje da ti se ne opirem sav bol u meni ostavi odes li, to mi je gore od ljubavi
Ref. Hiljadu razloga je dovoljno dobrih da bih mrzela te u ovim nocima bez duse koja place za nama
Hiljadu razloga je ja trazim jedan da bih volela te pa makar bila andjeo sama na stubu srama
Ref.
Tako mi malo treba da te prezirem jos mnogo manje da ti se ne opirem sav bol u meni ostavi odes li, to mi je gore od ljubavi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 21:57 | |
| Lepi grome moj Bio si moja nevinost i greh, moja trema na usnama od suza krvav trag kad god te nema
Veciti strah i moje ludilo da l' odlazis il' ipak ostajes sad je sve, sve izmedju nas samo hoces neces
Ref. A secas li se, lepi grome moj nekada je tlo pod nama pucalo srce je u srcu kucalo ma, reci gde je zapelo
Secas li se, lepi grome moj pila sam ti kisu sa ramena jos sam tvoja munja, oganj tvoj udari opet, grome moj
Bio si moj oslonac i pad, ono ime koje sam zvala kada ceo svet zaboravi me
Veciti strah i moje ludilo da l' odlazis il' ipak ostajes sad je sve, sve izmedju nas samo hoces neces
Ref.
Evo, zapeni more, zapeni sve u meni a ti i ja ko dva maslacka sto se vrte u istoj peni sto ih vuce na dno
Ref.
Secas li se lepi grome moj pila sam ti kisu sa ramena jos sam tvoja munja, oganj tvoj udari opet, grome moj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 21:58 | |
| Pile Ovo je svet za pametnije ovo je put za neke hrabrije
A moje srce je pile drhti od straha kada grmi nezno k'o svila na kaldrmi a moje srce je pile pokislo, zuto i malo sto je kraj orla jednom zaspalo
Ref. Nijedan nije ti bio ni blizu niti ce ko a ja sam sa svakim otisla predaleko al' ne stignes nigde kada te slome i sruse ti sve leti dalje sam, dole ne gledaj, ne
Moje suze prema tebi padaju moje suze prema tebi padaju moje suze padaju na gore
Ovo je svet za neke vaznije ovo je put za neke snaznije |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 21:59 | |
| Bruka O, pa ti to meni namerno radis, pa ti to meni namerno zbog nje novu otvaras flasu mesto meni njoj punis casu
Ref. Bruka, pijete a meni je muka sta ce na njoj tvoja ruka kako ti ne dosadi
Bruka, pijete a meni je muka hajde reci da je volis ako ti se ne gadi
O, pa ti to meni namerno radis, pa ti to meni namerno za nju pice slatko i hladno meni toplo, jeftino, jadno
Ref |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:00 | |
| Da si nekad do bola voleo Da ti moje svicu zore da cutanjem mojim cutis moju tugu kao more mogao bi da naslutis
Ref. 2x Da si nekad do bola voleo da ti dusa zaboravna nije ni ti mene ne bi preboleo pa makar bi znao kako mi je
Da te moje noci guse da samoci danak dajes slutio bi u dnu duse koliko mi nedostajes
Ref. 2x
Da te moja tuga truje da patnjama mojim patis dusi sto te ocekuje zurio bi da se vratis |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:02 | |
| Idealno losa Krevet nenamesten je, ma, briga me za to ja necu spavati u njemu sigurno u prvi ulazim klub ko u saunu a tamo sedis ti sav u daunu ma, idealno lose
Ref. Idealno, idealno lose si ti za mene idealno da pridjem ti ti si idealno, idealno lep, tuzan, sam zbog takvih ko sto si ti ovde sam dosla, ja idealno losa
Biram samo laksi nacin kraci put, neki lak plen nekoga ko dace mi se nocas lako neko ko je vec ostavljen ma, idealno lose
Ref.
U mojoj sobi samo tama, samo krs i lom tako svuda je u gradu mom ako ne znas s kim bi, gde bi, zasto onda za tebe je to ma, idealno lose
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:02 | |
| Manta, manta Manta, manta, manta sve mi se manta kad vidim te manta, manta, manta da li i tebi manta se
Neke ljubavi prolaze neke nikad da se dese ova moja fenomen je ko jos moze da podnese da voli samo tog s kim nije nasamo
Ref. Obavezno dodji sam dodji mi na noc, dodji mi na dan obavezno dodji sam dodji mi na stan, dodji mi na dlan
Sedam bi od osam bi zena reklo ti reklo zbogom, kraj sedam bi od osam bi reklo bi mi bi al' ja sam osma, znaj
Neke ljubavi su vecne neke jedna noc odnese ova moja fenomen je ko jos moze da podnese da voli samo tog s kim nije nasamo
Ref.
Manta, manta, manta sve mi se manta kad vidim te manta, manta, manta da li i tebi manta se (2x)
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:04 | |
| Maskarada Ziv se covek na sve navikne pa valjda cu ja ako Bog da, ako Bog da
Da se pravim da me ne vredja kad odgurnes me da spasem bar to sto spasiti se da
Da te ne pitam s kim svaku provodis noc i sto ne spavamo kao pre
Da ne pobedi gnev pa da polupam sve kad mi ujutru dodjes od nje
Ref. Dobrodosli, drugovi na nasu malu maskaradu pozivnice imate najbolje je to u gradu
Sampanjac otvorite otkacimo se do daske i da se goli skinemo ostace nam nase maske
Ziv se covek na sve navikne pa valjda cu ja ako Bog da, ako Bog da
Da se pravim da te ne cujem kad opsujes me da spasem bar to sto spasiti se da
Da ne proklinjem dan kad sam rekla ti Da decu sto sam ti rodila
I da foliram sve da se ne nerviram sto sam s drugom te videla
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:05 | |
| Vec vidjeno Ti bi da me nocas opet rasplaces pred svetom recima da seces moje vene k'o ziletom
Da me od vesele pretvoris u tuznu da me od najlepse pretvoris u ruznu o, sve je to s tobom vec vidjeno
Ref. Mozes da me milujes mozes da me silujes mozes da me ubijes svejedno je
Nema vise milosti moju ruku vodi Bog nocas zrtva drzi mac dzelata svog
Sta ces da mi radis sto vec radio mi nisi dvoboje bez casti samo nastavio ti si
Ti bi od normalne napravio ludu i da me sigurnu ostavis u cudu o, sve je to s tobom vec vidjeno
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:06 | |
| Ako te ona odbije Ne vidis dalje od nje sav si se predao oh kad bi mene neko tako gledao
Tuzan je tvoj zivot s njom kasno si shvatio oh kad bi za mnom neko toliko patio
Ref. Ako te ona odbije tuge neka nas spoje ako ti srce razbije dacu ti ovo moje
I kada ona odustane ja cu jos da se borim ako ti snove unisti ja cu da ti ih stvorim
Sedis u mraku sam za druge izgubljen oh kad bi i u mene tako bio zaljubljen
Osecam dolazi kraj sve si propustio oh kad bi i za mnom neko suzu pustio
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:07 | |
| Culo bola Mesec nocas zove zemlju mozda je i dobije samo mene nece niko presekla sam linije
Mislio si da sam jaka da cu da izdrzim sve a ja isto ko i svaka pucam gde je najtanje
Ref. Ubijena celo vece sedim ja ubijena od tih hladnih pogleda ubijena dok ti letis oko nje ubijena, culo bola zivo je
Nocas traze Atlantidu ako je i pronadju naci ce i mene tamo 'mesto u tvom narucju
Ref.
Priznao si, na svoj nacin lose si me tesio popila sam koju vise bas si me se resio
Jer ko tesi taj i gresi a ti si pogresio odlazim, ne mogu vise bas si me se resio
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:07 | |
| Znam Dah na staklu kao magla vrhom prsta pesma draga i na kraju slova tvoga imena
Srce kuca, tika taka ulica je puna mraka ja bih nocas samo tebe ljubila
Veruj suze necu kriti to sto bude to ce biti nema nade kad se ladje potope
Jer za mene samo ti si tebi plove moje misli kad na satu kazaljke se poklope
Ref. Znam nema nade znam idu zime samo nocas da sam tvoja pa zauvek ostavi me
Znam sve ce proci znam nikad vise jer te tvoje crne oci nose meni vecne kise |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:08 | |
| Zlato, srecan put Zlato, sretan put ka zagrljaju mom pred tvoje noge bacam samu sebe lezim ovde sama, umorna od sna a srce steze, preskace zbog tebe
Ref. Nema nista novo otkad nisi tu nema nikog novog u mom narucju
Zlato, srecan put ka zagrljaju mom peva zemlja po kojoj ides zaustavicu sve oluje, vetrove samo da mi dodjes, srecno stignes
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:11 | |
| Zadrzacu pravo Zadrzacu pravo svoje da im ne dam da me bude da ni za sta vise nisam za ulicu ni za ljude da me niko ne vidi i da nikog ne vidim
Ref. Da ne pitam nikad ko je zadrzacu pravo svoje ne pitam jer znam da nisi ti da im ne dam da me guse dok se s tobom tajno vidjam u metrou svoje duse
Zadrzacu pravo svoje da se suncam u svom mraku da pocrnim u svom srcu kao zlato na junaku da me niko ne vidi i da nikog ne vidim
Ref.
Zadrzacu pravo da ti prevedem ime na sve svetske jezike i da na svakom od njih znaci ljubav
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:13 | |
| Neodoljiv, neumoljiv Ja sam nocas jedna vise s kojom nisi tu zasto hocu da se vratim starom dobrom zlu
Da me mucis, da me kinjis ko sve robove da me slomis i potopis zadnje brodove
Ref. 2x Neodoljiv, neumoljiv voleh te i suvise takvi kao ti me, duso, ubise
Satovi u mojoj dusi idu unazad jedno juce uzelo mi i sutra i sad
Bol na licu ne prolazi niti jenjava moje srce jos za tobom jos prokisnjava
Ref. 4x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:14 | |
| Od tebe ne znam da se oporavim Na podu sklupcana sedim celu noc od straha ne mrdam i ne pokrecem jer cim ustanem od tvoje stvari udaram se i saplicem
Da bar sam pijana otreznila bih se da sam poludela, izlecila bih se al' bez tebe sam nemocna da idem a da ne posrcem
Ref. Od tebe ne znam da se oporavim sto kvario si ne znam da popravim pruzam ti ruke da ih milujes pre smrti da me jos jednom ubijes
Odjednom stize me sve od cega sam k'o luda bezala svih ovih godina i naglas zovem te da me opet prevaris i ostavis
Da bar sam pijana razumela bih to al' trezna nesrecu dozivam nocas promenio si me, gotova sam obuzelo me je zlo
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:14 | |
| Idi dok si mlad Idi dok si mlad dok imas vremena za more promena za let i za pad, za sutra ili sad ma idi dok si mlad
Nocas kada gosti odu odlazi pustam te dajem ti blagoslov i slobodu jer pukli smo zar ne
Ref. Idi gde hoces, ljubi sve zivo ali ipak drzi bar neki nivo ne igraj zmurke ma nismo deca ja vise nemam ni jednog keca u rukavu
Tako ti je to od klinca napravis princa za kajanje iz voza ispadnes ostanes cak i bez mesta za stajanje
Poljubimo se ko odrasli jer jasno nam je sve pokidaj lance dok nismo srasli jer pukli smo zar ne
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:16 | |
| Mrtvo more Sto puta sam ja zbog tebe umrla i sto puta sam se zbog tebe rodila
Zbog lepote u tom bolu ja sam propustila sve sad vise nemam gde
Ref. Moj je zivot mrtvo more bez ijednog talasa samo uspomene plove tragom zutih oglasa
Ti si ostao i bices moja zvezda vodilja al' se srce sa snom bori kao stara dadilja
Sto puta sam ja do dna potonula i sto puta zbog nas na hrid izronila
Zbog lepote u tom bolu ja sam propustila sve sad vise nemam gde
Ref.
|
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:17 | |
| Nagovori Nagovori bela zena ciganina da ne luta drumovima, nagovorila nagovori otac sina da ne pije s kumovima samo tebe nisam mogla ja
Ref. Nagovori majka svog jedinca da se zeni da u vojsku podje s prvom lastom sa jeseni samo tebe nisam mogla ja nagovori ljubav ratnika da frulu svira srce bogatasa da sirotu dragu bira samo tebe nisam mogla ja
Nagovori suma vuka da prezimi sa jagnjacima suma vuka, nagovorila nagovori sunce grozdje da zri danom u nevreme samo tebe nisam mogla ja
Ref.
Da mi kazes, da mi kazes da
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:18 | |
| Sta jos mozes da mi das Ti me gledas belo ispod obrva a ja zurim u prazno dajes sve od sebe da ostanem nazalost ni pod razno
Jer ti si sve nase tajne drugim ljudima odao a mene, mene si prodao (2x)
Ref. 2x Sta jos mozes da mi das ako Boga znas kad mi ne trebas
Ti i ja smo suprotni polovi mi smo sever i jug za tebe me vezu samo bolovi ne mozes mi biti cak ni drug
Jer ti si sve moje tajne drugim zenama odao a mene, mene si prodao (2x)
Ref. 3x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:22 | |
| Koza pamti Nikada, nikada, nikada, nikada sa tobom vise nikada
Ni vazduha izmedju dlanova ni predaha izmedju uzdaha u prolazu tela pripijena bez imena, samo bez uspomena
Ref. Lepo naslepo, te tvoje usne stranca ma, lepo do bola kad pokupis neznanca ljubi me ti, nikada te vise necu videti al' koza pamti
Lepo naslepo, ni kajanja, ni srama ni juce, ni sutra, ni dzentlmen, ni dama ljubi me ti, nikada te vise necu videti al' koza pamti
Ni razmaka izmedju redova bez pitanja, vidljivih tragova u prolazu tela pripijena bezimena, samo bez uspomena
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:23 | |
| Ne gusi me Ustajem nasmejana jer sunce sija za sve a onda vidim te, tu i vreme pokvari se ne gusi me, ne gusi me
Kada igra mi se u ritmu muzike te u sobu udjes mi ti i preskoci mi cd ne gusi me, ne gusi me
Ref. Zasto sam depresivna, negativna neprijatna, gruba, hladna to pitaj sebe, a ne mene jer to izbor je tvoj a tebe sam sita a ljubavi gladna, ne gusi me
Ponekad odem u mrak tamo zaboravim sve a onda osetim te i svetla upale se ne gusi me, ne gusi me
Sampanjac otvaram u picu nalazim spas a onda cujem te, tu je savesti glas ne gusi me, ne gusi me
Ref.
Hocu da budem sama masti na volju pustim i zovem svoje bivse necu da pricam tise ni slusalicu spustim sad mi je previse, ne gusi me |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:24 | |
| 39,2 Tu na vratima gde zivim mesto imena mi pise sama na moj talenat za ljubav kao da je pala neka tama
Laku noc, laku noc samoco idem a ti nisi pozvana laku noc, znas da doci cu ti opet u to budi sigurna
Tu na vratima gde zivim mesto imena mi pise kuda samo telo mi je ovde srce mi je kao nekad svuda
Laku noc, laku noc samoco idem a ti nisi pozvana laku noc, znas da doci cu ti opet u to budi sigurna
Ref. 39 sa 2 nije ti dobro a izlazis napolje toliko topla sam ja s koliko nula pise se tuga znam ja najbolje, znam ja najbolje
Nije ti dobro a izlazis napolje s koliko nula pise se tuga
Tu na vratima gde zivim mesto imena mi pise sama na moj talenat za ljubav kao da je pala neka tama
Ref.
Znam ja najbolje (3x) |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ceca | |
| |
| | | | Ceca | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 87 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 87 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|