|
| Ceca | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Ceca 05.04.10 21:53 | |
| First topic message reminder :
Decenija Dvadeset mi je i kusur godina a prvi put placem i to je normalno nema te a ja taman se navikla da sam punoletna od tvojih dodira
S koliko godina postajes umoran, sam i star kad nemas kad da budes mlad
Ref. Moja si sreca i nesreca koja od vas dve je bar minut starija na pocetku i na kraju ti a u pauzi jedna decenija
Izbegavam svoj glas jer zvuci kao krik plasi me i sluti i to je normalno
Izbegavam svoj lik na starim slikama ta zena sto se smeje ja ne znam ko je to
S koliko godina postajes umoran, sam i star kad nemas kad da budes mlad
Ref. 2x |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 22:30 | |
| Cudo Cudo moje ko me to od tebe skriva dodji ne mozes da promasis samo ti znas da sam ziva
Cudo moje padni mi ko kisa s neba i ponesi darove kome treba sve mu treba
Ref. Ako sam bila neverna losa sirokog srca, nagradi me ako sam bila dobra i verna za svaki slucaj kazni me
Hej cudo hej, hej cudo hej ako poludim samo se smej hej cudo hej, dobra il' zla na kraju uvek, zar ne placem ja
Cudo moje sta je to u mojoj krvi da promenim ih stotinu svaki put si meni prvi
Cudo moje ti nazdravi mi casom zuci jer u zivotu drzi me samo ono sto me muci
Ref.
Hej cudo hej, hej cudo hej hej cudo hej, hej cudo hej ako poludim samo se smej hej cudo hej, dobra il' zla na kraju uvek, zar ne placem ja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:05 | |
| Bivsi
Znam da sam bila jedna od mnogih koje su tebi dale sve al' samo ja sam imala snage da kazem tebi ne
Ref. Bices mi sutra bivsi bivsa cu tebi biti sve ce se bivsim zvati i ja, i ljubav, i ti
Znam da sam bila jedna od mnogih sto su zbog tebe cinile sve al' samo ja sam jedina rekla rekla ostavljam te
Ref.
Znam da sam bila jedna od mnogih koje te nisu varale al' samo ja sam imala snage da s tobom prekinem sve
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:05 | |
| Brat i sestra
Iste nam je boje krv boja koze, isti kosmari nek smo rekli sudbini posle svega sta smo ja i ti
Ref. Brat i sestra svakako kci i otac nekako muz i zena nikako
Sve smo mogli biti mi da je duza bila noc nek smo rekli sudbini posle svega sta smo ja i ti
Ref. 3x
Brat i sestra |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:06 | |
| Crni sneg (duet Aca Lukas)
Pada crni sneg pada po nama napadao svih sedam metara tuge za noci preduge
Metar po metar za svaku godinu koju sam bez sna sama provela dok sam te cekala
Koliko pobede toliko poraza koliko predaje toliko izdaje da bi me na kraju ostavila ti
Ref. Ja znam necu te preboleti mogu ja zbog tebe brzo umreti al' znam nesto drugo plasi me mozda cu preziveti
Pada crni sneg veje danima nek' me zaveje manje bolece nego bez tebe prolece
Crna pahulja moja postelja neka pokriva s tobom propale dane da trag ne ostane |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:06 | |
| Da ne cuje zlo
Hej ispod leda me sunce gledalo nesvanu jutra bez meda da ne cuje zlo
Tekla recica studenica a ja nasla gde je precica
Kad sam tebe prezalila sve cu drugo lako nista meni vise nece ici naopako
Samo da, samo da ne cuje zlo
Lete ptice, grabljivice tudju srecu grabe pa neka ih, sreca nije ni bila za slabe
Ref. Ide zivot, na dve vode obe vode tebi brode uzvodno ce voda stati nizvodno joj necu dati
Da mi kupis rudnik zlata ne bi ti pomoglo daleko ti lepa kuca a sto ne bi moglo
Ref.
Hej ispod leda me sunce gledalo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:07 | |
| Dodji
Tebi je svejedno sto si me suzama dao otkad se nisam nasmejala kad bi znao, eh kad bi znao
Ref. 2x Dodji, uzmi me od hladnih noci dodji, jer niko nece doci jer niko nece moci meni tebe da zameni
Volis li ti mene da l' ti je bar malo zao koliko sam noci proplakala kad bi znao, eh kad bi znao
Ref. 2x
Jos ti se ja nadam kao spas u pustoj noci kakvim si me to nocima dao kad bi znao, eh kad bi znao
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:07 | |
| Izbrisi, vetre, trag
Ref. Izbrisi vetre njegov trag nije mi vise mio ni drag
Molim te vetre ko brata izbrisi njegovo ime Jer ja sam pricu o sreci zavrsila s' njime
Ref.
Njega sam volela strasno a on je voleo druge S' njim su noci bile beskrajno more tuge
Ref.
Molim te vetre jos jednom i njega sa sobom nosi Ne moze vise da sniva snove u mojoj kosi
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:08 | |
| Nemoj mi prici
Jednom si to uradio uradices isto ponovo nemoj mi prici jer znam da ces otici jer ko jedanput ode ne ume bez slobode
Takav si otkad te znam adresa ti je lutanje nemoj mi prici kajanje nije zanimanje kog vatra umori kisa ne izgori
Ref. Odlazi da ne dozivim ono sto predosecam jer da prezivim necu moci znam
Tesko li je kad si sam tesko li je kad si sam sam, sam ostavljene boli sram
Ne menja se tek tako ko je do juce plakao nemoj mi prici jer znam da ces otici jer ko jedanput ode ne ume bez slobode
Takav si otkad te znam adresa ti je lutanje nemoj mi prici kajanje nije zanimanje kog vatra umori kisa ne izgori
Ref. |
| | | Gost Gost
| Pogresan broj
Pogresili ste, pogresan broj niko ko se tako zove ne zivi vise tu ne trazite ga, ne poznajem ga otkud vam ta ideja da sam plakala spustite, prekinite mozda me sada pozove
Ref. Ne trazite mesec u zoru jer tu ne spada ne trazite njega kraj mene ni sad ni nikada
Ne trazite kisu gde gori jer tu ne pada ne trazite njega kraj mene ni sad ni nikada
Ne budite me, zar nemate sat i tako vec mesec dana nisam spavala ne trazite ga, ne poznajem ga otkud vam ta ideja da sam plakala spustite, prekinite mozda me sada pozove
Ref. |
| | | Gost Gost
| Plan B
Ej, kad te blize pogledam zgodan si i ne dobar si za jednu noc al' ne i za dve
Sinoc si me mazio pa bi hteo jos danas je moj horoskop dobar, a tvoj los
Ref. Okolina moja zna, okolina ce ti reci da za tobom, provereno, vene necu seci ode jedan, dodju dva proci ce ih jos toliko a ja drhtim samo kad mi je zima ne svidja mi se niko
Ej, nemoj da se zanosis da te zelim ja ti si samo jedna jos lazna uzbuna
Jedan vise promasaj greska i plan B dobar si za jednu noc al' ne i za dve
Ref.
Ponekad placem da niko ne cuje jer biti sam, bedno je ponekad zelim da nekom predam se ljubav me steze, a ja ne dam se
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:09 | |
| Sta je to u tvojim venama
Izlazim iz tvoga stana uplakana, uplakana a znam da je sinoc tamo opet druga milovana (2x)
Sta, sta, sta, sta
Ref. 2x Sta je to u tvojim venama sto te tera drugim zenama sta je to u muskoj cudi sto me tera da poludim
Kad te zovem telefonom zauzeto sve do zore pa mi srce moje kaze vodis tajne razgovore (2x)
Sta, sta, sta, sta
Ref. 2x
Oko tebe cura puno pa mi suze kvase lice a ti kazes bas si luda to su moje drugarice (2x)
Sta, sta, sta, sta
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:09 | |
| Svice dan
Nema vatre u kaminu da nas ogreje ni jacine u tom vinu da nas napije
Izgubismo jednu ljubav a dobili dve svako svoju kad sabere manje nego pre
Ref. Svice dan, ko ruzan san sudnji dan zadnja nam zora zadnja ljubomora
Lutalice bolje zive nego ti i ja njima noge negde idu nase nikuda
Izgubismo jednu ljubav a dobili dve svako svoju kad sabere manje nego pre
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:11 | |
| Stereo bol
U suprotnom smeru vozim dvesta na sat tuga brza je i peske prestize me ovo na radiu nasa je pesma, zar ne
Na zadnjem sedistu sa crne haljine cvet u mojim venama promila vise od pet samo ta nasa stvar prokleto ziva je ne bih stala ni da kidam zice stani pesmo, stani izdajice
Ref. Kao stereo bol i ove noci blizu si ti a gde si ljubavi jos daleko si halo, ima li koga u ovom oblaku nemira zove te zauvek tvoja Lajka iz svemira
Kroz olujnu noc vozim bez farova prasina secanja za mnom podize se ovo na radiu nasa je pesma, zar ne
Tvoj sat u pregradi je za rukavice po mokrim staklima krvave musice samo ta nasa stvar prokleto ziva je |
| | | Gost Gost
| Tacno je
Tacno je nisam bila cvece rastanak boleti te nece tacno je, gresila sam jako ziveces ti bez mene lako
Tacno nisam ja mala da stetu nikom ne bih priznala najlepsu lutku ja sam razbila ja sam sve lepo upropastila
Tacno je da sam ponekad vise popila da sam se s nekim drugim topila i tvoje snove sve potopila
Ref. Tacno je sa tobom nisam umela sa tobom nisam uspela jer sam te ludo volela
Tacno je da sam sebicna ponekad mozda obicna ali za jedno priznaj mi bila sam ti odlicna
Za tvoje mane prakticna za bolje dane tragicna ali za jedno priznaj mi bila sam ti odlicna
Tacno je da sam bila teska tesi se bila sam ti greska tacno je ako ti to znaci sad samoj sebi kazem placi
Tacno nisam ja mala da stetu nikom ne bih priznala najlepsu lutku ja sam razbila ja sam sve lepo upropastila
Tacno je da sam ponekad vise popila da sam se s nekim drugim topila i tvoje snove sve potopila
Ref.
Ref. |
| | | Gost Gost
| Trula visnja
Iz tasne ruz pade na pod od soka kad te videh da lezis kraj nje i razbi se poslednji kliker mog nadanja da sanjam to sve u zlo doba puce k'o iz pakosti lastis moje hrabrosti
Ref. Pala sam u zoru, pala vise nisam izdrzala sad neka mi iz knjige rodjenih ime brisu na tom mestu gde sam pala ostala je mrlja mala kao da je neko zgazio trulu visnju
Opsovah je i gurnuh je onako kako umem ja zenstveno al' odbi me taj tvoj pogled pun mrznje i baci na tlo radujte se duse, sitne prodane od iste ste rdje skovane
Ref.
Ta ista ja sto je blistala do samih zvezda se dizala sad tu puzim pred tobom i njom ta ista ja
Slomljenih dugih noktiju i pocepanih carapa u taj se prizor ne uklapa ista ja |
| | | nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:12 | |
| Kukavica - Ceca
Zagrli me i podji putem kuda idu kukavice
Pratice te moje oci lutalice
Zensko srce nezno poput lastavice
Sto od bola ugine
Zagrli me samo jednom covek budi
Ne lazi me ako odes nikad vise ne trazi me
Samo napred ne muzi se ne gledaj me
Ja odavno slutim sve
Kukavica nisam znala da si takva kukavica
Sa mnom spavas druga ti je nesanica
Bojis se da priznas to
Kukavica ti si samo jedna vise kukavica
Mislis da sam ona ista devojcica koju laze bilo ko
Zagrli me samo jednom covek budi
Ne lazi me ako odes nikad vise ne trazi me
Samo napred ne muzi se ne gledaj me
Ja odavno slutim sve
Kukavica nisam znala da si takva kukavica
Sa mnom spavas druga ti je nesanica
Bojis se da priznas to
Kukavica ti si samo jedna vise kukavica
Mislis da sam ona ista devojcica koju laze bilo ko | |
| | | Gost Gost
| Vreteno
I da sam te pratila ko sever severnjacu ti bi vetar terao na svoju vetrenjacu
Kome milujes sjajnu kovrdzu sjajnu raspustenicu zbog koje bi lud promenio cud, veru i krstenicu
Ref: Koja nocas na tvoj racun pije kusur ne vraca Upresce ti srce u vreteno vretena ti dva.
I da sam te cuvala kao oka zenicu ti bi vodu terao na svoju vodenicu |
| | | Gost Gost
| Votka sa utehom
Sluzite li ovde duplu votku s utehom kad nestane mi para platicu vam osmehom jer kosta me ljubav ta ni tuga nije besplatna
Ref: Pola sam pijana a tek je pola dva tu oko pola tri naglas cu plakati
Pola sam pijana on je u srcu mom koliko kostaju suze s ledom
Na sanku pored mene on se nezno mazi s njom sluzite li ovde viski s duplim uzdahom jer kosta me ljubav ta ni tuga nije besplatna
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:13 | |
| Zabranjeni grad
Ja sam tu da pruzim sto ne mogu obecam sto ne ide slazem kad ne treba voli me
Ja sam tu da se menjam iz korena svaka na gore je promena voli me
Za mene ti je ljubav zabranjeni grad a mnogo sam ih, brate ja srusila do sad voli me, voli
Ref. 2x A ti mi na to kazes idi pa se leci i sve je jasno samo istina se krije bolelo je kao da si prvi sad mi nije, nista mi nije
Voli me, voli voli me, voli me
Ja sam tu u oci da ne gledam da najbolje izgledam kad se najgore osecam voli me
Ja sam tu da ti kazem sto ne mislim da se kunem kad izmislim voli me
Za mene ti je ljubav zabranjeni grad a mnogo sam ih, brate ja srusila do sad voli me, voli
Ref. 2x
Sto mozes danas ostavi za sutra u zdravom telu glava je luda i sve je dobro sto se lose svrsi kad samo sebe nosis na dusi o, voli me, voli
Ref. 2x
Voli me, voli voli me, voli me |
| | | Gost Gost
| Zaboravi
Zaboravi, zaboravi i odlazi
Samo jednom zora zarudi samo jednom telo poludi samo jednom i nikad vise prijaju kise
Samo jednom tisina svira samo jednom srce bira samo jednom i nikad vise suze ne brises
Ref. 2x Zaboravi, zaboravi da sam te ikad volela ludo zaboravi i nestani samo se jednom desi cudo
Samo su jednom cvale ciklame nisi ni jednu ubrao za me samo si jednom rekao da kad sam odlazila (2x) |
| Volim te
Zelim te, tako te silno zelim al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi rekle usne kad bi te ljubile (2x)
Ref. 2x Volim te, tako te ludo volim al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi rekle ruke kad bi te grlile
Trebas mi, tako mi jako trebas al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi reklo telo kad bi te volelo (2x)
Ref. 2x
Veruj mi, tebi cu dati sve dodji sto pre, srce mi umire noci su moje hladne dodji i uzmi me (2x)
Ref. 2x | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:14 | |
| Vazduh koji disem
Vazduh koji disem ne treba mi, ne kol'ko usne tvoje sto me ne ljube
Ref. Ne treba mi niko pustite me svi idite, idite od mene pevajte, pijte, ljubite se idite, idite u zivot njegovo nista meni je sve
Voda koju pijem ne treba mi, ne kol'ko ruke tvoje sto me ne grle
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:14 | |
| Viski
Mala nocna navika vec me hvata panika niko me jos nigde nije pozvao idem sama, nema sta sta se ovde desava kakva guzva, kakvo je to ludilo
Da li da se vratim, sve me nervira pomeri se bar da prodjem ja
Ref. Sipaj viski preko malo leda hajde, ljuljaj, ljuljaj, tako treba
Evo, stojim ceo sat dripci disu mi za vrat malo me je sve to vec umorilo nikog ne znam, a sve znam tako je to kad si sam kao da se ovo vec dogodilo
Ti si treci sto me pita s kim sam dosla, gde cu posle i da li mi je mozda malo, malo vise dosadno ti si treci koga lazem da sam s nekim, da sam posla i da mi je ovo trebalo
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:15 | |
| To Miki
Onoga dana kad smo se sreli bese nam jasno ljubav smo hteli i nikog nismo videli mi samo smo bili, samo smo bili, ja i ti (2x)
Ref. 2x Zvao si me mala Liki a ja tebe samo Miki brojali smo poljupce u minutu sto, sto, sto to Miki to, to Miki to
Naidje tako to cudno doba kada se zeli ljubav da proba naidju tako godine lude kad usne zele, kad usne zele, da ljube (2x)
Ref. 2x
Zivot je lep i nema kraja pred nama vrata od samog raja i nikog nismo videli mi samo smo bili, samo smo bili, ja i ti (2x) |
| Naslov: Re: Ceca 05.04.10 23:15 | |
| Kuda idu ostavljene devojke
Jos koliko kasnih vozova da sacekam i da propustim pa da s' nekim svijem gnezdo ljubavi da i meni dodje onaj pravi
Ref. Kuda idu ostavljene devojke da li se po nekad, dragi, pitas kuda idu, cujes li im poruke zaplaces li kada ih procitas
Jos koliko kisnih drumova iza sebe ja da ostavim pa da proslost zauvek zaboravim srecnom jatu i ja da se javim
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ceca | |
| |
| | | | Ceca | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 67 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 67 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|