|
| Harry Potter i princ miješane krvi | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Harry Potter i princ miješane krvi 11.08.09 16:43 | |
| Harry Potter započinje svoju šestu godinu u školi Hogwarts
Ohrabreni povratkom lorda Voldemorta, Smrtonoše haraju i u bezjačkom i u čarobnjačkom svijetu, a Hogwarts više nije sigurno utočište kakvo je nekoć bilo. Harry sumnja da nove opasnosti vrebaju unutar dvorca, ali Dumbledore je odlučan u tome da će ga pripremiti za konačnu bitku za koju zna da će se ubrzo odigrati. Potrebna mu je Harryjeva pomoć kako bi otkrio način na koji će poraziti Voldemorta - a radi se o ključnim informacijama koje zna samo bivši profesor čarobnih napitaka u Hogwartsu, Horace Slughorn. S time na umu, Dumbledore se koristi manipulacijama kako bi svog kolegu nagovorio da se vrati na svoje staro mjesto i obećava mu više novca, veći ured... i priliku da podučava slavnoga Harryja Pottera.
U međuvremenu, učenike napada jedan potpuno drukčiji protivnik - tinejdžerski hormoni. Harryjevo dugogodišnje prijateljstvo s Ginny Weasley prerasta u nešto dublje, ali prepreka između njih dvoje je Ginnyin dečko Dean Thomas, a njezinog starijeg brata Rona nećemo ni spominjati. Ali Ron ima i vlastitih ljubavnih briga. Lavender Brown ga obasipa komplimentima, a Hermione umire od ljubomore, iako je odlučna u tome da mu neće pokazati svoje osjećaje. Međutim, kutija čarobne čokolade završava u krivim rukama i stvari kreću u potpuno novom smjeru.
Dok ljubav cvjeta, jedan učenik ostaje suzdržan zbog puno važnijih stvari koje ima na umu. Odlučan je u tome da će iza sebe ostaviti trag, iako će to biti vrlo mračan trag. Ljubav je u zraku, ali tragedija je na pomolu i Hogwarts možda nikad više neće biti isti. Warner Bros. Pictures predstavlja, u produkciji kompanije Heyday Films, film Harry Potter i princ miješane krvi, šesti nastavak filmske franšize o Harryju Potteru, koja se temelji na popularnim romanima spisateljice J.K. Rowling. U glavnim ulogama ponovo se pojavljuju Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson kao Harry Potter, Ron Weasley i Hermione Granger, koji se nakon povratka lorda Voldemorta suočavaju s novim izazovima i opasnostima Među ostale glumce koji se također vraćaju kako bi ponovo odigrali svoje uloge ubrajaju se: Helena Bonham Carter kao Bellatrix Lestrange; Robbie Coltrane kao Rubeus Hagrid; Warwick Davis kao profesor Filius Flitwick; Michael Gambon kao profesor Albus Dumbledore; Alan Rickman kao profesor Severus Snape; Maggie Smith kao profesorica Minerva McGonagall; te Julie Walters kao Molly Weasley.
Originalni naslov: Harry Potter and Half-Blood Prince Redatelj: David Yates (Rank, Harry Potter & the Order of Phoenix) Scenarij: Steve Kloves (The Fabulous Baker Boys, Wonder Boys) Producenti: David Barron (Frankenstein, Sahara) David Heyman (I Am Legend, Yes Man) Uloge: Daniel Radcliffe (The Tailor of Panama, December Boys) Emma Watson (Harry Potter & the Chamber of Secrets) Rupert Grint (Thunderpants, Driving Lessons) Alan Rickman (Die Hard, Sense & Sensibility) Žanr: avantura Trajanje: 150 minuta | |
| | | Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Harry Potter i princ miješane krvi 12.08.09 14:35 | |
| Baš su mi zanimljivi takvi filmovi obožavam ih | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Harry Potter i princ miješane krvi 12.08.09 14:45 | |
| I jaaaa....i jaaaaaaaa imam prvih 5 nastavaka ...pregledano milion puta | |
| | | Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Harry Potter i princ miješane krvi 12.08.09 14:45 | |
| hahaha ja sam gledao sve baš su dobri. | |
| | | Ary VIP član
| Naslov: Re: Harry Potter i princ miješane krvi 12.08.09 14:52 | |
| i meni su odlični | |
| | | new name Početnik
Broj postova : 75 Datum registracije : 23.07.2009
| Naslov: Re: Harry Potter i princ miješane krvi 13.08.09 11:05 | |
| Ovi filmovi su dobri onima koji su knjige čitali, dojma sam kako će onim drugima biti malo... nedorečene, da se tako izrazim... | |
| | | Christine von Cahill Totalno relaxiran
Broj postova : 2272 Godine : 79 Datum registracije : 30.10.2010
| Naslov: Re: Harry Potter i princ miješane krvi 05.01.11 10:59 | |
| Oni koji nisu čitali knjige kažu da im je 6. nastavak glup i da ništ ne kuže...Ja sam ga gledala kod Gabi i sve sam skužila (čitala knjigu ofc.) c(: | |
| | | i love gd Početnik
Broj postova : 5 Godine : 28 Datum registracije : 07.03.2011
| Naslov: Re: Harry Potter i princ miješane krvi 07.03.11 21:48 | |
| | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Harry Potter i princ miješane krvi 01.05.11 8:49 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Harry Potter i princ miješane krvi | |
| |
| | | | Harry Potter i princ miješane krvi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 452 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 452 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|