|
Autor/ica | Poruka |
---|
legija Ljubitelj foruma
Broj postova : 5576 Godine : 54 Lokacija : Varaždin Datum registracije : 19.10.2009
| Naslov: Re: Vicevi o ciganima 14.01.10 21:33 | |
| Što cigo radi na računalu? Kopa po recycle bin-u | |
| | | legija Ljubitelj foruma
Broj postova : 5576 Godine : 54 Lokacija : Varaždin Datum registracije : 19.10.2009
| Naslov: Re: Vicevi o ciganima 14.01.10 21:42 | |
| Uhvatili inspektori Cigu da svercuje kojesta na buvljaku i navalili da ga kazne. Ciga, naravno, nema da plati, a neće u corku i dogovore se oni da će doći kuci da mu uzmu nešto. Dosli oni, gledaju šta će, pa se odluce za ves masinu. Poce Ciga da kuka, „Ne masinu, joj, pa žena će me ubije, joj, pa imam deset dece, pa kako će da pere na ruke...”.Sazale se ovi, ali gledaju dalje šta će, pa mu kažu da će da nose frizider. Opet Ciga u dreku, „a ne frizider, kuku, a gde ću da cuvam mleko za decu, samo ne frizider...”, i opet ovi odustanu.Gledaju dalje šta će, ali nema ništa vise sem jedne ogromne slike „Tajna vecera”.„Cigo, uzecemo ti ovu sliku!”Gleda Ciga i pristade. Sad, slika je velika i ne mogu inspektori da je odnesu odmah, nego će se vratiti sa prikolicom. Kako su ovi otisli, Ciga brze bolje skine sliku, sakrije je i umesto nje okaci na zid portret Slobodana Milosevica. Vrate se inspektori, dovukli prikolicu, kad imaju šta da vide.„Pa dobro bre Cigo šta je ovo?”, a Ciga će„Ne znam ja, oni svi vecerali, samo ovaj osto!” | |
| Naslov: Re: Vicevi o ciganima 14.01.10 21:42 | |
| Gleda neki covek kako kod Cige u dvoristu trckara gomila decurlije, pa se cudi: -Je li, Cigo, jesu ovo sve tvoja deca? -Jesu, os da ti uvatim jedno? | |
| Naslov: Re: Vicevi o ciganima 14.01.10 21:43 | |
| Granicni prelaz, ide Ciga i gura bicikl i na biciklu dzak. Carinik:-Šta imaš u tom dzaku? Ciga:-Ništa, gospodin carinik, samo pesak! Carinik:-Jao, mene si nasao da zajebavas, sad ću ti ja pokazati... Uze carinik noz, izbode onaj dzak, kad ono, stvarno samo pesak curi.Pusti ga carinik. Nedugo posle toga, ista scena, opet Ciga gura bicikl, dzak, opet pesak. Posle nekoliko puta, kaže carinik Cigi: -Meni ovde ništa nije jasno! Pusticu te svaki put, ali da mi kažeš STA ti svercujes? Ciga:- Pa kako STA, gospodin carinik, pa bicikle | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi o ciganima 14.01.10 21:43 | |
| Šetao Cigo sa ženom i sinom uz obalu rijeke... Odjednom dijete upade u vodu, a cigo će mrtav 'ladan: -Ženo, očeš da ga vadimo il' da pravimo novo? |
| | | Dragance Totalno relaxiran
Broj postova : 1556 Godine : 39 Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Vicevi o ciganima 10.06.10 14:35 | |
| Pitali malog cigu sta ce bit kad naraste.
Cigo:"Pa bit cu zenu i djecu!" | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vicevi o ciganima 09.11.10 20:05 | |
| Otišla dva ciganina na bazen, pa se jedan popeo na vrh skakaonice, a drugi tek na polovinu visine. Ovaj sa pola skakaonice pogleda na gore i reče: - Au, bre Volker, odavde izgledaš ko orao. - Što, jel zbog građe? - Ma ne bre budalo, nego zbog noktiju. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vicevi o ciganima 12.11.10 0:01 | |
| Mama ciganka natjerala sina malog cigr da se okupa po prvi put u životu. Počne mali cigo trljati pa povikne:
- Mamoooo, skinuo sam prvi sloj! - Tako, tako sine, samo ti trljaj!
Opet će mali:
- Mamoooo, skinuo sam drugi sloj! - Tako, tako, samo ti sine trljaj!
Kad za koju minutu sin sav sretan poviče:
- Mamoooo, našao sam majicu koju sam izgubio prošle godine! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vicevi o ciganima 12.11.10 0:03 | |
| hahaahhahhaahahahahahaaahhahahahaa |
| | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Vicevi o ciganima 12.11.10 0:25 | |
| Gdje sakrit pare da ih cigan ne nađe? Ispod sapuna.
Šeću se dva cigana po cesti, jedan od njih žica, a drugi kabel.
Kako se zove cigan ratnik? Rombo.
Kako se zove cigan koji se skriva u kuruzi? Žganci.
Kako se zove ciganski rock band? Ganci roses. | |
| | | svilena Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 947 Godine : 57 Datum registracije : 05.08.2010
| Naslov: Re: Vicevi o ciganima 17.11.10 23:18 | |
| Zašto je cigo ofarbao kontejner u crveno-žuto? Da mu djeca misle da se hrane u McDonaldsu.
| |
| Naslov: Re: Vicevi o ciganima 15.01.11 11:38 | |
| Šta peva mali ciga kad ga majka kupa? - Ne pomažeee voda majkooo.... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vicevi o ciganima 02.05.12 21:43 | |
| Kako je cigo izmislio triatlon? Otišao na more pješke, okupao se i vratio se biciklom
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Luna2 Ljubitelj foruma
Broj postova : 4152 Godine : 47 Datum registracije : 01.12.2012
| Naslov: Re: Vicevi o ciganima 21.12.12 20:14 | |
| Što pjeva mali Ciga kad ga majka kupa? -Ne pomaže voda majko… | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi o ciganima | |
| |
| | | | Vicevi o ciganima | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 525 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 525 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|