Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Kuća koja se presvlači

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

Kuća koja se presvlači Empty
PostajNaslov: Kuća koja se presvlači   Kuća koja se presvlači I_icon_minitime05.06.09 15:04

Kuća koja se presvlači 0157007.17

Kao što zmija odbacuje kožu, tako se i ova nesvakidašnja kuća, ovisno o godišnjem dobu ili samo hiru - presvlači. Njen krhki stakleni kostur štiti drvena varka da je riječ o običnoj brvnari. Video!

Kuća nazvana Sliding house prilično je nesvakidašnja unatoč šarolikosti suvremenih arhitektonskih dostignuća.

Projektirao ju je londonski studio dRMM, a njena jedinstvenost je u modularnosti postignutoj dvostrukim zidovima, fiksnom staklenom 'kosturu' i drvenoj presvlaci koja se pomiče. Mobilnost je postignuta integracijom
dobro sakrivenih elektromotora na kotačićima u samim zidovima. Drvena konstrukcija pri povlačenju unazad natkriva bazen, dok se naprijed nadovezuje na 'iščašeni' garažni prostor.

Kuća koja se presvlači 0177007.17

Zamisao je bila optimizirati zagrijavanje i rashlađivanje kuće kroz godišnja doba i popratnim efektima izazvati zavist susjeda.

Kuća koja se presvlači Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kuća koja se presvlači   Kuća koja se presvlači I_icon_minitime05.06.09 17:40

Bezveze mi ova kuća koja se presvlači Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kuća koja se presvlači   Kuća koja se presvlači I_icon_minitime05.06.09 19:30

Aj dobro ... ali nije baš neka Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kuća koja se presvlači   Kuća koja se presvlači I_icon_minitime05.06.09 19:31

više volim staru, tradicionalnu kuću... Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kuća koja se presvlači   Kuća koja se presvlači I_icon_minitime05.06.09 19:39

Sviđam mi se kuća od stakla ummm...prekrasno i ova se još i obuče kad je zima.... Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kuća koja se presvlači   Kuća koja se presvlači I_icon_minitime05.06.09 21:02

nije mi baš nešto ta kuća ove obične su mi O. K.
[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Godine : 43
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Kuća koja se presvlači   Kuća koja se presvlači I_icon_minitime05.06.09 21:03

bezveze mi je...
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Kuća koja se presvlači   Kuća koja se presvlači I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Kuća koja se presvlači
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Kuća-posao-kuća... Je li to sve što život nudi?
» Dobro je znati: Koja će vam hrana isisati energiju, a koja će vam je podariti!
» Kuća ili stan?
» Sretna kuća
» Projekt-kuća