|
| Kuća ili stan? | |
|
+33VlahovicA Talia Luna2 sanja05 nenad022 enna diya Dusan LuckyM5 Blonde Gracija... Tinna mobile kala sandra30 Zollina Badomen Procyon jopa marijo19 Rokerka nitapita irko Firefly bodomiere Wind Riječanka Ary Kikica Goran Blizanka Slavonac Lux 37 posters | |
Što biste odabrali ako biste mogli birati? | kuću | | 91% | [ 32 ] | stan | | 9% | [ 3 ] |
| Ukupno glasova : 35 | | |
| Autor/ica | Poruka |
---|
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Kuća ili stan? 07.02.09 16:55 | |
| Poznajem ljude koji cijeloga života u stanu čeznu za kućom, ali i one koji iz kuće žele u stan. Koji bi bio vaš izbor? | |
| | | Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 07.02.09 16:59 | |
| Živim u kući i ne bi volio živjeti u stanu, ipak mi je ljepše kad mogu prošetati po zelenom dvorištu, nego da toga nemam . | |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 07.02.09 17:00 | |
| Živim u stanu, ali čeznem za kućom.
Jasne su mi prednosti stana - lakše i jeftinije održavanje, manje režije, pomoć koju nam mogu pružiti susjedi... U kući je život skuplji, nema zajedničkih popravaka kvarova, čovjek sve mora napraviti ili platiti sam. Susjeda možda ima, možda nema, obično puno ovisi od toga kakvi su oni prvi do nas, jer ljudi smo, ponekad treba njima ili nama neki oblik pomoći. Ipak bih izabrala kuću - zbog mira i zbog vrta koji bi moju kuću svakako okruživao... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 07.02.09 17:01 | |
| Ja bi htio isto kuću baš zbog toga kako Slavonac veli, ali ne bi htio živjeti u njoj sam. Inače sad živim u stanu. |
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 07.02.09 17:05 | |
| Pa kuće se zapravo i zovu obiteljskim kućama jer u njima živi obitelj. Za samce je često najugodniji mali stan koji se lakše održava. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 07.02.09 17:07 | |
| Nažalost ima onih koji sami žive i u kući. |
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 07.02.09 17:12 | |
| Znam. Isplati se zamijeniti kuću za stan ili smještaj u staračkom domu ako se radi o starijoj osobi. Ja bih vjerojatno tako učinila da sam sama u kući i da osjećam da više ne mogu tako dalje. Ali teško je to, čovjek se veže za prostor... | |
| | | Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 07.02.09 17:30 | |
| Dobro ste rekli, meni puno znači mir, puno rodbine mi živi u stanu u zgradi gdje se svaka malo veća susjedova buka čuje, to je strava. A i zelenilo oko kuće puno znaći, smiruje te, imaš gdje prošetati, mene izludi kad sam kod nekog u stanu u gostima cijeli dan i nemam kud izići osim u hodnik ili na parking. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 07.02.09 17:56 | |
| Biram kuću. Uvijek sam živjela u kući i vjerujem da bi se teško navikla na život u stanu. Mada ima i to velike prednosti. Stan se puno lakše održava (u svakom pogledu). Doduše, ne bih se previše žalila da privremeno odselim u neki stan pa da sam solo |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 07.02.09 18:13 | |
| ja zivim u stanu, cini mi se da se ne bi mogla navici na kucu, mogu otici par dana na odmor u vikendicu, al zurim da se vratim u buku. Nekad mi smeta ona tisina, fali mi buka. Doduse jest bolje zivjeti u kuci sa basticom i cvijecem i svojim mirom, ali to je sve stvar navike. Ja citav zivot zivim u stanu tako da ne bi mogla zamisliti da zivim u kuci. : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 07.02.09 19:05 | |
| Možda doista i je sve stvar navike. Djetinjstvo sam proveo u kući, kasnije sam kombinirao život u kući i stanu. Kuća je bolja zbog većeg konfora, mira, mogučnosti da uživaš u vrtu, travnjaku... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 07.02.09 20:03 | |
| cijeli svoj život živim u kući.... i ne bi mijenjao to nizašto.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 08.02.09 11:29 | |
| Imam i jedni i drugo,trenutno sam u stanu,ako se ikada udam prelazim u kuću,definitivno... |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 13.03.09 16:46 | |
| Samo kuća, neznam dali bi mogla naviknuti na stan. Oduvijek živim u kući. Odrasla sam na pravom selu i nebih voljela da mi dijete odrasta u zgradi, ovo mi je super. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 13.03.09 17:04 | |
| Biram kuću,ali u životu se dešavaju nepredviđene stvari tako da i na stan bi se prilagodila bez problema.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 21.07.10 23:49 | |
|
Oduvek sam u stanu ali birao bih ipak kuću...ima dvorište, više prostora, širina...
|
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 21.07.10 23:58 | |
| Kao djevojka sam živjela u kući sa ogromnom okučnicom... i sad živim u kući al nemamo baš dvorišta...ako se to dvorištem može i nazvati...tako da se osječam kao u stanu...ma meni je ustvari svejedno bitno mi je samo da imam svoj kutak bilo u kući ili stanu | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 22.07.10 0:04 | |
|
imam ponekad jak osećaj u stanu da sam skučen i da mi treba više prostora...tad poželim kuću, ali u suštini sam navikao u stanu...
|
| | | Riječanka Zlatni VIP član
Broj postova : 78494 Godine : 45 Lokacija : Relax Datum registracije : 17.07.2010
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 23.07.10 17:24 | |
| kuca naravno.. | |
| | | Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 23.07.10 17:28 | |
| Kuca, kuca i opet kuca Uvijek sam zivjela u kuci i da se opet rodim isto bih zeljela Stanovi su mi totalno odbojni pa taman da je zlatan i svilen | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 24.07.10 14:09 | |
| tokom života nisam jednom selia...i još je bio rat i tad smo živili u bosni pa smo stalno selili i to je bilo čas kuća čas stan...kad smo preselili u hrvatsku najprije smo živili u jednom stanu,pa drugom,pa opet trećem (kao podstanari al to nije bitno)...sad živim u svojoj kući iznad parking za 3-4 auta,velika bašta...ne bi mjenja kuću ni za kakav stan taman mi ga neko drugi održavo i još mi plaća da mi ga održava...u kući imaš mir,komfor,slobodu...ako imaš šta u bašti skokneš sa balkona ubereš si neš i miran...ko ja i sestra,nemamo šta radit trčimo u baštu gutamo šljive ko da su sladoled ...al opet ja sam u takvom naselju da se osjećam ko u stanu što se tiče nekih stvari,puno susjeda okolo i svi ćemo jedni drugima uvjek pomoć,zafrkavat se popit kavu skupa...ako nisu kući jedni onda su drugi to je 100 %... | |
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 20.08.10 15:08 | |
| Rodila sam se u kući i nikad nisam živjela u stanu..... i sviđa mi se tako | |
| | | irko Ljubitelj foruma
Broj postova : 4356 Lokacija : Kuca Datum registracije : 10.08.2010
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 20.08.10 18:05 | |
| ma stan i vikendicu : | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 20.08.10 18:23 | |
| kamp prikolica | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kuća ili stan? 20.08.10 18:26 | |
| šator |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kuća ili stan? | |
| |
| | | | Kuća ili stan? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 400 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 400 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|