|
| Projekt-kuća | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Projekt-kuća 09.08.10 22:01 | |
| Danas me suprug zadužio. Kaže nema ideja ..mada sumnjam. Naložio me je da kopam i iskopam si kućicu po mom ...kakva mi se sviđa ..kakvog obilka. To je čisto usporedbe radi jer želi vidjeti koliko nam se ukusi razlikuju Znam odprilike u kojim okvirima može biti i kakva. Tražila i tražila.. pronašla si par favorita...oći mi otpale od gledanja. Jasno da su prizemnice..budući da nemamo puno djece ne treba nam hotel..a oboje volimo minimalizam u svemu osim u dnevnom prostoru. Podijelim s vama svog jednog favorita. I ostavim vam link od dobrog kataloga s kučicama. Slobodno ako poznajete na dobru stranicu s njima ostavite tu. Biti će mi lakše tražiti neku po mom odnosno našem. A ovdje je katalog sličnih kučica
Zadnja promjena: Kikica; 09.08.10 22:02; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Projekt-kuća 09.08.10 22:02 | |
| Kiki ovo je moja kuća iz snova! | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Projekt-kuća 09.08.10 22:03 | |
| Idi prolistaj po katalogu sve su slične toj. : : | |
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Projekt-kuća 09.08.10 22:05 | |
| Nemogu ja to gledati, srce me boli. | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Projekt-kuća 09.08.10 22:08 | |
| I mene je ..zabolilo..kako izgledaju lako napravljive i skoro nadohvat ruke ..a opet tako daleko jaooo | |
| Naslov: Re: Projekt-kuća 09.08.10 22:09 | |
| Obožavam velike prizemnice, s velikom okućnicom....brrrrrrrrrrrrrrr | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Projekt-kuća 09.08.10 22:17 | |
| Ma nemora biti velika..samo neka je skladna. Mi bi jednom..ako sve bude po planu i programu..imali prostora za neku malu od 7x9 m..s tim da imamo stambenog prostora koji je več izgrađem od nekih 6x4.5m kvadratnih sa podrumom ispod cijele prostorije..a ovo bi išlo pored u kljuć... Ma imamo planova puno a šuški slabo mada poznavajući mog muža njemu ništa nije nemguće..on sve napravi kada zamisli. Doduše ne preko noći ali.. | |
| Naslov: Re: Projekt-kuća 09.08.10 22:19 | |
| Dobro je da ima planova, sve će s vremenom doći. Ja kuću ne mislim praviti pošto sređujem kat kod starog u kući ali ipak imam neke svoje fantazije. | |
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Projekt-kuća 10.08.10 1:01 | |
| ovo je moja kuća iz snova : sumnjam da u ikad živjet u njoj ali je mogu gledati : : ja suvijek za one bajkovite... s puno zavjesa... tako da sliči na kuću s primjesama bajke.. s puno krovića i balkončića ^^ na koje mogu stavljati cvijeće.. i onih prozora koji vire iz fasade pa je unutra klupica : | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Projekt-kuća 10.08.10 1:32 | |
| | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Projekt-kuća 10.08.10 8:01 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Projekt-kuća 10.08.10 8:34 | |
| E pa Gea..dobra ti kuća iz snova.. | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Projekt-kuća 10.08.10 9:05 | |
| Ključ za udobniji dom - gradite ispravnije!
Jeste li vidjeli nove kuće u kojima kao da nije računato na činjenicu da će ljudi živjeti unutra? Takva gradnja kuća obično proizlazi iz neznanja i graditelju je potrebno naglasiti ono što želite. Upozorit ćemo Vas na nekoliko grešaka koje se često ponavljaju, stoga obratite pažnju: Forma i funkcija Arhitekti govore o formi odnosno kako to izgleda, ali rijetko koji spominje funkciju odnosno način kako to radi. A to je važno! Stoga prije nego li poslušate savjet arhitekta, dizajnera ili građevinara prvo odredite svoje potrebe i jednostavno, onako prijateljski ignorirajte savjete s kojim se ne slažete ili ne želite. Zapamtite to je vaš dom. Tražiti dobro nije jedina stvar Dokle god više mislimo na ono što će nam reći prijatelji i ostali poznanici, uz namjeru da i zavide na predivnom izgledu našeg doma, do tada će se kupovati, ali i graditi atraktivnije kuće. Postali smo toliko opterećeni time kako kuća izgleda, u arhitektonskom stilu sa najnovijim inovacijama, da zaboravljamo kako ćemo u njoj morati živjeti. U nastavku donosimo jedne od češćih grešaka u kuhinji, toaletu i spavaćoj sobi.
Kuhinja Perilica za suđe bi trebala biti smještena odmah do sudopera, to je jedan od osnovnih „must“ u kuhinji i kuhinjskom dizajnu. Zašto bi vas to iritiralo kad se može izbjeći odmah u početku?! Nije da ne možete hodati od sudopera do perilice za suđe, ali dok počistite nered nakon svakog jela i suđa koje kaplje onda perilicu i ne trebate! Jedan od neugodnih problema u kuhinji može biti i hladnjak u kutu. Hladnjaci u kutu dobar su primjer nekoga tko nije mislio dok je gradio ili nikad nije radio u kuhinji. Pravi odabir ugla spriječit će otvaranje hladnjaka bez suvišnog lupanja zidova ili drugih elemenata vaše kuhinje. Spavaće sobe Ne dozvolite sebi da nemate gdje ostaviti svoju odjeću ili jednostavno prostora za okrenuti se. Soba za odmor treba biti dovoljno komforna jer ipak gotovo pola života provedemo spavajući. Toalet Kada se u manjim prostorima, većinom namijenjenim za WC, postave uobičajena vrata automatski gubite mjesto za stajanje jer pri zatvaranju i otvaranju vrata nemate se gdje ni okrenuti. Rješenje ovog problema su klizna vrata koji eliminiraju takvu pogrešku i ostavljaju vam više prostora. Izvor:crozila.nekretnine.com | |
| | | Kikica VIP član
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Projekt-kuća 14.02.11 15:08 | |
| sviđa mi se dvorište od ove kuće što je Blizanka postala ...i kuća je lijepa al ja obožavam lijepo i veliko dvorište |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Projekt-kuća | |
| |
| | | | Projekt-kuća | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 106 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 106 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|