Naslov: Kada je kućni ljubimac omamljen... 02.06.09 20:10
ovako...imao sam provalu i čini mi se da su mi omamili i uspavali psa... dva tjedna je prošlo od toga i odtada mi se pas čudno ponaša....uopće joj nije do nikakve šetnje, samo se izležava po podu... jedino me tješi što ima dobar apatit...očito na vlasnika...
jeste li imali kakvih sličnih situacija? jer pričao sam sa veterinarom i kaže da joj ništa ne bi smjelo biti....
Gost Gost
Naslov: Re: Kada je kućni ljubimac omamljen... 06.06.09 17:15
vidim..nitko nije imao iskustva sa ovim...
Gost Gost
Naslov: Re: Kada je kućni ljubimac omamljen... 06.06.09 17:16
Ne...
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Kada je kućni ljubimac omamljen... 09.06.09 14:53
Korny ona kao i čovjek doživljava stresne situacija kao i čovjek , stresno, možda je tužan.
Gost Gost
Naslov: Re: Kada je kućni ljubimac omamljen... 17.05.10 22:18
Gost je napisao/la:
ovako...imao sam provalu i čini mi se da su mi omamili i uspavali psa... dva tjedna je prošlo od toga i odtada mi se pas čudno ponaša....uopće joj nije do nikakve šetnje, samo se izležava po podu... jedino me tješi što ima dobar apatit...očito na vlasnika...
jeste li imali kakvih sličnih situacija? jer pričao sam sa veterinarom i kaže da joj ništa ne bi smjelo biti....
Nešto su morali učiniti ako je pas bio tu a nije reagovo na provalu,moj pas je 5 dana bio jako tužan samo je ležo nije ni jeo ni pijo kad sam imala prijatelje u posjetu,a razlog tuge je njihova ignoracija ,čim su oni otišli on je ponove bio pun života