|
| Izgubljeni kućni ljubimac..... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Izgubljeni kućni ljubimac..... 02.03.09 18:41 | |
| što ste spremni dati kao nagradu osobi koja je našla vašeg kućnog ljubimca? da li bi dali novac ili nešto drugo ili se samo zahvalili? |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Izgubljeni kućni ljubimac..... 02.03.09 19:03 | |
| Nisam spreman dati nikakve ekstra sume, trebalo bi biti normalno da se ljubimci vračaju bez nekih ekstra naknada. Zahvalio bi, častio jelom i pićem, ali ništa više od toga. Da znam kod koga je moj ljubimac i da ta osoba recimo traži 1000 kuna za njega, što se znalo događati, ima puno takvih primjera, lijepo bi došao po ljubimca i izmlatio osobu koja je tražila lovu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Izgubljeni kućni ljubimac..... 02.03.09 19:14 | |
| Nisam bila u takvoj situaciji al možda bi dala i novac uz riječi hvala....al da netko baš zahtjeva da mu se plati za pronalazak e onda bi ga..... |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Izgubljeni kućni ljubimac..... 02.03.09 19:20 | |
| Tako je i ja bi ga piknuo u oko! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Re: Izgubljeni kućni ljubimac..... 02.03.09 20:36 | |
| i ja.. ili... ili ili :pila: ili pak :runover: ali definitivno | |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Izgubljeni kućni ljubimac..... 02.03.09 20:46 | |
| Da traži nagradu, pomislila bih da je ljubimca ukrao i ucijenio me. Vjerojatno bih platila, a kad nbi mi se ljubimac vratio, prijavila ga ili na neki drugi način "kaznila" Ne želim da bespomoćna životinja bude talac mojih uvjerenja. | |
| Naslov: Re: Izgubljeni kućni ljubimac..... 02.03.09 21:05 | |
| Mojoj mami je jednom doletila papiga, dala je oglas i nitko se nije javio. Na kraju je papiga kod nje živjela još 9 godina! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Izgubljeni kućni ljubimac..... 02.03.09 21:19 | |
| Kada bi mi se to dogodilo,vjerojatno bi kao nagradu dala određenu svotu novca, samo da mi se vrati moj ljubimac... |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Izgubljeni kućni ljubimac..... 02.03.09 21:20 | |
| I nama je uletjela papigica, a već smo imali dvije. Dali smo oglas u Večernjak, ali se nitko nije javio. Kupili smo još jednu pticu da se ne tuku međusobno i ostala je još godinama kod nas dok nije uginula od tumora. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Izgubljeni kućni ljubimac..... 05.03.09 18:28 | |
| - Kate je napisao/la:
- Kada bi mi se to dogodilo,vjerojatno bi kao nagradu dala određenu svotu novca,
samo da mi se vrati moj ljubimac... ovo potpisujem i ja.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Izgubljeni kućni ljubimac..... 05.03.09 18:31 | |
| iako nemam kućnog ljubimca, vjerojatno bi dao koju simoličnu sumu u znak zahvalnosti |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Izgubljeni kućni ljubimac..... 05.03.09 18:35 | |
| ribice mi ne mogu pobjec pa se ne sekiram a moja kujica... ne znam sta bi dala da se vrati kad bi se izgubila...to je vise nekako kao i dijete...nikako je ne mozemo odvojiti da je ne nazovemo clanom obitelji, mada neko kaze, cuj dukela pa je drze ko i dijete, ali to kazu oni koji nikad nisu imali ni jednog kucnog ljubimca _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Izgubljeni kućni ljubimac..... 11.04.09 19:26 | |
| Moj mačak je odlutao u traženje životne partnerice i nije se vratio već 3 mjeseca ... ja sve nekako mislim da će se on vratiti, znam ja njega... :rida: inače slažem se s Kate "Kada bi mi se to dogodilo,vjerojatno bi kao nagradu dala određenu svotu novca, samo da mi se vrati moj ljubimac..." |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Izgubljeni kućni ljubimac..... 11.04.09 20:06 | |
| zao mi je tana sto ti se tvoja ridusa jos nije vratila... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Izgubljeni kućni ljubimac..... 12.04.09 12:27 | |
| ma nije riđuša, riđuša nestala par dana nakon što smo je dobili ... nestao mi je moj mačor kojeg sam imala već duže vrijeme ... uvijek se vraćao nakon februarskih avantura, ali ove godine ga nema |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Izgubljeni kućni ljubimac..... 12.04.09 21:53 | |
| sigurno ga neka maca ne pušta iz svojih šapa van.. vratiti će se on kad maci dosadi..: : |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Izgubljeni kućni ljubimac..... 13.04.09 11:21 | |
| Ma sad će on samo da se rode mačići koje je napravio. Tu kod mene dolazi stalno isti mačor koji je moju macu povalio, a ima ogrlicu znaći ima gazde, samo čeka mačiće | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Izgubljeni kućni ljubimac..... 18.07.10 20:25 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Izgubljeni kućni ljubimac..... | |
| |
| | | | Izgubljeni kućni ljubimac..... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 404 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 404 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|