|
| Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! 02.06.09 12:59 | |
| Ako ste u potrazi za sunčanim naočalama, niska cijena nipošto ne bi smjela biti presudan čimbenik pri njihovom odabiru, upozorava njemačka udruga za zaštitu potrošača. Jeftini modeli sunčanih naočala mogu ozbiljno oštetiti oči jer nude minimalnu zaštitu od ultraljubičastih zraka, upozorava njemačka udruga Zeleni križ. Usto, tamne naočale izazivaju širenje zjenica zbog čega su oči još izloženije UV-zrakama. Duga uporaba takvih naočala može izazvati simptome poput snježnog sljepila ili katarakte. Kupci bi se zato morali usredotočiti na kvalitetu naočala. Udruga preporučuje naočale koje nude zaštitu najmanje UV-400, koja zaustavlja sve opasne zrake. Oznaka CE jamči da naočale nude takvu zaštitu. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! 02.06.09 13:06 | |
| imam 3 para kvalitetnih naočala za sunce i ne pada mi napamet kupovati jeftine | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! 02.06.09 17:56 | |
| Uvijek markirane naočale,zadnje sam kupila neki dan Dior...imam poveću kolekciju sunčanih naočala i uvijek ih nosim... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! 02.06.09 18:37 | |
| Kupila si neki dan Chanel ... sad sam faca : (moš si mislit) ... kupim si kvalitetnije jer jedino s njima mogu normalno gledat bez da škiljim. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! 20.09.10 10:48 | |
| samo me zanima koliko marka garantira kvalitetu? i o tome bi se dali pisati.... |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! 22.09.10 14:58 | |
| Bome to si dobro rekla..tko mi garantira da ovo u našim trg. nije izašlo iz istog pogona kao i one što su po 20 kn kod kineza Ne vjerujem našim trgovcima niti malo..a ako i ima neki kome vjerujem od kuda da znam da njga nisu prevarili oni što su mu robu dobavili. Što se tiče čuvanja od jeftinjaka..pa tobome isto stoji.. s lošim plastikama na očima smao si možemo napraviti da kasnije moramo nositi prve staklene | |
| | | Gost Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! | |
| |
| | | | Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 452 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 452 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|