Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala!

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! Empty
PostajNaslov: Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala!   Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! I_icon_minitime02.06.09 12:59

Ako ste u potrazi za sunčanim naočalama, niska cijena nipošto ne bi smjela biti presudan čimbenik pri njihovom odabiru, upozorava njemačka udruga za zaštitu potrošača.

Jeftini modeli sunčanih naočala mogu ozbiljno oštetiti oči jer nude minimalnu zaštitu od ultraljubičastih zraka, upozorava njemačka udruga Zeleni križ.

Usto, tamne naočale izazivaju širenje zjenica zbog čega su oči još izloženije UV-zrakama.

Duga uporaba takvih naočala može izazvati simptome poput snježnog sljepila ili katarakte.

Kupci bi se zato morali usredotočiti na kvalitetu naočala. Udruga preporučuje naočale koje nude zaštitu najmanje UV-400, koja zaustavlja sve opasne zrake. Oznaka CE jamči da naočale nude takvu zaštitu.

Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! 0238007.17

Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
ajmeivana
Ljubitelj foruma
ajmeivana

Female
Virgo Rooster
Broj postova : 3690
Godine : 43
Datum registracije : 09.03.2009

PostajNaslov: Re: Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala!   Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! I_icon_minitime02.06.09 13:06

imam 3 para kvalitetnih naočala za sunce i ne pada mi napamet kupovati jeftine
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala!   Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! I_icon_minitime02.06.09 17:56

Uvijek markirane naočale,zadnje sam kupila neki dan Dior...imam poveću
kolekciju sunčanih naočala i uvijek ih nosim...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala!   Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! I_icon_minitime02.06.09 18:37

Kupila si neki dan Chanel ... sad sam faca cerekalo: (moš si mislit) ... kupim si kvalitetnije jer jedino s njima mogu normalno gledat bez da škiljim. Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala!   Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! I_icon_minitime20.09.10 10:48

samo me zanima koliko marka garantira kvalitetu?
i o tome bi se dali pisati....
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala!   Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! I_icon_minitime22.09.10 14:58

Bome to si dobro rekla..tko mi garantira da ovo u našim trg. nije izašlo iz istog pogona kao i one što su po 20 kn kod kineza zaboravio

Ne vjerujem našim trgovcima niti malo..a ako i ima neki kome vjerujem od kuda da znam da njga nisu prevarili oni što su mu robu dobavili.
Što se tiče čuvanja od jeftinjaka..pa tobome isto stoji.. s lošim plastikama na očima smao si možemo napraviti da kasnije moramo nositi prve staklene zaboravio
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala!   Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! I_icon_minitime06.11.16 14:23

jednom  sam   jeftine  kupila  još  dok  sam išla  u  školu 
  nisam  imala  baš  za  orginal,  sad    ima  par  cvika    s  dobrom  markom,  ali  malo kad  ih  nosim,  zaboravim  ja  na  njih,  na  jedne  sam  sijela   ja budala  stavila ih na  sjedalo kad  sam izlazila   vani  iz  auta,  kad sam se  vratila nisam ih  uopće  vidjela   niti  se  njih   sjetila   tek  nakon  nekih  desetak minuta  skužila   da  sam  sijela   na  nešto  tvrdo  Laughing Laughing Laughing
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala!   Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala! I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Čuvajte se jeftinih, tamnih naočala!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Kako odabrati okvir naočala
» Čuvajte kičmu i leđa
» Čuvajte se muškaraca predatora
» Čuvajte se nove prevare na Facebooku
» Jesen i umor: čuvajte se depresije!