Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi
 
Početna stranicaRegistracijaLogin

 

 Znakovi i vrste karmičkih okova – Kako ih raskinuti?

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Riječanka
Zlatni VIP član
Riječanka


Female
Scorpio Goat
Broj postova : 80956
Godine : 42
Lokacija : Relax
Datum registracije : 17.07.2010

Znakovi i vrste karmičkih okova – Kako ih raskinuti? Empty
PostajNaslov: Znakovi i vrste karmičkih okova – Kako ih raskinuti?   Znakovi i vrste karmičkih okova – Kako ih raskinuti? I_icon_minitime2019-11-17, 18:55

Znakovi i vrste karmičkih okova – Kako ih raskinuti? Stefan-Keller-kfg-696x398
Foto: Stefan Keller/pixabay.com
Ako ste svjesno odlučili da je neki kompliciran odnos završen, ako ste odlučili oprostiti i osloboditi se te čitave priče, vezanost se prekida. Bol i pritisak u prsima nije baš ugodan nakon raskida, ali je dio iscjeljenja i tada se karmički okovi prekidaju. Ovim izlazite iz zone udobnosti i otvarate čakre, dobivajući mogućnost da buduće veze gradite na zdravim temeljima.
Svaka emocija ima određenu boju, gustoću, težinu, oblik (energiju, vibraciju i frekvenciju). Neizražene emocije su blokirana energija koja posljedično ne vodi ekspanziji i zdravlju. Karmički okovi (niti, lanci, trake) formiraju se brzo, naročito ako postoji obostrani (nesvjesni) pristanak duša i najčešće nastaju u emotivnom kontaktu s drugima.

U svojoj auri možemo nositi na tisuće raznih okova (sitnih ili krupnih, debelih kao nit konca ili jakih kao da su od željeza, nalik katancu ili u vidu nekog geometrijskog predmeta).

Na tijelu ih najviše ima u predjelu srca, genitalnih organa, zdjelice, pupka, grla i usta.

Kod žena su karmički okovi najčešći u predjelu grudi i genitalnom dijelu, a vode do bolesti reproduktivnih organa i cista, dok veliki broj karmičkih okova oko vrata stvara problem štitnjače i česte upale grla.

Kod muškaraca karmički okovi mogu biti uzrok srčanih problema, kao i povišenog tlaka.

Koji su znaci da ih imamo s nekom osobom?

Ako mislite da ih imate, sigurno postoje (predosjećaj da smo s nekim na neki način povezani).
Ako potiskujete emocije (druga osoba može to osjetiti, a to je tjera od vas).
Ako gomilate stvari (za svaki slučaj).
Ako ste tijekom veze postali kronično bolesni.
Ako se u kontaktu s drugima osjećate utučeno, umorno, tužno, blokirano.


Postoje dvije najvažnije vrste karmičkih okova:

1. Laki i fleksibilni – Ako su dominantne emocije ljubavi tada okovi jačaju u pozitivnom smislu pa tako s njima i mi sami. Te veze postaju snažnije i kvalitetnije, a naš život bolji, jer je poduprijet nečim što će sve preživjeti.

2. Teški i zadebljani – Ako su dominantne destruktivne emocije, onda nas ovi okovi preopterećuju i onemogućavaju nam pravo osjećanje ljubavi, bliskosti i povezanosti.

Također, karmički okovi mogu postojati i s nekim prostorom, mjestom gdje smo ranije živjeli, nekom situacijom, traumom ili mogu datirati iz nekih prošlih života i situacija koje smo proživjeli, ali zbog kojih i dalje patimo.

Vrlo često to rezultira time da je i područje novca i kreativnosti zarobljeno, pošto teški karmički okovi crpe ogromnu energiju. Ova vrsta sputavajuće energije jedan je od razloga što se kasnije i razbolimo. Neko vrijeme još i možemo izdržati sve to, ali ubrzo postaje previše. Prije svega, po našu dušu.

Raskid karmičkih okova može značiti da u jednom momentu neki ljudi iz našeg života nestanu, da moraju izaći iz našeg osobnog prostora, ali prvo može otvoriti poglavlje raspadanja disfunkcionalnih oblasti života, nakon čega ćemo tek moći biti to što jesmo i stvoriti ono što želimo.

Naravno, s djecom, roditeljima i supružnicima ne možemo prestati biti u vezi tek tako, niti bi trebalo. Potrebni smo i mi njima i oni nama, jer zajedno činimo jedan spektar karmičkih promjena. Zato je važno naglasiti da raskidanje karmičkih okova ne znači da time nužno prekidamo s nekim kontakt u potpunosti, već samo da čistimo taj odnos i oslobađamo ga nepotrebnog tereta.

Evo jednog jako čestog primjera, kako bi što jasniji bio utjecaj karmičkih okova:

Konačno ste preboljeli bivšeg (nakon mnogo godina tijekom kojih ste željeli ili imali osjećaj kao da je on i dalje tu, te niste uspijevali ostvariti vezu s nekim drugim). Krenuli ste dalje, ali sada ga stalno srećete, zove vas ili na neki drugi način dolazite ponovo u kontakt s njim.

Želi li vas bivši (i to baš onaj jedan, jedini, poseban, ne bilo koji!) natrag taman kada ste vi digli ruke od svega i doveli se u red? Uh, ovaj susret svakako nije slučajan, ali nemojte  se odmah radovati, jer Univerzum voli testirati na taj način. Bolje je da razmislite što je to što vi želite u vezi i kako vidite ljubav i partnerske odnose.

Na što ste spremni zbog nekog drugog, a gdje povlačite crtu? Čemu biste dali šansu i kakva ste osoba sada, s kojim vrijednostima i iskustvima? Što više nikako ne želite?

Ako ste svjesno odlučili da je neki kompliciran odnos završen, ako ste odlučili oprostiti i osloboditi se te čitave priče, vezanost se prekida. Bol i pritisak u prsima nije baš ugodan nakon raskida, ali je dio iscjeljenja i tada se karmički okovi prekidaju. Ovim izlazite iz zone udobnosti i otvarate čakre (energetske centre), dobivajući mogućnost da buduće veze gradite na zdravim temeljima.

Ali ako jedna od osoba jako pati, osjeća mržnju, bijes, inzistira na krivnji partnera, želi se osvetiti i neće pustiti – pa uz to ako još dodamo i tugu kojom se karmički okovi najviše “hrane”, oni se ubrzo ponovo formiraju i to kao još veći i teži. Kada ovo traje duži vremenski period, vaš bivši partner se navikava na crpljenje energije kroz vas, a u momentu kada vi “zatvorite vrata za njega” osjeća da mu nešto fali.

Ako on nije naučio ono što je trebalo iz vašeg odnosa, ta stara energija karmičkih okova mu je i dalje potrebna i njezin manjak ga dovodi u ponovni kontakt s vama, na taj način pokušava “napuniti baterije” (sve se to nesvjesno događa, naravno). Na taj način, kao da nam druga osoba ne dozvoljava da odemo kada to poželimo, ali istina je da i s naše strane još uvijek postoji nešto što treba naučiti.

To je sve znak da karmička lekcija nije savladana (ni kod jedne ni kod druge osobe, pogotovo jer svaki partner ima svoju jedinstvenu lekciju koju u nekom odnosu uči) pa se karmički dug ne može otpustiti i onda ovi okovi postaju dodatno ojačani.

Pomirenje se zato neće dogoditi ako se karmički partneri nisu spiritualno razvijali istom brzinom, jer ne možemo doći u kontakt, pogotovo ne dugoročno, s onim s kim ili čim nismo na istoj valnoj dužini. Naravno, događa se i da neke karmičke veze nakon puno godina dobiju novu šansu, a sve počne baš tim “slučajnim susretom” nastavljajući se u najljepšu ljubavnu priču. Ipak, taj postotak je vrlo mali.

Kako onda da se problemi u karmičkim vezama ne ponavljaju iznova i iznova? Kako ukloniti  karmičke okove traumatičnih događaja koje smo proživjeli ili koji su nastali u odnosima koji nas još uvijek povrjeđuju?

Karmički okovi se raskidaju duhovnim napretkom i milošću Boga. Raskidanjem karmičkih okova pokrećemo veću svijest o tijelu i zdravo kanaliziranje energije, regeneraciju organizma, oslobađanje od destrukcije, ovisnosti i fobija, stjecanje znanja kako promijeniti okolnosti koje nam ne prijaju, poticaj za pozitivno djelovanje u zapostavljenim životnim područjima, bolje formiranje kvalitetnih odnosa, jasniju sliku o svom identitetu i ciljevima …Ako ste se pronašli u čitavoj ovoj priči i karmički okovi vas “stežu oko vrata”, ono što možete sami odmah uraditi je da bolne emocije usmjerite u duhovnost, kreativnost, fizičku aktivnost, radite jogu, meditaciju, molite, provodite vrijeme u prirodi ili sudjelujete u nekoj aktivnosti koja pokreće i tijelo i dušu.

Također, post, uzdržavanje od ružnih riječi, vrijeđanja, kritiziranja i jadanja (svim danima), naročito u odnosima s članovima obitelji, također puno pomaže.

Kada smo loši prema drugima najviše štetimo sebi. Ako se mi sami mijenjamo daleko više napredujemo, jer život se konstantno mijenja i to je jedino prirodno.

Srećom, jedan broj karmičkih okova se i sam od sebe spontano raskida vremenom bez našeg svjesnog sudjelovanja u tome, ali veliki broj karmičkih okova koji nosimo sa sobom potječe tko zna od kad i tko zna od koga, a sve su to ostaci energije koja nas pritišće i sprječava da živimo punim plućima.

Zbog svega toga, najveća opasnost karmičkih okova nije toliko trenutna, koliko je opasnost u tome ako oni postoje godinama tijekom kojih rastu i razvijaju se, tako da uzrokuju energetske probleme koji vremenom postaju zdravstveni, emotivni, psihički …

Ovi okovi u tom slučaju postat će odvojene osobnosti u nama, koje će željeti svoje, nalik ogromnim mitskim bićima ili zmajevima, boreći se s nama i protiv nas.

Ipak, nećemo im moći ništa ako smo zatvoreni.

Jasno je da se životna sila ne može probiti do nas i manifestirati ono što želimo ako smo blokirani, umrtvljeni i zakočeni.

Ne može se probiti do nas ako nosimo oklop od metala, ako nam je srce od čelika, ako nam je duša od kamena. Zato, ako mislite da je bolje neka vrata ostaviti otvorena (jer tko zna možda se predomislite i možda će vam jednom trebati) podsjetit ću vas da od propuha slijedi samo prehlada i ukočenost.

Kad je prošlost u pitanju bolje je zatvoriti vrata, a to bi vam i vaša baka savjetovala, zar ne?

izvor
[Vrh] Go down
twebler
Zagrijao tipkovnicuFemale
Taurus Cat
Broj postova : 220
Godine : 35
Datum registracije : 24.02.2020

Znakovi i vrste karmičkih okova – Kako ih raskinuti? Empty
PostajNaslov: Re: Znakovi i vrste karmičkih okova – Kako ih raskinuti?   Znakovi i vrste karmičkih okova – Kako ih raskinuti? I_icon_minitime2022-01-23, 10:12

Kaufen Sie echte Pässe, Führerscheine, Personalausweise, Visa, USA Green Card, Falschgeld. (Whatsapp:....+4915214505402


Kaufen Sie echte CONVID19-IMPFKARTEN
Echte Reisepässe, Führerscheine und andere Dokumente aller Länder zum Verkauf. Kaufen Sie hochwertige, datenbasierte, registrierte, maschinenlesbare, scanfähige Führerscheine, Ausweise, Reisepässe und Staatsbürgerschaftsdokumente. Kaufen Sie echte Pässe, Führerscheine, Personalausweise, Visa, USA Green Card, Falschgeld. Wir sind die besten Hersteller von echten, datenbasierten, registrierten, hochwertigen, echten/gefälschten Pässen, Führerscheinen, Personalausweisen und anderen Staatsbürgerschaftsdokumenten. Kaufen Sie hochwertige, datenbasierte, registrierte, maschinenlesbare, scanfähige Führerscheine, Ausweise, Reisepässe und Staatsbürgerschaftsdokumente. Kaufen Sie echte Pässe, Führerscheine, Personalausweise, Visa, USA Green Card, Falschgeld.

Wir sind die besten Hersteller von echten, hochwertigen gefälschten Dokumenten.

Kaufen Sie gefälschten Reisepass British (UK) zum Verkauf diplomatische kanadische falsche ID-Karten online United States (US) Fake ID Card Verkaufen Sie den Führerschein.

https://fix-mpu.link
WhatsApp: +4915214505402
E-Mail an info.fixmpu@aol.com
Kaufen Sie echte Green Card-Schulungszertifikate, GCSE, Abitur, High School Diploma-Zertifikate, GMAT-, MCAT- und LSAT-Prüfungszertifikate und Kreditkarten, Schuldiplome, Schulabschlüsse, alle unter einem völlig neuen Namen, ausgestellt und in der Datenbank der Regierung registriert System.

Willkommen beim Netzwerk von David Wilson und Mitarbeitern. Holen Sie sich eine zweite Chance im Leben mit Wesley Hover and Associates, schützen Sie Ihre Privatsphäre, erstellen Sie eine neue Kredithistorie, umgehen Sie kriminelle Hintergrundprüfungen, erobern Sie Ihre Freiheit zurück. Es ist eine Kreuzfahrt, Sie sind an der richtigen Stelle für alle Ihre Reisebedürfnisse und Gäste, was !!!! Sie werden endlich Ihren Traum Wirklichkeit werden lassen. Lassen Sie uns Ihnen helfen, die ideale Reise für Sie zu planen, wenn Sie mehr über unsere verfügbaren Dienstleistungen erfahren möchten. Wir sind eine Vereinigung, die für die Herstellung echter echter Pässe, echter, echter, in der Datenbank registrierter, gefälschter Pässe und anderer Staatsbürgerschaftsdokumente verantwortlich ist. Ich kann Ihnen eine neue Identität garantieren, beginnend mit einer sauberen, neuen, echten Geburtsurkunde, Personalausweis, Führerschein, Pässen, Sozialversicherungskarte mit SSN, Kreditakten können Sie sich vorstellen?

WIR BIETEN LEGITIMATE'S SERVICE AN: .ERHALTEN SIE EINEN REGISTRIERTEN BRITISCHEN PASS. . REGISTRIERTER KANADISCHER PASS. .REGISTRIERTER FRANZÖSISCHER PASS. . REGISTRIERTER AMERIKANISCHER PASS. . REGISTRIERTER USA-PASS. .REGISTRIERTER PASS FÜR LÄNDER DER EUROPÄISCHEN UNION.

Wir bieten einen Service an, der Ihnen dabei hilft, Ihre Ziele zu erreichen. Wir können Ihnen dabei helfen: Einen echten, von der Regierung ausgestellten Ausweis unter einer anderen Identität (NEUE NAMEN) zu erhalten, Eine neue Sozialversicherungsnummer (mit der SSA überprüfbar), Konten für Sie zu prüfen und zu speichern neue ID. Kreditkarten Umzugspässe, Diplomatenpässe, Neuheitenpässe. Erstellung und Beschaffung neuer Ausweisdokumente.

Wir erstellen auch Arbeitserlaubnisse und Kontoauszüge und haben Verbindungen zu ANGEBOTENEN JOBS in Ländern wie Dubai, USA, KANADA, Großbritannien, China, Peru, Brasilien, Südafrika, Dänemark, Schweden, Norwegen, Frankreich usw.

Touristen- und Geschäftsvisumdienste für Einwohner aller 50 Staaten und aller Nationalitäten weltweit

Taiwan und China Hochwertiges gefälschtes Geld in allen Währungen, gefälschte Scheine, gefälschte US-Währung in 20 $, 50 $ und 100 $, hochwertiges gefälschtes Geld zum Verkauf.

INTERESSIERT, ECHTE QUALITÄTS-BANKNOTEN in Euro, Dollar und Pfund zu kaufen ??? mit Sicherheitsmerkmal Magnettinte, Wasserzeichen, dem Stifttest und dem Sicherheitsstreifen, der Maschinen umgeht. Unsere Hunderte sind mit „Farbverschiebungstinte“ ausgestattet, einer fortschrittlichen Funktion, die dem Geld den Anschein verleiht, dass es die Farbe ändert, wenn es in verschiedenen Winkeln gehalten wird, einschließlich Intaglio.

FAKE BANK NOTE US RECHNUNGEN: neuestes Design 1er, 5er, 10er, 20er, 100er $ New Design Dollars "Super-Note" Fälschungen. Alle oben genannten Merkmale tragen dazu bei, der US-Währung ein gewisses taktiles Gefühl zu verleihen, und es ist selten, dieses Qualitätsniveau bei gefälschten Banknoten zu finden, nur hier können Sie diese Traumqualität erhalten, die Sie über Nacht zum Millionär macht.

Coachingangebote vorhanden....

Nicht einmal ein erfahrener Zollbeamter oder eine Maschine kann das von uns angebotene Dokument jemals als Fälschung diktieren, da sich das Dokument nicht von dem der echten Regierung unterscheidet!

Alle Anfragen; *Registrierte und nicht registrierte USA, kanadische Dokumente unter: info.fixmpu@aol.com *Registrierte und nicht registrierte Dokumente aus Großbritannien, ganz Europa, Asien, Afrika, Australien
*WhatsApp:.... +4915214505402

Senden Sie Ihre Fragen und Kommentare per E-Mail.

Wir freuen uns auf Ihre Anfragen und den baldigen Eingang Ihrer ersten Bestellungen!


Um zusätzliche Informationen zu erhalten und die Bestellung aufzugeben, besuchen Sie einfach unser E-Mail-Team.
Wir akzeptieren keine Betrugshinterlegung,
>>>> Wir sind beliebt und vertrauenswürdig,
>>>> Wir sind sehr erfahren in Dokumentation,
>>>> Wir haben einen ausgezeichneten Pass in die Datenbank.
>>>> Wir sind von der Qualität unserer Dienstleistungen überzeugt
[Vrh] Go down
 
Znakovi i vrste karmičkih okova – Kako ih raskinuti?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Kako znakovi reaguju na golicanje
» Kako najlakše prekinuti vezu? (saznajte kako ga se lako i bezbolno riješiti)
» Znakovi u žitu
» Vrste zvučnika
» Vrste pasa

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Relax forum :: Društvo i zabava :: Filozofija-
Forum(o)Bir: