|
| Kako znakovi reaguju na golicanje | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Kako znakovi reaguju na golicanje 22.04.10 19:11 | |
| Ovan: Počeo bi on vas da golica dok ne počnete da ga molite da prekine.
Bik: Samo bi se svom težinom oslonio na vas.
Blizanci: Zakikotali bi se i uzvratili, a onda bi se setili da su zaboravili šta su hteli da kažu pre nego što je golicanje počelo.
Rak: Samo bi ustao bez reči, otišao u sobu i zalupio vrata. Neće izaći satima i upotrebiće ceo incident kao "oružje" u nekoj raspravi kroz deset godina.
Lav: Izuzetno će se uvrediti i gledati vas sa nerazumevanjem dok saopštavate da je vaš postupak opravdan jer je i on vas golicao.
Devica: Samo će vas bezizrazno gledati dok ne prestanete.
Vaga: Uživaće samo dok joj ne izgužvate odeću.
Škorpija: Isprva će podleći "čarima" golicanja, zatim će, iznenada, krajnjim naporom volje, povratiti smirenost, pogledati vas pravo u oči i povikati: "Prekini! Odmah! Inače..."
Strelac: Uzvratiće, a kada se udaljite, nastavice sa golicanjem nekoga iz okoline.
Jarac: Niko ga ne golica jer stalno ostaje na poslu do kasno.
Vodolija: Tiho će vas izbegavati i sa smeškom na usnama razmisljati kako da to golicanje pretvori u nešto lepo za oboje.
Ribe: Prvo će mrzeti golicanje, zatim će naglo odlučiti da im se, ipak, sviđa jer, na kraju krajeva, to je ono što druga osoba želi.
Da li je tako i kod vas? Kako vi reagujete? _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kako znakovi reaguju na golicanje 22.04.10 21:33 | |
| Bik: Samo bi se svom težinom oslonio na vas. .....ljenguze.. Jarac: Niko ga ne golica jer stalno ostaje na poslu do kasno. ..živa istina.. | |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Kako znakovi reaguju na golicanje 22.04.10 21:37 | |
| Vaga: Uživaće samo dok joj ne izgužvate odeću.
Moje nije tachno : ) Ja crkavam od smeha kad me neko golicne : ) | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako znakovi reaguju na golicanje 22.04.10 21:39 | |
| Devica: Samo će vas bezizrazno gledati dok ne prestanete. Nije potpuno točno u predjelu vrata jaoo grozno djeca me uvijek golicaju jer znaju da jedino tamo pali |
| | | soletick Početnik
Broj postova : 29 Godine : 123 Datum registracije : 04.04.2011
| Naslov: Re: Kako znakovi reaguju na golicanje 04.04.11 10:48 | |
| nije točno za jarce. Bar ne za sve. Evo, ja volim golicanje po tabanima. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kako znakovi reaguju na golicanje | |
| |
| | | | Kako znakovi reaguju na golicanje | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 467 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 467 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|