Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Može li dijete zaslužiti šamar? 19.03.09 19:10
First topic message reminder :
Veliki sam protivnik fizičkog kažnjavanja djece šamaranjem i sličnim, jer mislim da to ne donosi napredak, već samo potiče kontraefekte. Dijete ničim ne može zaslužiti šamar.
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Autor/ica
Poruka
Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 20.03.09 21:17
mislis ako ih bude bilo.. naravno da nikada necu dozvoliti da moja djeca prodju ono sto sam ja... mozda je upravo ovo bio jedan od kumova mom neplodnistvu il kak se to vec kaze.....
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 20.03.09 21:20
Nije ni neuspjeh nemati djecu, a što se tiće neplodnosti, uvijek se djeca mogu i posvojiti.
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 20.03.09 21:23
nikada nisam ni pomislila da ne usvojim...cak prije nego sto sam i saznala.... mozda predosjecaj...
Goran Administrator
Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 20.03.09 21:35
Želim ti svu sreću u budućnosti Alba!