| Može li dijete zaslužiti šamar? | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Može li dijete zaslužiti šamar? 19.03.09 19:10 | |
| Veliki sam protivnik fizičkog kažnjavanja djece šamaranjem i sličnim, jer mislim da to ne donosi napredak, već samo potiče kontraefekte. Dijete ničim ne može zaslužiti šamar. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| |
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 19.03.09 19:25 | |
| Trenutno mislim da nikada ne bi mogao ošamariti dijete, ali imaš pravo - tko zna u kakvu će me napast natjerati moja, ako ću ih imati. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 19.03.09 19:36 | |
| Ha ha, legenda si blizanko! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 19.03.09 19:39 | |
| nemam svoje djece i ne znam kako je to kada te dijete dovede do neke granice ludila u kojem mu možeš opaliti šamar....ali, imam nećake, manja samo spava i jede a stariji je veći i već razumije neke stvari i mislim stvarno da ne bih mogao dignuti ruku na dijete.... |
|
| |
Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 19.03.09 20:44 | |
| ja sam u svom odrastanju polpila litre i litre samara... ali to nije nista... to ni ne brojim u kazne...prave udarce(citaj pretucanje do besvijesti) smatram necim sto bih kada bih mogla osudila smrtnom kaznom.... iskreno ja svoje djete ne bih nikada kaznila time da noc u martu provede (cijelu da prespava ) van pred ulaznim vratima.... a tako su mene zbog slucajno razbijene vazne ili case tri puta kaznili.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 19.03.09 21:22 | |
| Nisam za to da se djeca tuku,ako se već dogodi,samo po guzi lagani udarac,po glavi ti šamari nikako... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 19.03.09 21:24 | |
| jesu li nekoga sa foruma tukli kao male? osim albe..ona se već izjasnila.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 19.03.09 21:27 | |
| Mene ne...mama me jednom ošamarila.. i to je sve..mislim da djete teško zasluži šamar prije da če roditelj biti nešto nadrndan..... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 19.03.09 21:29 | |
| Mene mama je tukla tu i tamo tata nikada... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 19.03.09 21:32 | |
| mene nisu tukli....praktički me odgojila nona, a ona je prakticirala odlazak u kut i raznorazne kazne tipa nema toga i toga... ali, uvijek sam znao pobrati i za sebe i za brata... |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| |
| |
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 20.03.09 12:09 | |
| ja ovde ne pisem o batinama jer to nikad ne bi mogla a i ne bi niko trebao to da radi ...kao na primjer sa albom ...to je vec nasilje u porodici ...a pljuska kao pljuska ne bukvalno samar to ce svaki roditelj znat o cemu se radi...vise majke nego ocevi jer majke ipak vise provode vremena sa djecom kad su nevaljali...ili se dure...a ocevi vise sluze za igru ...mazenje ...jer manje provode vremena sa djecom...pa kad su skupa koriste ga kvalitetno _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 20.03.09 12:12 | |
| - korny je napisao/la:
- jesu li nekoga sa foruma tukli kao male?
osim albe..ona se već izjasnila.. Mene roditelji nisu nikad tukli, ali njihove česte svađe su mi bile gore nego da me tuku. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 20.03.09 12:36 | |
| nemam sta dodati ....stvarno je gore kad se svadaju ...zato se mi nikad pred djecom ne svadamo ...doduse i ne svadamo se vise se prepiremo ali vise te ubija u pojam kad se svadaju ili ne slazu nego batine ...cini mi se nekad bi vise volila dobiti batine a da su oni u ljubavi ... gogi _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 20.03.09 12:49 | |
| Izvukao sam pouku iz djetinjstva kakvog sam imao, ako ću imati ženu i djecu, potruditi ću se da budu najsretniji na svijetu i da ne prolaze ono što sam ja prolazio. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 20.03.09 13:26 | |
| naravno Gorane..i treba tako... nista neces postici galamom ili jos gore udarcem.. covjek treba biti smiren i u najtezim situacijama... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 20.03.09 13:53 | |
| Istina Adry, treba doseći taj nivo svijesti i uvijek biti smiren i mudar. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 20.03.09 16:36 | |
| Redovno. Najviše samo dobile, jer smo se sestra i ja stalno tukle, nikada se nismo mogle slagati, a kada je došao brat još je postalo gore. Iako za večinu nismo bile krive, jer nam roditelji nisu nikada usađivali ljubav koju bi trebale uzgajati., jedna prema drugoj. Jedne pravo pamtim , a dobila sam ih jer smo imali "družbu", ja i nekoliko dečkića iz ulice, rod. smo čapali cigare i skrvečki ih pušili, bilo nam je fora dok nas nisu čopili, natukli su me kajšem. Dugo im to nisam mogla OPROSTITI. Ali im zaboraviti to neću, pogotovo zato što su svima razglasili kako im je kćer loše dijete jer puši, a oni mi pire dim u usta. Zaslužila sam šamar, ne i takve batine. Daleko največi problem je što su tada mislili da s nama ne treba razgovarati, več nas treba udarati. | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 20.03.09 16:43 | |
| To je grozno Kiki. Ja bi ljude koji tako teško fizički zlostavljaju djecu strpao bar mjesec dana u zatvor. Dobro si konstatirala, puno toga se može riješiti razgovorom, a ne batinama, pogotovo tako brutalnim. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 20.03.09 21:06 | |
| - Goran je napisao/la:
Mene roditelji nisu nikad tukli, ali njihove česte svađe su mi bile gore nego da me tuku. svadje...heh.... o tome da ni ne pocinjem... to je nesto naj gore.... kad polete tanjiri.... eh.... | |
|
| |
Alba Zagrijao tipkovnicu
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? 20.03.09 21:16 | |
| - Alba je napisao/la:
- Goran je napisao/la:
Mene roditelji nisu nikad tukli, ali njihove česte svađe su mi bile gore nego da me tuku. svadje...heh.... o tome da ni ne pocinjem... to je nesto naj gore.... kad polete tanjiri.... eh.... Takva iskustva je najbolje zaboraviti i u budućnosti svojoj djeci omogučiti sretno djetinjstvo i život, bez traumatičnih iskustava. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Može li dijete zaslužiti šamar? | |
| |
|
| |
| Može li dijete zaslužiti šamar? | |
|