|
| Žalbe na ponašanje forumaša i prijave kršenja pravila | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Žalbe na ponašanje forumaša i prijave kršenja pravila 08.09.14 12:16 | |
| Ovdje citirajte objave forumaša koje su prema vašim kriterijima prema vama osobno uvredljive ili općenito krše pravila foruma, pa će admini odlučiti o možebitnim sankcijama. Ovo je jedino mjesto na forumu za to i ako primijetim da netko na bilo kojoj drugoj temi započne svađu, prepirku ili prigovaranje bilo kome za bilo što biti će automatski baniran. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Žalbe na ponašanje forumaša i prijave kršenja pravila 08.09.14 12:25 | |
| - Goran je napisao/la:
- Ovdje citirajte objave forumaša koje su prema vašim kriterijima prema vama osobno uvredljive ili općenito krše pravila foruma, pa će admini odlučiti o možebitnim sankcijama. Ovo je jedino mjesto na forumu za to i ako primijetim da netko na bilo kojoj drugoj temi započne svađu, prepirku ili prigovaranje bilo kome za bilo što biti će automatski baniran.
e, ovo je davno trebalo otvoriti, ali bolje ikad nego nikad...osobno se nadam da neću morati tu da pišem, a niti ću ja biti tema tu... | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Žalbe na ponašanje forumaša i prijave kršenja pravila 08.09.14 12:30 | |
| Mislio sam da je ova tema dovoljna http://www.relax-forum.com/t7311-vase-zelje-primjedbe-prijedlozi-i-pitanja#304701 , ali eto, bolje neka bude ovako jedna specijalizirana tema za problematične forumaše. Citira se post, odstrane nepodobni i gotovo za tren, bez trača i svađa. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Maki VIP član
Broj postova : 13989 Godine : 49 Datum registracije : 27.03.2014
| Naslov: Re: Žalbe na ponašanje forumaša i prijave kršenja pravila 13.09.14 12:43 | |
| Sinoć sam dobio sam obavešetenje,od Administratora za ovu temu: http://www.relax-forum.com/t17999-zalbe-na-ponasanje-forumasa-i-prijave-krsenja-pravila gde svako, ko ima primedbe ili zalbe na nečije ponašanje treba ovde to da napiše i citira. Ovo mi se dopada,jer će svi moći videti ko se na forumu nekorektno ponaša ...sve pohvale za otvaranje ove teme!
Zadnja promjena: Maki; 13.09.14 13:15; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Ančica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4287 Godine : 54 Datum registracije : 25.03.2013
| Naslov: Re: Žalbe na ponašanje forumaša i prijave kršenja pravila 13.09.14 13:06 | |
| Dopada mi se što je ova tema otvorena, no smatram da svatko tko se registrira na forum prvo pročita pravila .Za mene je forum mjesto namjenjeno virtualnim diskusijama, odnosno razmjeni iskustava, davanju korisnih savijeta, pomaganju korisnicima, druženje ,opuštanje i zabava itd. a ne mjesto za širenje negativne energije, provokacije, vrijeđanja, svađe ... Svatko svojim ponašanjem na forumu pokazujete i svoju razinu kulture stoga prilikom pisanja postova treba najprije promisliti i obratiti pozrnost da li nekog možete povrijediti svojim komentarom. | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Žalbe na ponašanje forumaša i prijave kršenja pravila 13.09.14 13:13 | |
| Rijetko ko u biti i cita pravila. Forum bi i trebao biti mjesto za sve to sto si navela Ancice ali ima svakakvih i zato je i otvorena ova tema ..sve pohvale ..primjedbe i prijedloge mozete nastaviti pisati na ovoj temi http://www.relax-forum.com/t7311-vase-zelje-primjedbe-prijedlozi-i-pitanja a ova tema ostaje za citiranje krsenja pravila ili neprimjereno ponasanje forumasa _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Žalbe na ponašanje forumaša i prijave kršenja pravila | |
| |
| | | | Žalbe na ponašanje forumaša i prijave kršenja pravila | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 429 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 429 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|