| Ponašanje u skladu s godinama | |
|
+15Bonnie Zenga Niky vuk1960 NeoSky D_DoLL Goran mala mazica Zlatko Kikica ajmeivana sarah Teioo Alba vanja 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
vanja Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 185 Godine : 35 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Ponašanje u skladu s godinama 17.01.09 14:41 | |
| Smatrate li da se vaši vršnjaci ponašaju u skladu sa svojim godinama, ponašaju li se zrelo ili totalno nezrelo? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 17.01.09 14:49 | |
| Moji vršnjaci već u staračkom domu Kako koji,neki su skroz zreli,a brate mili ima i ful nezrele dječice... |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 17.01.09 21:39 | |
| pola društva drži mi se kao da smo u osnovnoj i srednjoj, druga polovica ozbiljno.... a ja? kako kad....ima dana kad sam totalno nezreo i kada se mogu nasmijati i kamenu, a ima dana kad se ponašam kao penzioner...jedno vrijeme sam imao nadimak penzioner... |
|
| |
Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 06.02.09 18:42 | |
| ne znam tacno kako se drugi ponasaju ali cesto upadam u neprilike kada me npr u bolnici pitaju koliko imam djece ili koliko dugo sam udata a ja jos ni iz gimnazije nisam izasla... ponekad se pitam da li je to do mene ili nesto nije u redu s tim ljudima... zar izgledam kao da sam presla 25u?? | |
|
| |
Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 23.04.09 1:58 | |
| ah ima svakakvih...neki koji su prezreli, neki koji se ponašaju ko da idu niži osnovne, a ima i onih koji se ponašaju u skladu sa svojim godinama...ja sebe mogu pronać u svem troje : ...uglavnom se ponašam u skladu sa svojim godinama, al ima trenutaka i situacija kad me pukne pa se počnem ponašat ko malo djetešce (al to je više ko zajebancija), a ima i trenutaka kad vrlo zrelo razmišljam, donosim neke odluke koje moji vršnjaci ne bi donijeli i tako... | |
|
| |
sarah Početnik
Broj postova : 97 Godine : 50 Lokacija : između dvije vatre Datum registracije : 18.04.2009
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 23.04.09 8:29 | |
| ja sam ozbiljna kada treba bit,ali inače jako neozbiljna... ne oblačim se u skladu sa mojim godinama... veliki minus kod odgoja djece,jer me ne shvate ozbiljno..... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 23.04.09 8:34 | |
| Ozbiljna sam samo kad treba,a inače sam totalno ne ozbiljna,a moji vršnjaci,prijatelji su slični meni... Nemam niti jednu osobu blizu mene da je ozbiljna stalno.... |
|
| |
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 23.04.09 14:38 | |
| ponašam se u skladu sa situacijom | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 07.05.09 14:58 | |
| KAda treba biti ozbiljna, ozbiljna sam. Volim sve što i mladi. Inače kad ne trebam biti ozbiljna skroz sam zvrkasta i otkačena, volim se puno šaliti Kad šetam s kćerom cijelo vrijeme se smijemo i ludiramo,, tako da nam se drugi smiju. | |
|
| |
Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 07.05.09 16:03 | |
| ja sam na primjer na ovom forumu ponašam ko dijete od 10 godina inače sam jako ozbiljan uvijek | |
|
| |
mala mazica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 544 Godine : 33 Lokacija : Karlovac Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 07.05.09 16:22 | |
| meni svi kažu da se ne ponašam kako da imam 17 godina, nego da sam puno ozbiljnija...ne znam, takva sam...mislim da je moje ponašanje ok... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 07.05.09 23:28 | |
| mislim da se ponašam u skladu sa svojim godinama.. mada nekad i prezrelo, al to je zbog života kakvog sam imala pa sazrijela "ranije"... a što se tiče društva, po meni se oni ponašaju kao još na nivou srednjoškolaca, al opet ima izuzetaka, koji su ok.. i meni se moje ponašanje sviđa, mislim da je fakat ok |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 27.06.09 21:10 | |
| Slažem se minchy, ti si jako zrela! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 27.06.09 23:32 | |
| |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 28.06.09 0:08 | |
| Nema na čemu, ti si to puno puta dokazala! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 26.09.09 14:08 | |
| Pa to je vrlo relativno. Ali jedan primjer mogu dati, što mi je nevjerojatno. Većina tinejdžerki se danas ponaša, s oproštenjem, "droljasto". Uđem u birc oko ponoći i vidim klinku od 14,15 godina u minjaku i štiklama kak se nateže s frajerima. I to svako malo. Strašno nešto. Zar njeni roditelji ne vode brigu o njoj? I pobogu, zašto je uopće puštaju van u to doba, ili zašto uopće jest vani u to dobi? I obučena da više otkrije nego sakrije? I ne, nisam nimalo konzervativna, ali neka moralnost ipak mora postojati, a u našem današnjem društvu je toga sve manje i manje.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 26.09.09 14:26 | |
| Slažem se s tobom Danira, nema više nikakve granice..što su veče droljice..to misle da su veče face..svašta...tko znašto je to tako..ali sigurno se ne ponašaju tako djeca koja imaju normalne odnose u obitelji, o kojima netko vodi brigu..a ovo što rade je čisto privlačenje pažnje..a tko da im objasni da se to ne radi tako..ako im je več pažnja toliko potrebna nek nađu si prijetelje..koji će ih primječivati ako nemaju kući nikog takvog...samo što izgleda da im ni to nema tko objasniti .. | |
|
| |
NeoSky Totalno relaxiran
Broj postova : 1070 Godine : 48 Lokacija : Šibenik Datum registracije : 07.08.2009
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 27.09.09 13:31 | |
| u skladu s godinama...pa ne znam baš nekako možda čak i ne više idem po sistemu u skladu s situacijom i kakvo ono ponašanje zahtjeva...iako nekako je kao negdje nepisano pravilo da kad prijeđeš neke godine moraš se ponašati ozbiljno bez nekih izljeva emocija otkačenih postupaka...ipak sam mišljenja da se treba bez obzira na godine prepuštati trenutku ne zatomljivati osjećaje...pa tako ako čujem neku pjesmu koja me ono nagna da zaplešem ja plešem ne obazirući se gdje se nalazim... Dakle ipak sam mišljenja da kada postaneš i stasaš treba više obratiti pažnju na ponašanje u skladu s trenutkom i situaciju nego s godinama... | |
|
| |
vuk1960 Početnik
Broj postova : 5 Godine : 64 Lokacija : Switzerland Datum registracije : 08.09.2009
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 28.09.09 12:01 | |
| Ja se uvijek ponasam u skladu sa godinama... NeoSky to dobro zna Jedino me muci sto ne znam koliko mi je tocno godina Tijelo je uskoro 50 a glava izgleda jos uvijek 7 Tako da se prema situaciji ili na tijelo ili na glavu oslonim NIje vazno koliko ti je godina. Vazno je da se ponasas onako kako to situacija trazi i da uvijek mozes kasnije sam sebui u ogledalu pogledati u oci Zato: Don't worry. Be happy | |
|
| |
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 20.11.09 23:22 | |
| ja se ponašam u skladu sa godinama NE...uvijek par godina mlađa a i ne smeta mi....baš | |
|
| |
Zenga Totalno relaxiran
Broj postova : 1442 Godine : 112 Datum registracije : 08.11.2009
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 20.11.09 23:56 | |
| uglavnom sam fleksibilna...ovisi o situaciji...ali kad bolje razmislim, ipak sam dijete u duši ...ali kad treba znam i zube pokazati | |
|
| |
Bonnie Ljubitelj foruma
Broj postova : 3003 Godine : 38 Datum registracije : 25.11.2008
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 29.11.09 18:19 | |
| uglavnom ne...ja sam jedno razmaženo derište : | |
|
| |
californiamen Totalno relaxiran
Broj postova : 2464 Godine : 124 Datum registracije : 17.11.2009
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 29.11.09 18:22 | |
| Ja imam 109..ali ponašam se kao da imam 99... ..za mene pravila ne vrijede... VIC:Zabranio medo pušenje "trave" u šumi. Šetao medo jednog dana šumom kad uz potok vidi dva uha, a među njima se dimi k'o iz parne lokomotive. Dođe medo blizu i uhvati zeca za uši, podigne ga i oštrim tonom upozori da je pušenje "trave" u šumi zabranjeno. Zec ga pogleda krvavim očima veličine sarme i kaže mu: - Za nas[/b] ribice [b]to ne vrijedi. | |
|
| |
Tea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 758 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 01.11.2009
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama 29.11.09 19:36 | |
| He he...dobar vic. Ponašam se hmm...šta ja znam.Sigurno neću u svojim godinama u žestoki minić i vrtoglave štikle...svako vrijeme nosi svoje.To sam prošla...moderna sam na svoj način. Zafrkantski sam tip...ma nemam ja ništa protiv svojih godina,samo brzo mi prolaze | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ponašanje u skladu s godinama | |
| |
|
| |
| Ponašanje u skladu s godinama | |
|