Broj postova : 1 Godine : 34 Datum registracije : 10.12.2012
Naslov: Bivsa prijateljica 10.12.12 2:02
Pozdrav svima,
ovako neznan kako da pocnem prvi put sam na forumu(opcenito) i zanima me vase misljenje. Znaci sad cu sve u detalje napisat pa neka mi netko rece sta bi to trebalo znacit. Znaci dosao sam u kafic u svome kvartu, u njemu su bili 3 moja prijatelja, i moja bivsa prijateljica(posvadali smo se prije 4-5 miseci)za jednim stolom i neka 2 njezina prijatelja za stolom do njihovog. Dosao sam do njih i pitao jednog od 3 prijatelja da mi posudi mobitel da mogu igrat neku igricu(smartphone sema) i on mi je posudio i ja sam otisao za skroz treci stol sjesti i igrati na mobitel. E sad nakon 5-10 min ta bivsa prijateljica je ustala sa njezinog stola i otisla van iz kafica na 3-4 min vratila se i otisla u wc (putem do wc-a je prosla kraj mene) i u wc-u je stala oko 5 min i kad se vracala za svoj stol "ogrebla" se za moju nogu(stolica na kojoj sam sjedio je bila visoka ne niska) , ja san se pravia da nisan to primjetia i nakon toga jedno 10 min je otisla ca iz kafica sa svojim prijateljima.
Znaci mene zanima sta bi to prolazenje kraj mene i udaranje u nogu trebalo znaciti (da napomenem nije me sigurno slucajno udarila u nogu jer je bilo pun k**** prostora). Molio bih za brz odgovor je me stvarno zanima to jer mi se ta zenska malo svida i tako to...Hvala
Gost Gost
Naslov: Re: Bivsa prijateljica 07.09.14 11:53
eto na bilo napeto i ti nestao, sad i mene zanima što bilo dalje
a dobra tema moram priznati
Gost Gost
Naslov: Re: Bivsa prijateljica 07.09.14 11:56
Moja meni bivša prijateljica piše ljubavne poruke i pozive, samo što se ne javljam i ne odgovaram na to prvo mi je sve bilo to jako smiješno ali pošlo je to toliko daleko pošlo da se počelo provocirati,pokušala sam da ju blokiram ali nema koristi jer ima sto brojeva kad zove skrije svoj broj i tako svakog dana poruke uhhhuuu ja mislim da takve poruke ne piše ni dečko djevojci ljubavne kako ona meni piše
odnio vrag šalu, nema mi druge nego promjeniti novi broj što i planiram idući mjesec