|
| Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? | |
|
+4Blizanka Lux king_in_crimson Goran 8 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? čet 26 vel - 21:32 | |
| Smatram da su raj i pakao stanje duše i da ih već u ovom životu itekako možemo iskusiti. Što vi mislite o tome? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? čet 26 vel - 21:39 | |
| Da je to load of crap! Kako mos vjerovat u nesto sa ne postoji? | |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? čet 26 vel - 21:53 | |
| - Goran je napisao/la:
- Smatram da su raj i pakao stanje duše i da ih već u ovom životu itekako možemo iskusiti. Što vi mislite o tome?
Potpisujem | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? pet 27 vel - 10:46 | |
| - king_in_crimson je napisao/la:
- Da je to load of crap! Kako mos vjerovat u nesto sa ne postoji?
Vjerujem u ono što sam iskusio i što postoji. A ti ako ćeš unaprijed sve odbacivati, bez da se potrudiš da spoznaš neke stvari, naravno da nećeš pronači dokaz koji bi promjenio tvoja stajališta. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? ned 1 oľu - 9:26 | |
| - Goran je napisao/la:
- Smatram da su raj i pakao stanje duše i da ih već u ovom životu itekako možemo iskusiti. Što vi mislite o tome?
istina....potvrđujem ovo! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? pon 2 oľu - 13:56 | |
| Pakao i raj su za mene mjesta za kojima čovjek teži. Za pakao se ne trebaš puno truditi jer Sotona je ionako knez ovog svijeta ali za rajem trebaš dati truda i krenuti Božjim stopama. |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? čet 3 lip - 14:06 | |
| Raj i pakao u dusi, i te kako sam iskusila i raj i pakao u dusi, ne trebam cekati da mi dusa ide u raj ili pakao.I ne znam zasto se ne bi moglo to osjetiti i u ovom zivotu, znam da je moguce. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? pon 20 ruj - 13:40 | |
| apsolutno su raj i pakao stanje duše i iskušavamo ih u životu. koliko nas je puta nešto pakleno bolilo u duši? i što je to - nego iskustvo ovozemaljskog života? i raj je stanje duše. kad osjećamo Ljubav - to je ovozemaljski raj. |
| | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? čet 23 ruj - 10:22 | |
| - king_in_crimson je napisao/la:
- Da je to load of crap! Kako mos vjerovat u nesto sa ne postoji?
Pola odgovora leži upravo u postavljenom pitanju. Vjeruje li itko u nešto za što smatra ili zna da ne postoji? E, zamisli to, netko tvrdi da Bog ne postoji, a onda kaže da vjeruje u njega. Čista kontradikcija. Međutim, ako ne tvrdi da ne postoji, tada je stvar jasna. Ovo pitanje je takvo da bi istovremeno i jedno i drugo moglo biti istina, tj. jedno ne pobija drugo. Raj i pakao u duši iskusi svatko s vremenom, a duša u raju i paklu, u kršćanskom smislu, trenutno je stvar vjerovanja pojedinca. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? čet 23 ruj - 13:03 | |
| sumnjam da je od vas ovdje itko iskusio pakao...bol ogromnu da, ali pakao???
|
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? čet 23 ruj - 13:05 | |
| paklenu bol, točnije, seko ja jesam |
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? čet 23 ruj - 13:33 | |
| Iana Pakao je za mene stradanje .. patnja...bol...pojam onoga sto te jako jako boli ...bilo psihicki ili fizicki ...ko osjeti paklenu bol bilo fizicku ili psihicku taj moze reci da je iskusio pakao ..isto tako mogu reci da oni koji dozive nesto predivno kad im i dusa i srce pjeva od radosti i srece ..da su dozivjeli raj na zemlji...znaci dozivjela sam i raj i pakao i znam da je moguce ga dozivjeti i u ovom zivotu... a o paklu i raju poslije ovog zivota ..to cemo jos pocekati... Procyon je napisao - Citat :
- Raj i pakao u duši iskusi svatko s vremenom, a duša u raju i paklu, u kršćanskom smislu, trenutno je stvar vjerovanja pojedinca.
slazem se _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? čet 23 ruj - 13:35 | |
| Bliz pa to sam i ja napisala, samo drugim rječima |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? čet 23 ruj - 13:38 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? čet 23 ruj - 13:39 | |
| ma znam da ne da seka ali i iz takve paklene boli - izašla sam jača |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? čet 23 ruj - 13:40 | |
| valjda sve ima svog smisla, pa i paklene boli |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? čet 23 ruj - 13:41 | |
| upravo tako seko moja |
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? čet 23 ruj - 13:41 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? čet 23 ruj - 13:43 | |
| aha kontam. bliz, ma svaka čast, jako si lijepo to objasnila |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? pon 22 stu - 10:22 | |
| - Yana je napisao/la:
- apsolutno su raj i pakao stanje duše i iskušavamo ih u životu. koliko nas je puta nešto pakleno bolilo u duši? i što je to - nego iskustvo ovozemaljskog života?
i raj je stanje duše. kad osjećamo Ljubav - to je ovozemaljski raj. Tako je I vjerujem da smo svi iskusili oboje.. ako nismo hočemo sigurno. Ne vjerujem da postoji gora boli i užas veči od one spoznaje da svom rođenom djetetu ne možeš pomoći da je u rukama samo Boga i malo današnje medicine...to je zamene pakao i nema veče kazne od te. A raj..pa zar može biti veči raj od osječaja da si voljen i da voliš..onog blagostanja i topline ..osječaja da lebdiš.. | |
| | | Rubin Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 233 Godine : 27 Lokacija : Zagreb/Trnje Datum registracije : 10.11.2011
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? uto 15 stu - 21:48 | |
| Ako možemo doživjeti raji pakao za ovog života onda valjda možemo i poslije života. Čista logika.
JA sam već u životu iskusio pakao, i to pravi, punih tri godine.No ne bih u detalje ulazio.Uglavnom se radi o alkoholizmu u mojoj obitelji. Sad je srećom sve prošlo!Ahhhhhhhhhhhhhh...........! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? | |
| |
| | | | Raj i pakao u duši ili duša u raju ili paklu? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 499 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 498 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana sub 2 stu - 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|