| Najbolje godine za ulazak u brak | |
|
+8Niky Blizanka Zlatko nitapita Ary Kikica Goran Lux 12 posters |
|
Koje su po vama najbolje godine za ulazak u brak? | Prije 20 | | 2% | [ 5 ] | 20-25 | | 26% | [ 61 ] | 25-35 | | 66% | [ 158 ] | Nakon 35 | | 6% | [ 14 ] |
| Ukupno glasova : 238 | | |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Najbolje godine za ulazak u brak 13.02.09 11:19 | |
| Dakle pitanje iz naslova i ankete. Postoje li uopće najbolje godine za ulazak u brak? Što se rađanja tiče, zna se da je od 16-22 nekako idealno vrijeme za ženu, što se lakoće začeća i samog poroda tiče. No ljudi u današnje vrijeme nisu u tim godinama još zreli emocionalno i socijalno, premda fizički jesu.
Ne vjerujem da postoje idealne godine za sklapanje braka. Možda to jesu one između dvadesete i tridesete, no uspješni su i brakovi sklopljeni kasnije. Kad bih morala birati, rekla bih ipak oko 25, premda sam u brak ušla kasnije, s 28 godina. Oko 25. kod većine ljudi je idealan omjer psihičke i fizičke kondicije u spoju s dovoljno životnog iskustva za izbor partnera i odluke o djeci, stanovanju i ostalim važnim pitanjima. No stvar je individualna. U brak treba ući spreman, nikako zbog godina. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 13.02.09 13:49 | |
| "U brak treba ući spreman, nikako zbog godina." Potpisujem |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 13.02.09 22:29 | |
| ovo potpisujem i... treba najprije osigurati neke uvjete..tipa stan, posao, novac... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 14.02.09 13:52 | |
| Nisu mi bitne godine,kad osjetim da je to,to udat ću se...a ni nemoram : |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 14.02.09 13:55 | |
| Najbolje je nikada! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 14.02.09 13:58 | |
| Pa da, najbolji je boemski život. Kad sve zbrojim i oduzmem što sam prošao u životu, najbolje mi je da se za nikoga previše ne vežem. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 14.02.09 13:59 | |
| Nisu bitne godine bitno je da brak bude sretan i da se održi. |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 14.02.09 14:05 | |
| Tako je Teo! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 14.02.09 14:07 | |
| Žuri polako. Kad dođe vrijeme, ionako ćete skužiti. Tko hita pred rudo - bude pregažen | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 14.02.09 14:10 | |
| Mudar savjet Luxice! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 14.02.09 14:13 | |
| što se mene tiče, ja se niti ne trebam ženiti... nije mi toliko bitan taj komad papira...ako se volimo, volimo se i bez braka.. |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 14.02.09 14:15 | |
| Imam dvoje kolega iz srednje škole. Prohodali su u posljednjim mjesecima pred maturu. I sad ih sretnem na dvadesetpetoj godišnjici i sva sretna otkrijem da su još uvijek zajedno. Nisu mogli imati djece i naprosto su odlučili ostati tako, da je došlo dijete, oženili bi se - rekli su. I to me razveselilo nekako najviše od svega na toj proslavi mature | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 14.02.09 14:18 | |
| - korny je napisao/la:
- što se mene tiče, ja se niti ne trebam ženiti...
nije mi toliko bitan taj komad papira...ako se volimo, volimo se i bez braka.. ponekad vjenčani list može zatrebati |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 07.11.09 10:51 | |
| Nismo svi isti..netko sazrije prije, netko kasnije..maminim mazama treba malo više vremena da se srede ..dok neki drugi ljudi koji su morali samostalno početi živjeti jako rano, oni sazrijeli puno ranije. Tako da ne postoji idealno doba ili godine za brak..več kada je pravo doba kada je zrelo srce, glava i duša. | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 07.11.09 11:03 | |
| Tako je Kikice....mislim da nema pravila...ovisi kad ko uđe i izađe iz puberteta...muški nikad...znači njima nikad nije pravo vrijeme ... ma šalim se ...nema pravila ...svako valjda osjeti kad je sprerman za to Ja sam se udala sa 21 godinu i da nisam onda sad sigurno nebi ma dobro ajde nije baš toliko loše u braku...samo se treba prilagoditi ...kompromisi i ide sve nekako | |
|
| |
nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| |
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 07.11.09 12:37 | |
| Ja sam se 23 udala..mislila sam da sam dosta zrela za takav potez..koja greška...još sam uvijek nezrela do neba..skroz zelena ...ali dobro je bilo što smo bili u braku sami nas dvoje 3 god..uživali u braku..išli svugdje kad smo htjeli, baš sazrijevali skupa..dobro on nije morao, ja jesam..sve smo si vrijeme uzeli i u jednom trenu oboje smo poželjeli bebu, dobili ju..i sve ide stalno nekim svojim tokom kako treba, možda tako i nastavi | |
|
| |
Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 07.11.09 15:45 | |
| Ja mislim da su 50-te najbolje | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 07.11.09 15:54 | |
| najbolje godine ....kad dode ono nesto svi ce znati kad im je najbolje _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 08.11.09 18:17 | |
| slažem se sa B.... | |
|
| |
Dragance Totalno relaxiran
Broj postova : 1556 Godine : 39 Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 01.07.10 10:50 | |
| Moja baka kaze,:"Ne zuri u brak,u pakao ti nikad nije kasno!"
| |
|
| |
Kikica VIP član
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 01.07.10 14:41 | |
| Najbolje NIKADA _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak 07.07.10 19:12 | |
| ja bi se jednog dana udala.. ako ništa bar bi htjela imati nekoga tko će uz mene biti do kraja ne treba mi za to papir a ako bi logički razmišljali koje je najidealnije vrijeme... hm... ovako.. prvo završiti školu, studij.. znači 25 godina.. onda nači neku karijeru da se ima od čega živjeti znači do 30 ništa osim ako neće biti ups to ako izuzmemo faktor da se mladoženje treba nači i upoznati prije U biti najbolje je nači nekoga za ljuba.. brak je tako i onako samo potvrda da ste tu jedno za drugo, a i olakšava papirologiju tokom života | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Najbolje godine za ulazak u brak | |
| |
|
| |
| Najbolje godine za ulazak u brak | |
|