..ma znaš onu tko pjeva, odnosno tu bi se moglo reči tko piše, zlo ne misli..ja ti čitam i pišem kao što i pjevam..pola ne razumijem, pola preskočim tako i sa pisanjem.. znači dok pišem zlo ne mislim
Autor/ica
Poruka
LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
Blizzz tebe nema na zemlji kuglastoj cijeloj Dobro si se sitila poslušati moj hit Ja taman metem pod i tjeram goste Da vičem fajrunt ili da popijemo još po koju a što misliš
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
ajme Lucky ne vjerujem ....pa to najvise voilim poslije lubenice japanske jabuke ....al kad malo odstoje uzmem kasicicu i jedem ..mmmmmmmmmmmmm..hvala ..sve me prestalo sad boljeti ... ..ma samo jedi kad ti se sta jede ..ja citav dan nisam nista ..a sad pojedoh zdjelu kokica ...i idem sad na spavanje tj ..lijepo sanjanje i da mi ovi dani malo brze produ mozda bi bilo pametnije da puno puno vise spavam
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
LuckyM5 Ljubitelj foruma
Da dadadaaaaaaa to dobro kažeš za spavanje pa ženoo kakve ćeš podočnjake imati, biće ti faca obješena Moraš brinuti za sebe i svoju ljepotu iako ona nije bitna ali je zdravlje . Posveti se sebi molim te.Želim to. Daj pet i ljubim te. Ahaha ove jap jabuke prije sam jednu smazala . Da nam je lubenica Bresaka .. želim ti sve sve sveeee najjjnajjj Za mirnu laku noć!
LuckyM5 Ljubitelj foruma
EE draga Lucky ..hvala na svim lijepim rijecima slikama ..sad mogu puna srca na spavanje ...a za podocnjake ne brinem ..i sa njima i bez njih sam lijepa al za zdravlje treba brinuti ...niko ne zna sta je zdravlje dok ga ne nakrnji ...lijepu noc ti zelim dobrice moja ...laku noc
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
2 2/5 - 19/20: ( 3 1/3 - 1 1/4 × 16/25) eto tako, nije bas komplicirano al ja sam vec izgubljena , treba dobit 2 1/40, ja negdje grijesim i nikako da nadodjem gdje bila bih jako zahvalan Gracija, al stvarno trebali bi otvorit i ovu temu, za nas koji smo zaboravili , mozda je ja otvorim ovih dana , jer vidim da se i sastavci tu pisu
Gracija... Ljubitelj foruma
Broj postova : 5009 Godine : 37 Datum registracije : 10.08.2011
pitat cu ih, ili radije nek oni nest smisle u vezi tog uh ta matematika za poludit, kad sam ja isla u skolu, sve sam zaboravila, ipak vec 15 godina ne idem u skolu pa tko bi se sve sjetio , hvala jos jednom
Gracija... Ljubitelj foruma
Broj postova : 5009 Godine : 37 Datum registracije : 10.08.2011