..ma znaš onu tko pjeva, odnosno tu bi se moglo reči tko piše, zlo ne misli..ja ti čitam i pišem kao što i pjevam..pola ne razumijem, pola preskočim tako i sa pisanjem.. znači dok pišem zlo ne mislim
Autor/ica
Poruka
Gracija... Ljubitelj foruma
Broj postova : 5009 Godine : 37 Datum registracije : 10.08.2011
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Dobra noć i vama Imam dobar recept za vašu kosicu. Ja smislila
Smućkajte maslinovo, kokosovo, suncekrotovo i bućino ulje i malo zagrijte i izlijte na kosu pa mi javite rezultate Mora biti ko bebina kosica hahahaha.
old Kajla Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 110 Godine : 124 Datum registracije : 07.12.2011
pusti to - ovdje se govori o kofeinu i kojekakvim napitcima - jbš mudrijašenje i savjete - out
hahaha vi bi samo kafenisali aneeeee neeee , ajmo malo u salon za uljepšavanje da vam odsjećem kanđe, počupam obrve, dlačurine iz nosa ušiju istiskam mitisere , očistim lice itd........
Mogla bi biti online vizažistica aaa??
old Kajla Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 110 Godine : 124 Datum registracije : 07.12.2011