|
| Kava, rakija, chat... forumski caffe :) | |
|
+7boomba mayeer vanja ajmeivana Kikica Blizanka Goran 11 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 10:43 | |
| Kiki..pozz...Dobro sam ..Ti' |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 10:46 | |
| Pozdrav Kiki, blago tebi Ana i ja bi u Trst... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 10:47 | |
| Popit ču kavu i za tebe..... |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 10:48 | |
| I ja bih malo Trsta nikada nisam bila tamo. Zapravo nisam bila nikada turistički van granica lijepe naše, osim kada su nas za rata poslali u Slovačku. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 10:49 | |
| Znate šta ajd se vi ljepo spakovati i kod mene.... |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 10:51 | |
| Joj ja bi i baš je divan dan za vozanje, skoro da imam slobodne love i dobar auto kod tebi bi bila za 3-4. | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 10:51 | |
| Ja se već pakujem... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 10:53 | |
| Gorane tebe bi odvezla u Veneciju...da se vozamo u gondolama... najbolji su mi semafori na vodi... |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 10:56 | |
| Uh, kako bi to bilo lijepo i romantično! Bio sam samo jednom u Veneciji, predivna je, sve se doima nestvarno, kao da si u bajci. Jedino što voda u kanalima malo smrdi. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 10:58 | |
| Preljepo je, al istina za vode,a i smeća je dosta...Al svakako mi je tako romantična i ljepa... |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 11:04 | |
| Uz Barcelonu i Nicu, Venecija mi je najljepši grad. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 11:10 | |
| Poslužite se mojih najdražih kolačića... |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 11:11 | |
| I meni su super, hvala ti sunčeko! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 11:22 | |
| Pozdrav draga Ana! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 11:56 | |
| eto clanovi Veselog foruma.. idem sada na rucak pa u setnju...tko zna gdje cu zavrsiti..ha haSvima Vama kao i Vasim obiteljima Zelim..Obilan i Blagoslovljen "Nedjeljni rucak" >>Dobar Vam tek<<a sad cemo jednu veselu..ha ha onako za nedjeljno popodne...idemo...ha ha "Sto to imas medju nogama"..ha hahttp://rapidshare.com/files/212111301/Adrijana-Sto_to_imas.mp3.html veliki pozdrav svima i do pisanja... Adry.... |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 12:54 | |
| Dobar tek, dobar provod i veliki pozdrav draga Adry! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 13:17 | |
| u prolazu pozzzz svima a mayeru posebno...mada ne znam sta je jel musko ili zensko ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 13:18 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 13:18 | |
| Pozdrav i tebi blizanko! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | mayeer Početnik
Broj postova : 66 Godine : 35 Datum registracije : 12.02.2009
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 13:19 | |
| Musko sam hehe..Sta ima blizanka kako si ??? | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 13:33 | |
| pa de si mayer hocemol sta popit...iz kojeg si dijela... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | mayeer Početnik
Broj postova : 66 Godine : 35 Datum registracije : 12.02.2009
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 13:35 | |
| Gracanica city..Hocemo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 22.03.09 13:36 | |
| Dobar dan : |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) | |
| |
| | | | Kava, rakija, chat... forumski caffe :) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :)
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 433 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 433 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|