|
| Mane i vrline vaših profesora | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Mane i vrline vaših profesora 04.02.09 14:44 | |
| Koje su mane i vrline vaših školskih ili fakultetskih profesora i kako mislite da se vaša nastava može unaprediti? U kakvom su sječanju ostali profesori vas koji ste već završili svoje obrazovanje? Ja sam cijenio profesore koji su gradivo prezentirali na zanimljiv način i one koje su imali prisan odnos sa nama učenicima. Nisam volio prepotentne profesore koji su bili na distanci od nas, neki nisu ni znali obavljati svoje dužnosti. Primjerice, imao sam učiteljicu biologije u osnovnoj koja nam ništa nije prezentirala kako treba, samo smo morali beskrajno mnogo puta čitati na glas određene lekcije i prepisivati u bilježnicu - tako bi i moja baba mogla biti učiteljica! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Mane i vrline vaših profesora 04.02.09 18:33 | |
| Najviše sam voljela one koji su bili susretljivi prema nama, ali s dovoljno autoriteta da održe određenu disciplinu u razredu | |
| | | Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Re: Mane i vrline vaših profesora 06.02.09 18:14 | |
| hm.. slazem se sa tim.. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Mane i vrline vaših profesora 06.02.09 18:19 | |
| I ja isto, welcome alba the gem! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Alba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 262 Godine : 32 Lokacija : Kladanj-bih Datum registracije : 06.02.2009
| Naslov: Re: Mane i vrline vaših profesora 06.02.09 18:38 | |
| Thank you :zabava: ali ja trenutno imam profesorku koja je jedina izasla samnom na proslavu mog 18tog rodjendana i napila se kao bure! Sada pisem po skoli parole Profku Amru PresidenTe! | |
| | | Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Mane i vrline vaših profesora 23.04.09 2:02 | |
| mi imamo dosta profesora koji znaju nać zanimljiv način kako bi nam ispredavali gradivo, al nažalost ima i onih kod kojih zaspiš na satu kolko je dosadno, nezanimljivo...sam nam daju da čitamo i pišemo...tak i ja mogu bit profesor jbt...al na svu sreću sad u osnovnoj ima više onih koji dobro predaju, na zanimljiv način...sad ćemo vidjet kako će bit u srednjoj... | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Mane i vrline vaših profesora 24.04.09 16:27 | |
| Dobro da su ti ti zanimljivi u večini, kod mene su bili u manjini! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Mane i vrline vaših profesora 26.04.10 18:17 | |
| Meni je omiljena nastavnica srpskog... Uvek se zeza s nama i vise nam je ona razredna nego prava razredna...super je skroz... Samo, decaci su govna pa se stalno deru na casu, pa nastavnica mora da vice, a pritom je i bolesna...pa je u zadnje vreme malo nervozna...inace je uglavnom super... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Mane i vrline vaših profesora | |
| |
| | | | Mane i vrline vaših profesora | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 104 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 104 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|