|
| Kosorica obećala pomoći sirotinji, pa 'zaboravila' | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Kosorica obećala pomoći sirotinji, pa 'zaboravila' 23.09.11 12:12 | |
| Dok se HDZ-ovci hvale kako su pomogli Anti Brezonjiću da dogradi kuću, nesretni čovjek još uvijek samo sanja o toj pomoći. U međuvremenu, njegova djeca spavaju na podu. On radi i ne prima plaću, te čeka da Jadranka Kosor ispuni obećanje koje mu je dala još za prošlih izbora. "Supruga Marica i ja imamo devet sinova i dvije kćeri. Najmlađem je četiri, a najstarijem 27 godina. Živimo u dvjema prostorijama i u nemogućim uvjetima", kaže 53-godišnji Anto Brezonjić iz Donjih Andrijevaca kraj Slavonskog Broda. Kosor vlastoručno potpisala dopis Obitelj Brezonjić pomoć je tražila i na nju sad već čeka više od tri godine. Centar za socijalnu skrb molili su da im pomogne dograditi još dvije prostorije, no materijala za dogradnju još uvijek nema. Pomoć je Anti obećalo i Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, i to kada mu je na čelu bila Jadranka Kosor. Bilo je to pred prošle izbore, a Kosor je dopis potpisala vlastoručno. No, ni od nje pomoći nema do danas. 24sata pišu kako su se HDZ-ovci, unatoč tome, na jednoj lokalnoj televiziji hvalili kako su pomogli Anti. Rekli su da su mu osigurali građevinski materijal i da s njim dograđuje kuću. Predizborni trikovi "Nije to istina! Evo, uvjerite se da je to laž. Ovih dana sreo me općinski vijećnik i rekao da je u općinu stigao dopis kojim mi je odobren građevinski materijal. No, načelnik Ivan Musa rekao mi je da općina nema novca za kupnju građevinskog materijala. Očito je to sve predizborni trik", pojašnjava Anto opisujući kako im je najgore jer nemaju gdje spavati, pa neki članovi njegove obitelji spavaju na podu. Anto novca nema da sam dogradi kuću. Iako rade i on, i supruga, i jedan sin, u papirnoj industriji PAN plaću nisu dobili već pet mjeseci. Jedini koji im, kaže, pomogne je župnik, koji im mjesečno donira 1.000 kuna. net.hr _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gracija... Ljubitelj foruma
Broj postova : 5009 Godine : 37 Datum registracije : 10.08.2011
| Naslov: Re: Kosorica obećala pomoći sirotinji, pa 'zaboravila' 23.09.11 12:19 | |
| A šta će jadnica, pere je amnezija još od day after yesterday.. Kako će pokupit metak jedan dan, nije ni svjesna! | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kosorica obećala pomoći sirotinji, pa 'zaboravila' 23.09.11 21:16 | |
| ..ma dajte pa tko još nije čuo za onu.. obećaj što te košta | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kosorica obećala pomoći sirotinji, pa 'zaboravila' | |
| |
| | | | Kosorica obećala pomoći sirotinji, pa 'zaboravila' | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 435 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 435 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|