|
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Miroslav Mika Antić lijepe misli i citati 04.05.16 15:02 | |
| Ostani zato ovakav. Cudi se svemu bezazleno, kao da si se rodio prvi put. Ali ostavljaj dokaze iza sebe, oprezno, kao da tu postojis poslednji put. I voli najzescom neznoscu, kao da zivis jedini put i nikad vise. Mika Antic _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Miroslav Mika Antić lijepe misli i citati 04.05.16 15:03 | |
| Dajte ovamo cigane, neću da plačem, kažite mi nešto lepo, pričajte nešto makar i bezobrazno, i politički, pričajte svakojako, samo me nemojte opominjati da sam čovek... M.Antic
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| "Onda izadji u neko vedro vece, izidji ispod neba, i tamo gde je najnize, gde dodiruje ljude, ovlazi osmehom kaziprst, zamoci ga u poljubac i njime ostavi otisak na usni vasione" _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| "Izgubio sam sve vere. Ostala mi je samo jedna. Vera u sopstvenu misao. Ako sam sebe izneverim, počeću da se delim napola i sam sebe umnožavam, kao ameba, valjda. Tako nekako. Negde iz svega toga mora se roditi nešto što je veće od mene: nova dinastija ljudskog, koja će dolaziti da se u moru pokrstu i da se napije sebe, mirisa, bilja i plavila. Mirisa ravnoteže. Tišine. Zemlje. Sunca. I svečanosti postojanja."
M.Antić _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Miroslav Mika Antić lijepe misli i citati | |
| |
| | | | Miroslav Mika Antić lijepe misli i citati | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 457 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 457 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|