|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:51 | |
| Uzeo si sve
Nikoga nisam ko tebe klela ko tebe volela daleko bilo da ti se vratim sve sam prebolela (2x)
Ref. 2x Uzeo si sve sta bih hteo jos dala sam ti sve nista ti ne dugujem
Znaj da oprostaj nemam da ti dam mozes dobiti samo zaborav
Oci ti blage a reci slatke u ruci pokloni al tvoju narav i tvoju dusu niko ne promeni (2x)
Ref. 2x
Ma nije moje tebi da sudim Bogu ces platiti samo za sobom zatvori vrata necu te pratiti (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Uzimala, davala
Nisam ja tebe htela htela za vek i vekova vec sam ti mrezu plela sa vodom prvih petlova
Ref. 2x Uzimala, davala i s tobom se igrala sama srecu u zivotu birala
Nisam ja tebe zvala zvala u grozdje nebrano vec sam ko s neba pala u tvoje srce prerano
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Uzmi, Boze, mene ili njega
Uzmi Boze njega ili mene
Ovako vise ne moze ovako vise ne moze k'o da nas neko prokleo i vise ljubav nije to k'o da nas neko prokleo
Ref. 2x Ne mozemo zajedno, a ni razdvojeni isto kao njemu, tako je i meni u zivotu nama, nikako da krene uzmi Boze njega, njega ili mene
Nista nam vise ne ide nista nam vise ne ide k'o da nam nije sudjeno i vise ljubav nije to
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:52 | |
| Za tebe pita majka
Zivi srecan, zivi srecan a ja cu sa tugom prevari me, ostavi me zivi srecan s drugom 2x
Ref. 2x Za tebe pita majka, pita me otac moj ja ne znam vise sta da kazem njima ja necu da te kunem, necu, ne mogu al' znaj da Boga ima
Mene niko, mene niko tebe druga leci prevari me, ostavi me bez ijedne reci 2x
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Zaboravi broj
Kisa pada satima ti pred mojim vratima sto puta ti govorim necu da ih otvorim okreni se i odlazi sto pre 2x
Ref. 2x Zaboravi broj moga telefona necu da ti budem to sto ti je ona zaboravi da sam bila tvoja draga kleci, moli, al' neces preko praga
Kisa pada, ne staje tebi se ne predaje nemoj, duso, biti lud gubis vreme uzalud okreni se i odlazi sto pre 2x
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Zaigrajmo sa sa
Zaigrajte sada svi ovaj ritam sa sa pruzi ruku meni ti jedina ljubavi
Ref. 2x Ovaj ritam ludi je za onog ko ga zna on se igra i najbolji je ovaj ritam sa sa
Prodji ludom stazom ti i meni dodji zaigrajmo skupa svi najdraza ljubavi
Ref. 2x
Zasto da se stidimo hajde da se volimo ne gledaj ko prolazi nezno me zagrli
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:53 | |
| Zasto me u oci ne gledas
Zasto se krijes od mene stalno zasto te nema vec odavno zar tebi nista sveto nije zar tvoje srce suze ne krije
Ref. Zasto me u oci ne gledas kad me pitas kako mi je zasto se igras kad dobro znas da bez tebe tesko mi je
Zasto me u oci ne gledas kad me pitas kako mi je zar nemas snage da mi das ono sto tvoje srce krije | |
| | | mobile VIP član
| Ziv mi ti
Ne teraj me da se kunem molim te veruj u nasu ljubav veruj u nas zivot mi tebi dala jer volim te slusaj srce i sudbine glas
Ref. Ziv mi ti majke mi samo ti si pravi jedini u mom srcu, ljubavi
U zivot ako treba kunem se to sto ti ljudi kazu sve je laz nek Bog mi ako lazem uzme sve koliko te volim dobro znas
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ziva vatra
Kazi ljubav pa nek vide kako sve nam lepo ide kako sve nam lepo ide kazi sunce neka nam sine da u srcu tvoje ime sacuvam od zime
Ref. Da ti budem ziva vatra u nesreci srecna karta kao senka sto te pratim sve sto taknes da pozlatim
Kazi ljubav pa nek bude nasa veca neko druge veca nego druge kazi sunce neka nam sine da u srcu tvoje ime sacuvam od zime
Ref.
Kazi ljubav pa nek vredi samo meni, samo tebi ko sto nikom ne bi kazi sunce neka nam sine da u srcu tvoje ime sacuvam od zime
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Natasa djordjevic | |
| |
| | | | Natasa djordjevic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 377 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 377 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|