|
| Nataša Bekvalac | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Nataša Bekvalac 28.04.11 16:40 | |
| Bolja sam od nje Ovaj tekst je pregledan 43 545 puta
Svaki put kad vidim da se negde setas s' njom krajem oka stalno gledas ti u pravcu mom
Dodji mi kad budes sam i stvarno nemas gde a vidi svako normalan da bolja sam od nje
Bas me briga sta ko misli necu ni da znam meni trebas samo ti jer tebi pripadam
Ref. Ti kraj mene imas sve i bolja sam ti ja nego druge dve
I dobro znaj da ti kraj mene imas sve i bolja sam ti ja nego druge dve | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nataša Bekvalac 28.04.11 16:40 | |
| Cistija Ovaj tekst je pregledan 8 669 puta
Nema vise one navike zbog koje bih sa tobom ostala nemam vise grize savesti da ga ne bih pred tobom zvala
Ref. Onom' koji priznaje kazu da se pola dodaje a ti i dalje pravis se da nista ne znas
I dok pricas da si moj na celu mi pise njegov broj a ti pravis se da imas koga nemas
Onom' koji priznaje kazu da se pola dodaje a ti i dalje vidis Sunce gde ne sija
Umesto da me udaris ti opet lazno oprostis i da sto puta prevarim te ja od tebe uvek bicu cistija
Nema vise onih koraka koji mogu da me zadisu dok u sitne sate vracam se ni lazi da njega izbrisu
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nataša Bekvalac 28.04.11 16:40 | |
| Decko ti si lud Ovaj tekst je pregledan 38 561 puta
Decko ti si lud, ja nemam kud, do bola me izludjujes,
Hodaj decko svojom stranom, svojom stranom ulice, nemas ovde sta da trazis, razlike su velike
Ref. Decko ti si lud, ja nemam kud, do bola me izludjujes, tako, tako si drag i kako sad, da sastavimo noc i dan moj je svet bez tebe, sedam milja daleko
Ti si decko s one strane s one strane zakona, ne dam takvima ni blizu, ostavi se poroka
Ref.
Rodjen si za bolje stvari al' se lose dogode, tvoju srecu drugi kvare, kvare nase planove
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nataša Bekvalac 28.04.11 16:41 | |
| Dobro moje Ovaj tekst je pregledan 104 384 puta
Ja mogu da se kunem u laz kad pomislis da dobro me znas ucinila bih nesto ludo radi reda
Ja mogu da ti pokvarim dan k'o crna zemlja teska sam ali umem da te volim k'o nijedna
Pomozi mi i pronadji u meni sve ono najbolje sto sam davno sakrila dokazi mi da me neces raniti nikada
Ref. 2x Uvek sam htela divlje, a terala pitome zbog toga i srce moje se ne daje nikome a, samo se tuge broje za pogresne izbore i sta mi drugo ostaje nego da ti verujem
Dobro moje
Ja mogu da te ostavim sad da ljubomorna preturim grad kad u pola noci vidim da te nema
Ja mogu da ti porusim svet, al' necu da flertujem sa drugih pet, al' necu ali umem da te volim k'o nijedna
Pomozi mi i pronadji u meni sve ono najbolje sto sam davno sakrila dokazi mi da me neces raniti nikada
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Dve pilule Ovaj tekst je pregledan 58 474 puta
Pale se svetla, pun je grad u vazduhu miris poroka stvarno se cudno osecam nocas sam sama izasla
Bacam pogled na sat vidim proslo je dva al' necu sad kuci jer subota nije dan za tugu briga me sto imas drugu
Ref. Dve pilule istinu da iskrive tri pica da drugo lice dobijem pet minuta slatke osvete sa nekim gorim od tebe al' nocas bar sa osmehom zaspacu a sutra plakacu
Gde su sad tvoji drugovi da vide me s njim kad odlazim mozda to pokvari ti vece kad stigne ti poruka od njih
Videli smo ti malu s nekim tipom u kraju mozda vodi je kuci jer subota nije dan za tugu ma, briga me sto imas drugu
Ref.
Hvala sandra | |
| | | mobile VIP član
| Dve u meni Ovaj tekst je pregledan 22 648 puta
Mislis da poznajes me dobro a i od lude ima ludja nekad' u mislima sam s' tobom nekad' kraj tebe kao tudja
Ako jos verujes u snove ako jos verujes u mene mozda se ovo ljubav zove mozda i meni suza krene
Ref. U isto vreme te mrzim i volim, i prezirem samoj sebi nanosim bol nemam snage da odem ni razlog da ostanem cijom greskom zivot si moj
U isto vreme te ljubim i kunem, i ostavljam kao da u meni su dve jedna bez srca i duse a druga bez razuma ne znam koja bila bih pre
Hvala elly | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nataša Bekvalac 28.04.11 16:42 | |
| Gubim tlo pod nogama Ovaj tekst je pregledan 27 487 puta
Bomba, bomba, bomba u grudima ova noc je korak do ludila samo jedan dodir je dovoljan da ti kazem, vodi me, tvoja sam
Ref. Gubim tlo pod nogama tako bih te probala makar bila samo broj moras biti moj
Hajde, pomesaj pice i opusti se da znas mrzim mladice kojima crtam sve skupi hrabrost, probaj me
Hajde, hajde, hajde, ma, pridji mi oko mene sve sami drugovi samo jedan pogled je dovoljan da ti kazem, vodi me, tvoja sam
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Hajde Ovaj tekst je pregledan 23 330 puta
Po prvi put moj najdrazi ja ne kuvam kafu za dvoje dok na zidu pokvaren sat kuca za oboje
Po prvi put u krevet nas samoca kraj mene je legla umesto tebe barem sam nju umornim rukama stegla
Ref. Hajde bas da vidim kako ces bez mene jutrom da se budis dan da zavrsis hajde, samo nek' te krene kada iza sebe vrata zalupis
Prvi put ja ne placem a znas da to zenama ide ni luda ne bih dopustila da zidovi takvu me vide
Al' zadnji put moj najdrazi ja razmisljam eto o nama kad sve saberem i oduzmem bolje je da budem sama
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Idu dani Ovaj tekst je pregledan 23 879 puta
On je bio poseban umeo je da pleni da budi nemir u meni pored njega sigurna
O, Boze kako sam bila tu ispod njegovog krila verovala sam mu slepo lako bilo je lagao je dobro, najbolje
Ref. Idu dani, prodje godina zaplakati necu zbog njega nijednom al' jos uvek kada vidim ga jos mi nije ravno i nije svejedno
Imao je oci pitome sto teraju po svome bio je dobar u tome i malo vise godina
Tek toliko da ume uvek da me razume verovala sam mu slepo lako bilo je lagao je dobro, najbolje
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nataša Bekvalac 28.04.11 16:43 | |
| Ja jos uvek verujem Ovaj tekst je pregledan 10 427 puta
Kad' pomislim na nas zaboli svaka kost i ne vidim nikog' oko sebe
K'o u daljini glas k'o poruseni most jedino uspomene vrede
Jer ne dam im ja godinama da izblede
Ref. Da li verujes u to da jos sanjam dodir tvoj da te pamti svaki pedalj tela mog'
Da li verujes u to da smo mogli zajedno sto nikad' necu ja sa njim ni ti sa njom
Da li verujes u to da smo skupa mogli sve jer ja jos uvek verujem
I ti si k'o i ja u svojoj kuci gost duse su nase tamo negde
K'o u daljini glas k'o poruseni most jedino uspomene vrede
Jer ne dam im ja godinama da izblede
Ref.
Ref.
Hvala Jelena <3 | |
| | | mobile VIP član
| Ko je ona devojka Ovaj tekst je pregledan 22 393 puta
Nemam, nemam snage da izgovorim tvoje ime vise nikada ma ne vredi nemam, nemam volje da zaboravim mozda samo kada ostarim sve izbledi
Ne mogu vise, veruj mi da vidim, a da ne vidim da cujem, a da ne cujem i da ti verujem
Ref. Ko je ona devojka smeje ti se stalno kazes da je poznajes iz vidjenja samo
Ne pravi se naivan i ne gledaj me belo ja i tvoju dusu znam a ona samo telo
Nije, nije moje da presujudjem znam da nista ti ne dugujem to je vazno hajde, daj da se podvuce linija ionako mi se cini da sve je lazno
Ne mogu vise, veruj mi da vidim, a da ne vidim da cujem, a da ne cujem i da ti verujem
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Lazi me Ovaj tekst je pregledan 22 295 puta
Prevari me samo jednom pa ce biti zlo vraticu ti sve odjednom pa i troduplo (2x)
Lazi me, lazi lazi ako smes pa cu da ti pokazem kuda da ides
Prevari me ako mozes da ne saznam to jer u ruke kad mi dodjes bice veselo (2x)
Hiljadu i jednu zenu varao si ti, ali mene nikad veruj neces uspeti | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nataša Bekvalac 28.04.11 16:44 | |
| Ljubav nije za jedanput Ovaj tekst je pregledan 9 256 puta
Da znas sta je ljubav ne bi ti sa mnom bio ovde jer oni sto ljubav traze nikada nisu stigli dovde
Jer ti sto je traze nikada nisu stigli dovde
Ref. Da Bog da da se veceras cudo desi da ova noc pre tebe ode da sa mnom budes bar do podne
Da Bog da da se veceras cudo desi da glavu spustim ti na grudi i da te moja tuga sludi pa da zaboravis kod mene kaput jer ljubav nije za jedanput
Da znas sta je ljubav ne bi ti ostao ni sata jer oni sto ljubav traze promase uvek moja vrata
Jer ti sto je traze promase uvek moja vrata
Ref.
Pa da zaboravis kod mene kaput jer ljubav nije za jedanput | |
| | | mobile VIP član
| Ljubav, vera, nada Ovaj tekst je pregledan 41 245 puta
Koliko besa u nama koliko sujete slepe koliko nebitnih stvari srecu nam kvari iz dana u dan
Onda kad dobro nam ide onda kad imamo svega ne mogu oci da vide kad padaju s neba racuni na dlan
Ref. Dodju dani kada shvatis da je zivot samo tren cenu gordosti da platis svojim bolom zarobljen
Dodju dani kada vidis da ces sve izgubiti da je vazno samo ono sto se ne da kupiti
Ima neko zlo u ljudima otimas, a nikom da se das lako je zaboraviti najteze je covek biti svako od nas zivi svoju laz
Ref.
Ljubav koja ne zna za uslove vera s kojom zaspis i budis se nada koja poslednja umire sto ne zelis sebi, ne pozeli nikome | |
| | | mobile VIP član
| Mala ledja Ovaj tekst je pregledan 8 907 puta
Kad' pomislim na nas sve molitve na glas izgovorim u jednom dahu
Zbogom nesreco sta jos trazis tu ostavljam te svome strahu
Ne dam zivot svoj visoj sili toj da 'mesto mene stvari redja jer svega previse sa neba palo je na ova moja mala ledja
Ref. I dalje vidjam srecne ljude kako su uspeli i verujem da opet bice kao kad' smo poceli
I dalje su mi srecni ljudi odnekud' poznati i verujem da medju njima jos smo negde ja i ti
Koliko poruka, koliko odluka da nam nosi neko treci sta nas ceka jos, ishod lep ili los to na kraju ja cu reci | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nataša Bekvalac 28.04.11 16:45 | |
| Mali signali Ovaj tekst je pregledan 38 072 puta
Sta je to sto bi trebalo svaka devojka da zna kad se svi za njom okrecu a on je ne gleda
Grudi u vis, haljina na pod da se ljulja brod
Ref. Mali signali su SOS za ljubav taj dim cigarete sto ti saljem ja i noga gola za dodir ispod stola da, to su ta mala zlatna pravila
Kako stici do pogleda i do srca njegovog kad te on ne primecuje i misli da je Bog
Grudi u vis, haljina na pod da se ljulja brod | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nataša Bekvalac 28.04.11 16:45 | |
| Miris Ovaj tekst je pregledan 23 550 puta
Miris tvoje kose vetrovi mi nose na jug, nebo mi se smeje, prkose mi oblaci, dugo me nisi u narucju drzao ti. Poljupci od svile, ukus tvojih usana, igraju se senke, senke proslog vremena, dugo me nisi u narucju drzao ti
Ref. I jos pomislim na tren, da si moj, da nisi njen, samo da ti cujem glas, pa neka me nema 2x
I jos pomislim na tren, o da si moj da nisi njen, samo da ti cujem glas, pa neka me nema vise nikada
Miris tvoje kose, vetrovi mi nose na jug, nebo mi se smeje, prkose mi oblaci, dugo me nisi u narucju drzao ti
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nataša Bekvalac 28.04.11 16:46 | |
| Mrlja Ovaj tekst je pregledan 7 626 puta
Sivo nebo nad gradom ti me pogledas kradom a ja zamisljam
Da me ljubis u liftu da me skidas lagano jos na vratima
I razmisljam samo da nisi tako mlad pa krijem zelju k'o sto zveri kriju trag
Ref. A ti jos sedis kraj mene k'o da ubijas vreme dok ja ziva ginem i namerno mrlju na suknji pravim samo da nadjem razlog da je skinem
A ti jos sedis kraj mene i kazes udate zene su kao vino ma hajde probaj me malo bar noci ove a godine moje da zaboravimo
Kazes godina tvojih da su devojke lake i predvidive
Ja k'o na iglama stojim jer se bojim da predjem preko tanke linije
I namerno mrlju na suknji pravim samo da nadjem razlog da je skinem
I kazes udate zene su kao vino
A godine moje da zaboravimo | |
| | | mobile VIP član
| Najveci na svetu Ovaj tekst je pregledan 21 951 puta
Nismo zajedno i mozda je bolje tako jer tebi je vec svejedno sto se ljubav gubi lako
Pusti me na miru da sakrijem svoje boli nije u tvom maniru da mrzis onog ko te voli
Ref. Ne radi se tako to grube reci nemoj nikad reci ja ti ne zelim zlo a mislila sam da si veci najveci na svetu
Nismo zajedno i nije mi vazno vise a nije ni vredno bilo kad se ljubav lako brise
Pusti me na miru da sakrijem svoje boli nije u tvom maniru da mrzis onog ko te voli
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Navika Ovaj tekst je pregledan 43 875 puta
Jednom je Bog pogresio da budem s tobom kad je resio jednom sam ja nasela bas a ti na mene jos ne nasedas
Ja sam tvoje vlasnistvo kad mi dajes kompliment kad me samo pogledas ja dobrovoljno pisem testament
Ostaricu i zalicu sto samar nisam ti uzvratila jezik ti dug, moj mladicu steta sto nisam ti ga skratila
Cuti sad i sedi tu ne gledaj kud odlazim ne bi hteo ni u snu na tvoj nacin da te porazim
Ref. Jer navika je to da pretis i pred svima me brukas al' sad je gotovo nemoj posle da mi kukas neka vise, neka manje al' ja sam za postovanje | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nataša Bekvalac 28.04.11 16:48 | |
| Ne brini Ovaj tekst je pregledan 31 330 puta
Kada te sve tvoje prodje kad vreme crno ti dodje kada samoca te nadje ja bicu tu
Kad te za srce ugrizu kad nikog ne bude blizu kada sve ti potonu ladje ja bicu tu
Ref. I ne brini, ne, ne brini sam nikad neces ostati i ako te svi napuste ja bicu tu
Kad te napusti sreca kad tuga bude jos veca kada te zarobi tama ja bicu tu
Kad druge ne budu smele i kad te ne budu htele kad dusa ostane sama ja bicu tu
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nataša Bekvalac 28.04.11 16:49 | |
| Ne kuni se u svoje drugove Ovaj tekst je pregledan 8 883 puta
Ne kuni se u svoje drugove svejednog oci izdaju o, kako prodali bi te da mogu da me imaju
Neka sam prokleta sto na tebe pala sam i da se zlato usija tu na grudima mojim tebi hladna sam
Kao da nikoga nemas osim drugova kao da ja ne postojim k'o da zelis da volim nekog' drugoga
A znam da ti govore i sada da sam ti losu srecu donela i znam da prica pola grada kako sam druge volela
Ref. Ne kuni se u svoje drugove uvek su bili protiv nas al� dok im placas dugove bice ti verni kao pas
Ne kuni se u svoje drugove svejednog oci izdaju o, kako prodali bi te da mogu da me imaju | |
| | | mobile VIP član
| Ne mogu Ovaj tekst je pregledan 29 914 puta
Novo jutro, novi grad novi posao otisla sam da bi ti za mnom posao
Dok se i dalje nadam tvom koraku u novo lice gledam na svom jastuku
Na svaki novi dodir se odmah rasplacem nove reci prijaju nista ne znace
Na meni novo lice nova haljina al' gusi me prasina starih cipela
Ref. Ne mogu, nisam ja odavde ne mogu, ni za 300 dana ne mogu, jos sam samo tvoja s' tobom letim, a nisam vezana
Novo jutro, novi grad nove navike sve je tu drugacije al' nema razlike
Na grudi pala teska kisa jesenja a ovo malo Sunca nista ne menja | |
| | | mobile VIP član
| Ne valjam Ovaj tekst je pregledan 8 389 puta
I kad' tvoje gresne ruke ne sklanjam ti si tu da mrtav hladan kazes da ne valjam da su moje zrtve male da su sve uzalud pale
I kad' tvoje greske redom ispravljam ti si tu da pljunes mi u lice da ne valjam da me seces kao macem i da ne das mi da placem
Ref. Znam ne valjam sto ti kroz prste uvek progledam i sto sam manja od makovog' zrna i sto pred tobom drhtim k'o srna znam ne valjam sto te na kolenima uvek cekam i crven' tepih bacim ispred tebe znam ne valjam al' po sebe
I kad' tvoje greske redom ispravljam ti si tu da pljunes mi u lice da ne valjam da me seces kao macem i da ne das mi da placem
Ref.
A ja ti oprostim na svoju stetu kad' kazes mi onu najstariju na svetu laz izvini, nece se ponoviti
Znam ne valjam
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nataša Bekvalac 28.04.11 16:50 | |
| Necu da se zaljubim Ovaj tekst je pregledan 44 787 puta
Kakve su noci bile, a ti ih prespavao toplije od cincile, a ti me pokrivao necu zeleni caj, nije vreme za kraj svoje usne mi daj
Kakve su kise lile, a ti ih oterao niz grudi mi se slile, nisi ih obrisao necu zeleni med, hocu pice i led i da dodjem na red
Ref. Necu da se zaljubim, necu da te zarobim ne boj se, necu to jer to je dosadno necu da se promenis, necu da me ozenis nisi ti srecnik taj, ti si moj promasaj
Kakva je bila svila, nisi je izguzvao moju je tajnu krila, nisi je podigao necu zeleni med, hocu pice i led i da dodjem na red
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nataša Bekvalac | |
| |
| | | | Nataša Bekvalac | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 281 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 281 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|