Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:41 | |
| Ona tebe ne moze da ima
Zar da mene tako nesto snadje u tom gradu gde me znaju svi i najbolja drugarica moja resila je da te osvoji
Vrlo drsko, bezobrazno sad si k'o da ovde vise ne postojim ocigledno startuje te ona a zna dobro koliko te volim
Ref. Ona tebe ne moze da ima dok u ovom gradu zivim ja sto pre shvati, manje ce da pati to je moja za nju poruka
Ko nevazna, izbrisana bice iz mog srca al' ti bices tu i nikad joj oprostiti necu tu izdaju i tu uvredu
Bilo koja druga da je htela da te ima shvatila bi hladno al' ovako ne mogu i necu tu se mala prevarila gadno
Ref.
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Ostavi me
Jos nije prosla noc ni osvanuo dan da nisam zalila sto sam te srela greske si cekao, neko bi rekao kako sam dobila to sto sam htela
Ref. Ostavi me ako sam tvoje snove srusila ostavi me ako sam drugog ljubila ostavi me ako sam kriva za sve nestalo ostavi me ako sam volela te premalo
U sebi dugo ja razlog sam trazila al' nisam shvatila sto sam sa tobom kad sve je proslo vec, kad samo jedna rec tebi je dovoljna da kazes zbogom
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Ostavicu tebe ja
Za sve tvoje grehe sto sam skupo platila za svu tvoju radost zbog koje sam patila za sve kule srece sto si srusio mi ti upoznaces tamnu stranu moje ljubavi
Ref. 2x Ostavicu tebe ja, meni suza ne treba i bez tebe bila sam smeha kraljica prezalice s tobom kraj crna oka dva crna kao noc bez meseca
Za sve moje suze sto sam bolu prodala i za njih od tuge sebi patnju kupila potamnece nebo u tvom oku, kunem se kad te moja kletva jedne noci sustigne
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:42 | |
| Otkud ona tu
Otkud ona tu i u kom svojstvu ona te nocas prati kad znam da niste u krvnom srodstvu pusti je, neka mi se obrati
Prica o drugarstvu u takvoj pozi smisao svaki sada gubi ona bi htela da te ima ona bi htela da te ljubi
Ref. Ne volim to da znam, ono sto znam kakav si i sta si ne volim to da znam, al' ipak znam na zgodne devojke slab si
Otkud ona tu, sta s tobom trazi u ovo doba noci ako vec ne zna ko sam i sta sam pusti je, ja cu joj pomoci | |
|
| |
mobile VIP član
| Otrove moj (duet Boza Nikolic)
Evo prodje, evo prodje vec godina tri kako nismo skupa, draga, mi 2x
Ref. 2x Otrove moj, otrove moj fali mi, fali dodir tvoj fali mi uzdah iz srca tvog bez tebe nema zivota mog
Jesen prodje, zima dodje, a gdje si mi ti ko ce moje srce grejati 2x
Ref. 2x
Sve bih dao ove noci da smo skupa mi da se vrate dani radosti 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Pala sam na osmeh tvoj
Terao me neki vrag da mi bas ti budes drag da mi bas ti ostavis na srcu trag 2x
Ref. Pala sam na osmeh tvoj al' ti nisi bio moj pala ko na polje grad ej, sta cu sad
Pala sam na oka sjaj al' ti nisi bio taj da sam znala, ne bi mi ej, bio drag
Prokleo me, ne znam ko da mi bas ti radis to da mi stalno uzimas dobro za zlo 2x
Ref.
Desilo se ko u snu da se bas ti stvoris tu kad sam u vis letela pravo ka dnu 2x
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:43 | |
| Pobeda je slatka posle poraza
Sad mi vise nisu vazne te ljubavi moje lazne ne treba mi nista vise sta je bilo sad se brise
Cekao si pravo vreme ostavio nju zbog mene necu srecu da ti kvarim pa je ne zalim
Ref. Sve do sada nisam tako volela ne kaje se dusa sto te otela pobeda je slatka posle poraza evo ti mog srca, zivog dokaza
Da te moli, ponos ne da morala je da se preda da se vise dala tebi nikad sa mnom bio ne bi
Ne padam na suze njene nek za tugu krivi mene necu srecu da ti kvarim pa je ne zalim
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Prevara
Nemam snage da te mazim nemam snage da te ljubim ove noci ja odlazim spremna sam da te izgubim
Ti si prevara teska ti si najveca greska sto mi se dogodila ti si najteza bol ti si najveca laz koja me pogodila
Necu vise da te mazim necu srecna da se pravim makar nikad da ne volim spremna sam da te ostavim
Nemam zelje s tobom sada da se borim za istinu a oci mi ko nikada spremne da s tobom raskinu | |
|
| |
mobile VIP član
| Previse (duet Nena Djurovic)
Kazi mi kako tuga se skriva kad vidis da sam jedva ziva i koji put bez njega da sledim kad ne znam ko sam, koliko vredim
Nisi ti bila zlatna sredina bila si ptica, vecih visina
Ref. 2x Previse cekala, previse se nadala i suze potekose previse, previse
Sledeci put ti telo predaj al' svoje srce cuvaj, ne daj nek' neka druga voli i sanja njegove lazi i obecanja
Nisam ja bila zlatna sredina bila sam ptica, vecih visina
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:44 | |
| Privezak
Sta mi osta sad mi je dosta i da se smesim i da ne gresim ako sam mlada, ako sam lepa ma nisam glupa i nisam slepa
Ref. 2x Meni ili nista ili sve na oci mi pao mrak necu vise, o ne da ti budem privezak
A sta bi hteo da zivot ceo sve tebi dajem i da se kajem ako sam mlada, ako sam lepa ma nisam glupa i nisam slepa
Ref. 2x
To sto ti imas to devojke pali sad sve sto imas ti meni zahvali 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:44 | |
| Pronadji me
Godine su mnoge prosle nista lepo donele mi drzala me u zivotu samo ljubav prema tebi
Mozda se vratis, mozda mi dodjes srce te ceka, mozes kad hoces
Ref. Pronadji me na starom mestu ja sam jos uvek tvoja svi znaju gde sam, slobodno pitaj ulica tuge bez broja
Pronadji me na starom mestu ja sam jos uvek tvoja svi znaju gde sam, slobodno pitaj ulica tuge je moja
Zivot ide svojim tokom nista novo bar kod mene u mislima jos sam s tobom nikom ne dam uspomene | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:45 | |
| Psiho
O, dobar dan, il' noc il' noc il' dan ja nocas s vama slavim rodjendan
Pogasicu sve ove svecice al' samo jednu necu, ne to je godina sa njim provedena
Da sam psiho, psiho, psiho na mene vicu tiho k'o da im srca cujem ja opominju me sva
I eho, eho, eho vraca se meni eho da nigde necu stici ja tvrdoglava i sama
Ref. Psiho, psiho, psiho na mene vicu tiho da pogazim sve sto proslo je i mislim sad na sebe
Eho, eho, eho ne treba meni eho i sama svima prkosim i dalje ga ja volim
Zelim vam laku noc i ne krijem da samo s njim sam srecna bila ja
Psihoterapija za mene nije i sve je jasno kao dan za mene zivot bez njega samo lutanje
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Samo jednom u zivotu
Ref. 2x Samo jednom u zivotu jednom u zivotu
Jednom ti oci sjaje jednom se srce daje boli jer kratko traje
Ref. 2x
Jednom se desi cudo jednom se voli ludo jednom se suza brise jednom i nikad vise da nije ljubav takva da gorim sva, jednom i ja
Jednom srce zaigra jednom vidi se to je ljubav srce zna pa ne stidi se
Jednom se suza brise jednom i nikad vise da nije ljubav takva da gorim sva, jednom i ja | |
|
| |
mobile VIP član
| Samo tvoja
Lose ti ide, vidi se i dok me gledas, stidis se al' nisam dosla da se svetim dosla sam samo da te podsetim
Jednom sam rekla i drzim rec ovde sam gde sam bila vec i nisam rekla da kazem tek oduvek tvoja i zauvek
Ref. 2x Samo tvoja, samo tvoja samo tvoja sad i zauvek
Ne reci nista jer znam sve za tvoju bol i nevolje sve drugo sada ostavljam i da te spasim pokusavam | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:46 | |
| Slatki otrove
U tebe verujem u tebe se zaklinjem u tebe sam, svako zna zaljubljena ja 2x
Ref. 2x Kada tvoj cujem smeh ja pristajem i na greh na lance i okove slatki otrove
Bez tebe samujem sa tobom se radujem sa tobom cu bilo gde ostavicu sve 2x
Ref. 2x
Sve tebi predajem jer volim, ne prestajem znaj, tobom je dusa ta otrovana sva 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Slepa od ljubavi
Te tvoje lazi mnoge su cule al' samo ja ti verovah sve ma neka opet krenem od nule bice mi bolje bez tebe
Dobro su rekli drugovi moji zivot sa tobom kazna je belo odelo dobro ti stoji al' ispod njega dusa prazna je
Ref. 2x Sto hocu srecu kriva sam zato jer sreca nije gde si ti ne moze kamen postati zlato slepa sam bila od ljubavi
U mome srcu umire nada jer nista vise nije ko pre tako sam eto sigurna sada bice mi bolje bez tebe
Dobro su rekli drugovi moji zivot sa tobom kazna je belo odelo dobro ti stoji al' ispod njega dusa prazna je
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Splavovi Beograda
Stojim na vratima blam me je i sramota dosla da pokupim ostatke od zivota ti s njom u krevetu ljubis je ko da nisam tu
Sada sam shvatila da ti je bilo tesko dok sam te varala lagala te sa smeskom sta mogu kada sam takva, rodjena sa greskom
Ref. Mene sada grle splavovi Beograda pola grada castila bih sada da u zoru osvanem na tvome prozoru kao sto sam nekada
Taksisti u kraju vise i ne pitaju gde da voze, napamet vec znaju ispred tvoje kuce stignem u svanuce gorim da me zagrlis i oprostis
Ako se sretnemo ne pitaj kako mi je s njim da je vredelo bar da mi zao nije kratko je trajalo zivota me je stajalo
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Sto me duze ljubis, kajaces se duze
Kako ko moze da prevari andjeosko lice znaces kad na tebe bacim cini nesanice
Mogla bih kad hocu da te nateram na suze i uz osmeh da ti prodam trnje mesto ruze 2x
Ref. 2x Sto me duze ljubis kajaces se duze ostaces bez srca ostaces bez duse
Sto me vise volis sve vise me gubis uzalud se boris uzalud se trudis
Kako moze da prevari osmeh kad zasija znaces kad te vragolasto oko omadjija
Neces moci da pogledas ni u jednu drugu jer za kaznu mogu da te osudim na tugu
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:47 | |
| Sve je ovo samo igra
Kad ti sretnem crne oci strah me da ih pogledam sedam noci snovi gore od tvoga pogleda
Ref. 2x Sve je ovo samo igra ja od tebe nemam kud ljubicu te, bicu tvoja sto da ceznem uzalud
Kada prodjes pored mene glumim da te ne vidim da se pitam, ja bih rekla od mene ne idi
Ref. 2x
Da mi telo dalje nece dusa bi me vodila da prozivim pored tebe sto ludih godina
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:47 | |
| Taman posla
Nesto slicno, nelogicno i do mene dopire
Kazu da te ne volim da cu da te ostavim (2x)
Ref. 2x Taman posla, taman posla da te ostavim taman posla, jer kraj tebe zelim i da ostarim
Ne daj tugom da te truju da ti lazi prodaju
Koliko te volim ja oni duso ne znaju (2x)
Ref. 2x
Ti si uzrok moje srece uzrok moje radosti
Tako mi zivota mog' i tako mi mladosti (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:49 | |
| Ti si otrov moj
Joj, joj, joj da li si moj broj nema lazi, sreco ti si otrov moj 2x
Ref. 2x Ne prilazi, ne dolazi slomices me lako ja ne zelim moju ljubav da otkrijes tako
Bol, bol, bol bol u srcu mom joj, kad bi se voleli pravili bi lom 2x
Ref. 2x
Sad, sad, sad gori srce moje i vreme je, ljubavi da se usne spoje 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:49 | |
| Titanik
Trazim ruke njegove i druge su me dirale al' samo su njegove ostavile tragove iako su varale zelim samo da me zagrle
Ref. 2x A ti iskoristi priliku njega vidim u tvom liku a ja sada tonem ko titanik sada tonem ej tebe gledam, njega sanjam
Trazim telo njegovo nocima me grejalo sada krv mi zaledi svako ko me zagrli ali ipak moracu samu sebe opet lagacu
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:50 | |
| Tugo moja
Ne znam sta si tugo moja ti od mene hteo rusio si moju mladost al to nisi smeo 2x
Ref. 2x Da ces sa njom biti srecan to se mnogo varas uspeo si da me ranis pa i razocaras
Pamti ljubav ono vreme osmeh jedne zene i jos te sanjam kako spavas umoran kraj mene 2x
Ref. 2x
Niko nije jak u dusi kada ljubav gubi sad osecam kako zive ostavljeni ljudi 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Upomoc
Jedan jastuk imam on je za dvoje jedno srce imam i ono je tvoje
Jedan zivot imam al' nista nevredi ako sve sto imam ne poklonim tebi (2x)
Ref. 2x Samo jedno znam bice duga noc zato zovem te zovem upomoc
Jedan osmeh imam kao sunce zdraci budi pored mene zajedno smo jaci
Jednu zelju imam da zivot je stobom u ljubavi srecna provedem sa tobom (2x) | |
|
| |
mobile VIP član
| Usne joj zanemele
Nista ne osecam nigde i ne svracam ako nas zaveju snegovi ostace tragovi
A ti zaboravljas sve a prastao si ranije uzalud ostaju tragovi kad nestaju ljubavi
Ref. 2x Dabogda joj ruke otpale ako su te nocas grlile usne joj zauvek zanemele ako su te ljubile | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Natasa djordjevic | |
| |
|
| |
| Natasa djordjevic | |
|