|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:31 | |
| Ja sam djavo
Patila sam, patila sam previse zbog tebe veruj, nece srce da mi zebe 2x
Ref. 2x Ja sam, ja sam, ja sam djavo koji nema mana mozes ici, snaci cu se sama
Neces, neces, neces, neces varati me vise dokle moje srce da uzdise 2x
Ref. 2x
Sad mi ostaj zbogom, mili vratiti se necu s nekom drugom nocas trazi srecu 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:31 | |
| Ja tugujem i bolujem
Ja tugujem i bolujem sa suzama tebe ocekujem zbog tebe, moj Dragane ja ne spavam, mlada samujem
Pojavi se u zoru okreni se mome prozoru i pogledaj ljubav voljenu sto ozali ljubav jedinu
Ti odlazis i nestajes i srcu mom boli predajes u mladosti, moj voljeni mora imati vise ljubavi | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:32 | |
| Jasno mi je sve
Razlila se mesecina pustim poljem kao vino noc mirisa mladog zumbula a moj dragi, ljuta rana suza srebrom okovana vrata srca mi ne otvara
Ref. Jasno mi je sve, carstvo rusi se drugoj ljubi ruke bele zato su i moje svele od ljubomore jasno mi je sve, znam da gubim te drugoj ljubi ruke bele zato su i moje svele od ljubomore
Rasplele se kose moje po jastuku bele svile zalud su mi puste zelje sve zlatom sam mu ime tkala njega svojim blagom zvala a on spava negde pored nje
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:32 | |
| Jos milion ljubavi
Hej nek je nema kad je takva hej ta je ljubav put do pakla od mnogih to je jedna manje a zivot zove, idem dalje
Ref. Jos milion ljubavi ceka na mene da ti prastam vise ja nemam namere idem da te ostavim, zasto znas i ti necu ja da ostarim zeljna ljubavi
Hej sta ce tuga u mom oku hej da je sklonim ja to mogu od mnogih to je jedna manje a zivot zove, idem dalje
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:33 | |
| Kako da ti kazem zbogom
Shvatila sam ja odavno, a sada si i ti sigurna sam od nas dvoje nista nece biti srca nam se ohladila nisu vise vrela u zelji su svojoj sagorela
Kao da smo usred nekog zacaranog kruga tamo gde je sreca stala nastavila tuga, i price su vec o nama pocele da kruze ko ce od nas izdrzati duze
Kako da ti kazem zbogom kad sam luda jos za tobom kako tebe da prebolim kad jos uvek ja te volim
Sve su duze nase noci sve hladnije zore u dusi nam nije dobro i bit ce sve gore
srce samo lose pamti a sve lepo brise ko je od nas pogresio vise | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:33 | |
| Kletva
Sta ucinih tebi, blagi Boze kad ti bacih kletvu pa unisti ljubav mog zivota ko nevreme zetvu
Ref. Da li sto sam na Uskrs ja kosulju dragom sasila il' sto mu je nevernom na Duhove druga rasila
Sta ucinih tebi, majko Bozja pa si srca tvrda sto dozvolih da mi dragi ode s drugom iza brda
Ref.
Sta uradih tebi, crkvo mala gde ja palih svecu kad u tebi svadbu nikad svoju docekati necu
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:34 | |
| Ko, ko, ko je to
Ko, ko, ko je to moje kose mrsio ko, ko, ko je to moje usne ljubio
Ref. 2x Ako si to bio ti zalim sto sam spavala sto me nisi budio bas sam tebe sanjala
Ko, ko, ko je to nocas bio nemiran ko, ko, ko je to da l' je java ili san
Ref. 2x
Ko, ko, ko me to milov'o pa prestao ko, ko, ko je to dosao pa nestao
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Lane moje
Gde zurimo zivot je pred nama i ja tebe hocu za sudbinu do srca ce ljubav doci sama al polako nista na brzinu.
Gde zurimo zivot je pred nama i ja tebe hocu za sudbinu do srca ce ljubac doci sama al polako nista na brzinu.
Lane moje lane dodji pa me voli na tenane. Lane moje lane dodji pa me voli na tenane.
Gde zurimo nista nam ne bezi u dvoje se slatke brige brinu jel mladi smo sreca nam se smesi al polako nista na brzinu.
Gde zurimo nista nam ne bezi u dvoje se slatke brige brinu jel mladi smo sreca nam se smesi al polako nista na brzinu.
Lane moje lane dodji pa me voli na tenane. Lane moje lane dodji pa me voli na tenane.
Lane moje lane dodji pa me voli na tenane. Lane moje lane dodji pa me voli na tenane. | |
| | | mobile VIP član
| Licna karta
Ranije u tebe sumnjala sam ponekad slusala sam druge, lagao me ceo grad sad mogu da mi kazu da si olos, da si gad meni je svejedno jer verujem u jedno
Ref. 2x Sve sto imam meni ti si ti si sa mnom i kad nisi vredniji od svakog zlata ti si moja licna karta
Rekli su mi mnogi da za mene nisi ti da mi treba neko da me zlatom okiti sad mogu da mi kazu da si olos, da si gad meni je svejedno jer verujem u jedno
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:35 | |
| Magija
Da se karte pogode i nebesa otvore nista mi ne pomaze nisam tvoja vise
Ref. 2x Ko li je na tebe cini bacio pa me ne volis, aj, aj da me ljubis, pa zaboravis
Ne znam gde si lutao ko ti dusu ukrao ne imao spokoja to je zelja moja
Ref. 2x
Mora biti nacina da te spase vradzbina magiju da promeni da se vratis meni
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:35 | |
| Mangup
Ima jedan mali koji moje srce pali srce pali, al' sta vredi za mene ne mari
Kakav dasa, vitka stasa obara me s nogu jao, majko, sto ga volim bez njega ne mogu 2x
Ref. On je mangup pravi, moje srce zna samo njemu, majko, dala bih se ja kakav mangup, majko, od glave do pete kao da i nije sa ove planete
Kad pozelim da ga vidim svratim do kafica tamo, majko, uvek ima prelepih mladica
Svi me hoce, svi me traze al' mi dzaba bas kad ja hocu samo njega zelim to da znas 2x
Ref.
Oko njega uvek guzva same cure lete sve bi samo njega htele od glave do pete
Ja bih tako srecna bila kad bi hteo on da me voli, da me ljubi celom dusom svom 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:36 | |
| Mi smo pobednici
Ref. Oni sto nas mrze to su gubitnici zajedno smo od njih jaci mi smo pobednici
Ti si covek mog zivota to nek znaju svi kuda idu zaljubljeni povedi me ti 2x
Ref. 2x
Jedan zivot, jedna sreca to smo ti i ja nek se nasa srca spoje za vremena sva 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Milo moje
Jedna pesma sama sede ispisuje dva izgubljena stiha srece dusa oplakuje
Ref. 2x Milo moje, gotovo je nema nade za nas dvoje
Moju prvu, prvu ljubav pesma pevala kao ptica golubica sa mog srca odletela
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Moj Dragane
Moj Dragane, moj Dragane tebi ovu pesmu pevam tebe cekam, tebe snevam na livadi tresnja zrela moj Dragane, sto te nema moj Dragane, moj Dragane
Ref. Sto da venem i tugujem nasu ljubav oplakujem sta si meni obecao jos te volim, sunce malo moj Dragane, moj Dragane
Moj Dragane, moj Dragane cele noci ja te snevam svakog dana na put gledam mala lasta gnezdo sprema moj Dragane, sto te nema moj Dragane, moj Dragane
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:37 | |
| Musko srce
Malena naivna, sto kad te vidim blistas Nisam to vise ja,ma nisam vise ista
Malo sam starija, malo lukavija Mnogo sam patila, pa sam shvatila Musko srce vara i kada se kune Zensko srce lako prevariti ume
Maleno iskreno, ti nisi zao tako Da k'o pre lazes me, to vise nije lako | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:37 | |
| Ne daj me, sreco
Ne daj me, ne daj u tudje ruke, da odem iz inata tebi nikad te nema, kraj mene nisi kako da onda da zabranim sebi
Ne daj me, ne daj, malo mi fali pod ruku s drugim da me gledas pogresan korak i nema dalje danas me imas, sutra me nemas
Ref. Ne daj me, ne daj, sreco moja u zivotu sta bi, resi moglo bi srce da pogresi i pusti drugog da me tesi
Ne daj me, ne daj, u iskusenje padam ti svake noci ili me voli ili na tvoje mesto ce drugi doci jos uvek tvoja na ivici placa od svega jaca | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:38 | |
| Ne ljubi me, luda glavo
Hej, momcicu, varalice ti sto teras sve po svome devojcice poput mene i starija srca lome
Ref. 2x Ne ljubi me, luda glavo ako ne znas ljubav sta je od ljubavi prve, sreco sve do groba trag ostaje
Hej, nestasni vragolane sto ne smiris osecanja jos smo mladi, duso moja opasna su milovanja
Ref. 2x
Hej, mladicu, obuzdaj se za ljubav smo jos zeleni kad porastes, javi mi se cekacu te, blago meni
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Necu da placem
Otkada nemam nikog da me voli svaki me osmeh zaboli kad vidim srecne ljude oko mene suza mi sama krene 2x
Ref. 2x Necu da placem, al' suze teku same moja se sreca meri na grame sta je to ljubav i zivot sta je vise mi uzima nego sto daje
Kad ti iz duse i snove ukradu malo je mesta za nadu setim se losih dana iza mene suza mi sama krene 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Nedelja
Kad je Bog svet stvorio skrojio je svakom kapu sest dana se s mukom borio sedmi dan mu srcu laknu
Ref. 2x Nedelja je prazni dan necu da je procerdam s tobom je bez prestanka sastanak bez rastanka
Kad je Bog svet stvorio krojio je sve po meri ljubavni je raj otvorio pa sam sebi izaberi
Ref. 2x
Kad je Bog svet stvorio mi smo nasli jedno drugo tu se krug za nas zatvorio da nam sreca traje dugo
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:39 | |
| Neoprostivo
Dala sam ti srce kao tudje da je dala sam ti dusu, tvoja bila sva je a ti ko poslednji izdao si me u hiru svom
Dala sam ti srce kao tudje da je dala sam ti dusu, tvoja bila sva je a ti ko poslednju prodao si me za malo srece sa njom
Ref. 2x I kad si sa mnom spavao, ti si me varao i kad si sa mnom spavao, na nju si mislio gore je to, gore je od same prevare i boli to, boli to, neoprostivo
Volela sam tebe iskreno i jako volela sam ludo jer znam samo tako a ti ko poslednji izdao si me u hiru svom | |
| | | mobile VIP član
| Nisam ti drugarica
Dosta cekanja, hocu sve bas sad necu da te vidjam samo ponekad jer iste noci kad me samu ostavis krenu price gde si, kome odlazis
Bila sam tebi, vise ne jos jedno rame za plakanje svratis na kratko, bas kol'ko smes ostavis tugu i nestanes
Ref. 2x Kad za tebe, srce moje prolazna je stanica ne pricaj mi tajne svoje nisam ti drugarica
Ja to necu jer bolja sam od njih da u tvojoj pesmi budem samo stih sta drugima da kazem, reci mi da znam sto sa mnom stalno nisi, zasto sama sam | |
| | | mobile VIP član
| Nisam zeljna tvojih para
Te tvoje oci suze skrivaju sto srce nece, one priznaju ako zele, nek odu ja i da hocu, nista ne mogu
Te tvoje oci zara nemaju ko nikad sad me tuzno gledaju ako zele, nek odu ja i da hocu, nista ne mogu
Ref. 2x Nisam zeljna tvojih para vec mi muka od prevara da se od sveta ne stidim odlazi da te ne vidim
Te tvoje usne sve su lagale ljubile mene, druge sanjale ako zele, nek odu ja i da hocu, nista ne mogu
Te usne sto me nekad budile nijednu vise ne poljubile ako zele, nek odu ja i da hocu, nista ne mogu
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Natasa djordjevic 05.06.11 22:40 | |
| Obecanje
Ti si putnik bez pravca i cilja sve je tvoje u rukama mojim rob ljubavi, a godine lude ko kraljica ja pred tobom stojim
Ref. 2x Ne zuri se, jos smo mladi vreme je pred nama obecanje moje imas javicu se sama
Opijam te, al' godine lude noc kajanja i jesenje kise javi mi se, moje sunce malo sa dvadeset godina i vise
Ref. 2x
Cekacu te, moje sunce malo rasti samo i misli na mene kad budemo stasali oboje i case ce biti ispijene
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Ogledalo
Volela sam samo tebe i ne krijem to volela, a sad te kunem tugo srca mog 2x
Ref. 2x Sedam godina srece nemao sto mi srce slomi ko ogledalo
Godinama delili smo i dobro, i zlo zasto si me ostavio tugo srca mog 2x
Ref. 2x
Svaku noc kad oci sklopim ti dodjes u sne svako jutro dusa boli isto ko i pre 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Okrece se ovaj zivot
Evo ovih dana, ja sam shvatila da sam pored tebe samo patila odavno mi zivot ne lici na san i sve mi je gore iz dana u dan
Ref. Nekom sreca, nekom tuga nekom oboje okrece se ovaj zivot kao kolo je danas imas, sutra nemas pomiri se stim okrece se ovaj zivot, a i mi sa njim
Ljudi misle, jos smo srecni ti i ja al nista nije ko sto izgleda imali smo mnogo sad vracamo dug okrece se zivot vrti nas u krug
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Natasa djordjevic | |
| |
| | | | Natasa djordjevic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 406 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 406 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|