|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:18 | |
| Pazarka
Ti si dos'o da pazaris u Novom Pazaru ne gledaj me, kupuj svilu u mome ducanu
Ref.: 2x Devojka sam pazarka tvome srcu mila ti bih svilu pazario kada bi je ja nosila
Kupuj nesto, ne dan gubi pazar mi ne kvari izlazi mi iz ducana il nesto pazari
Moram ducan da zatvaram djavo nek te nosi nemam oca, imam majku od nje me izprosi | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:19 | |
| Plakala je avlija
Zeni mi se dragi moj kroz prozor ga gledam ja dok prolaze svatovi pusta mi je avlija (2x)
Ref. 2x Plakala je avlija plakala sam ja u crno me zavila moja sudbina
U blizini muzika meni tuga, njemu raj moja ljubav velika otpevala sebi kraj (2x)
Ref. 2x
Necu moci zaspati kada padne crna noc ja cu gorko plakati u svatove necu poc' (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:19 | |
| Plava ciganka
Svi pitaju mene, kazi, kol'ko treba za zelene oci i zlata i srebra a za plave kose dukate mi nose
Ref. Plava ciganka, eto to sam ja kazu da sam lepa, najlepsa plava ciganka, eto to sam ja mnogima sam zelja pusta ostala
Ljubili bi mnogi medne usne moje zavele ih ludo kose plave boje pa mi nude zato i srebro i zlato
Ref.
Moje plave kose i zelene oci da osvoje lako nikad nece moci nije srce moje, nije bilo koje
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:20 | |
| Poletela srca nasa
Poletela srca nasa visoko, visoko a krijemo nasu ljubav ljubomor
Zaklela se zemlja raju da se tajne ne odkrivaju kasnije il pre saznat ce se sve
Kad smo sami, duse nase spajamo, spajamo pred drugima samo razgovaramo | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:20 | |
| Pomiri se Mile sa mnom
Godina ima 360 dana toliko ima na mom srcu rana sve jace i jace svaka rana boli presta Mile da me voli
Ref. 2x Pomiri se Mile sa mnom makar hteo do godine patim Mile, sala nije pomiri se sto ranije
Onda kad munja s neba zemlju gadja nek strada onaj ko s tobom me svadja odljuti se jednom, svadja zivot krade 'ajmo Mile na livade
Ref. 2x
Dodji da ljubav ponovo nam plane ne mogu sama da provodim dane bez ljubavi tvoje ja ti venem mlada dodji Mile, dodji sada
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:21 | |
| Postoji samo jedan covek
Zivot mi se nocas prikazao senom od rodjenja pa do dana kad si mene sreo sve do ove noci ispunjene tugom noci pune bola jer ti si sa drugom
Ref. 2x Postoji samo jedan covek zavolela ja sam ga zauvek a to si meni ti moja proslosti i buducnosti
Kraj mene je svetiljka, u sobi je tama s' pozutelim slikama k'o da nisam sama dok ja citam pisma prohujale srece srecnija zena prima tvoje cvece
Ref. 2x
Dok umornu dusu san lagano hvata u snovima mojim ti otvaras vrata pojavi se iznenada k'o ladja iz daljine da u tami srece nasa ljubav sine
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Prsten za uspomenu
Propade sreco nase vencanje ostade samo razocaranje tvoj prsten vidjam na ruci druge zene znam da je bio kupljen za mene
Ref. Prsten je mali a vecna tuga umesto mene ljubi ga druga ne daj da stara vremena svenu daj mi taj prsten za uspomenu
Kol'ko me volis pricao si svima a zivot cudne puteve ima tvoj prsten sanjam u ovoj noci dugoj za mene kupljen a sudjen je drugoj
Ref.
Tuzna i sama venem kao cvece proslo se nikad vratiti nece tvoj prsten plovi ka nekoj drugoj luci a lepsi bi bio na mojoj ruci
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Psujem te zivote
Sta li mi je ucinio pa me sobom opcinio sta li mi je ucinio pa mi srce razboleo (2x)
Ref. 2x Psujem te zivote sto bas mene kazni pa su moji dani nesrecni i prazni
Zasto me je poljubio pa mi dusu zarobio zivot me je prevario pa mi tugu dodelio (2x)
Ref. 2x
Gde li sam to pogresila sto sam slepo verovala kad sam njega zavolela ja sam suze izabrala (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:22 | |
| Rastanak pod lipom
Ima jedna lipa stara pamti njena svaka grana kako sam te na rastanku ispratila uplakana
Skriveni pod lipom starom sve do zore ostali smo ti obeca da ces doci al' vise se sreli nismo 2x
Lipa nas je zagrljene sakrila pod svoje grane da ljubis me na rastanku uplakanu dok ne svane
Pustila je lipa stara da joj vetar grane svija i ona je zaplakala plakali smo i ti, i ja 2x
Listajuci prasne knjige nadjoh sliku proslih dana na slici mi cvece dajes ja ga primam nasmejana
Ako mozes, ti se seti lepih dana u ljubavi a rastanak ispod lipe zaboravi, zaboravi 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:23 | |
| Rodila se princeza
Cekali smo, cekali ovaj dan veselja sada nam se ostvarila zajednicka zelja
Ref. Sreca se dogodila princeza se rodila ima Boga, ima lepa k'o iz bajke za ponos i diku svog oca i majke
Skupila se rodbina prijatelj svi cerku nam cestitaju s puno radosti
Ref.
Niko nije srecni sad na svetu tom nasu ljubav gledamo u detetu svom
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Rodjena sam da zarim i palim
I tebi se sto ne priznas svidja moja kosa plava ako tebe ja poljubim neces znati, neces znati ni gde ti je glava (2x)
Ref. Opicu te poljupcima joj sve bi dao da si samo moj ja sam takva, nije da se hvalim rodjena sam da zarim i palim
I tebi se sto ne priznas svidja moje oko lepo ako resim da te ljubim voleces me, voleces me i ludo i slepo (2x)
Ref.
I tebi se sto ne priznas svidja moje vito telo ako tebe ja poljubim daces za me, daces za me, i manje celo (2x)
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Sestre
Da volimo jedna drugu majka nam je govorila da pamtimo da smo sestre ma gde koja bila
Ref. Da je majci da nas vidi eh, da moze sejo mila ponosna bi na nas bila ponosna bi na nas bila
Pomozite jedna drugoj nemoj da se posvadjate tada nam je zavet dala pamtim reci majke
Ref.
Javljamo se jedna drugoj majcin zavet postujemo pomognemo kada treba i koliko mozemo
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:24 | |
| Sinoc ja i moja kona
Sinoc ja i moja kona na kapiji staja'smo cekala sam dragog da mi dodje da mi ruzu donese
Prodje dragi i pronese na grudima ruzicu stani lolo moja, ruzica je moja za mene je ubrana
Od kud tebi lijepa Fato te svilene dimije ah, lolo moja, dimije su moje za mene su krojene
Od kud tebi lijepa Fato to srmali jelece ah, lolo moja, jelece je moje babo mi ga kupio | |
| | | mobile VIP član
| Sirotan
Bio jedan sirotan, momak u selu bese lep u starom odelu zavole me, zavoleh ga mlada otac rece kceri, za njega nikada
Ref. 2x Plakalo je celo selo nasu svadbu zabranise kad mi bude lice svelo stara ruka suze ce da brise
Otis'o je sirotan negde iz sela ode sam, ja sa njim sam htela molila ga s tobom me povedi nije moga oca hteo da povredi
Ref. 2x
Kazu da ce sirotan doci u selo da bogatstvo vec stek'o je celo da l' ce s drugom on kroz selo proci pored mene zive sa njom da zanoci
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Slavski kolac
Spremila je majka stara vekovima sto se sprema svecu pali, kolac sece ali goste ona nema
Sin i snaja daleko su cerka ima svoju kucu niko majci da navrati da popije jednu vrucu (2x)
Eh, kako je lepo bilo kad su s' majkom mali bili a nocas se za njih moli sacuvaj ih Boze mili
Dal' se nesto ne dogodi sa zebnjom se majka pita jer prag niko ne preskoci majci slavu da cestita (2x)
Dogoreva slavska sveca kao suza vosak pada na pocinak majka ide napusti je zadnja nada
Kao senka kucom seta duga li si crna noci mozda danas nisu mogli al' ce sutra ipak doci (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:25 | |
| Sta cu, gde cu i kuda
Dala sam ti svoje sve dusu, srce, dukate potrosila godine ko poslednje pare dve 2x
Ref. 2x Sta cu, gde cu i kuda sudbina mi krivuda sta cu, gde cu i kome da li trebam nekome
Dala sam ti svoje sve ljubav, srecu, godine ostah duse ranjene vecna rana boli me 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Stize slava
(Stize slava, hvala Bogu a kucica mala, a kucica mala hej)
Stize slava, hvala Bogu a kucica mala, a kucica mala a kucica mala pa sam dragog, brate mili na veceru zvala, na veceru zvala pa se pokajala
Ref. 2x Nije dos'o, nije dos'o a ni zvao nije il' je drugoj pos'o il' sa drustvom pije
Svega ima, hvala Bogu i od ptice mleka, i od ptice mleka i od ptice mleka stolica je jedna prazna moga dragog ceka, moga dragog ceka zalice doveka
Ref. 2x
Sto te nema, pita otac pita majka stara, pita majka stara pita majka stara rodbina se moja klela da te obozava, da te obozava da te obotava
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Suknjica od cica
Sasila sam, sasila suknjicu od cica pa me gleda dragi i jos trojica (2x)
Ref. Opa, Bato momaka je jato ide jesen, mislim na to
Ihaha, ihihi ja sam djavo veliki (2x)
Suknija mi okracala s tobom bi se milovala, joj (2x)
Ihaha, ihihi ja sam djavo veliki
Obrazi mi rumeni tanka sam u struku jos me nije dragi ni dirno za ruku (2x)
Ref.
Ihaha, ihihi ja sam djavo veliki
Sve se poudavase drugarice moje da se udam, dragi vreme doslo je (2x)
Ref.
Ihaha, ihihi ja sam djavo veliki | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:26 | |
| Ti si brko sila
Ti si brko sila ti si pravi Bog ja bih tebe ljubila zivota mi mog (2x)
Ref. 2x Slatko, sladje, najsladje srcu je kad ljubi 'ajde brko, nismo mladi da se vreme gubi
Ti si brko zlato mojih dukati samo tebi pevam srcem ljubavi (2x)
Ref. 2x
Ti si brko snaga dive mi se svi ja sam tebi draga pravi par smo mi (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Ti si moja desna ruka
Kao lisce breze dusa mi treperi nema takve tuge s mojom da se meri
Ref. Ti si moja desna ruka sunce sto mi srecom zraci kada nisi pored mene sta mi sve to znaci
Lomi vetar grane ko ti srce moje dodji, cekacu te sve je samo tvoje
Ref.
Vec dugo za tobom moje srce pati koliko te volim dodji pa ces znati
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ti si moja nesanica
Pokusavam al ne umem da te zaboravim suza krene ja ne mogu da je zaustavim nadala se nisam ovom bolu mili u zagrljaju srece do juce smo bili
Ref. 2x Ti si moja nesanica moja tuga bez granica dusa moja zaspi u svitanje zore kad se oci od suza umore
Na jastuku svake noci tragovi ostaju to su kise srca moga koje ne prestaju da li tvoje srce moze to da svati svoje usne drugom ja ne mogu dati
Ref.2x
Ne prekidaj nasu ljubav dugo negovanu ugasices nasu srecu srecu obastranu ti si sa drugom sada samo varas sebe ja sam ona prava sto zivi za tebe
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:28 | |
| Treba mi rame tvoje
Cini mi se nisam te volela nas rastanak ja sam, sreco, htela na rastanku nisam suze lila nisam znala da sam srecna bila
Ref. 2x Treba mi rame tvoje da placem na njemu treba mi neko ko ce da me shvati a ti si, a ti si daleko ne mogu te dozvati
Mislila sam zaborav ce doci al' zazalih vec naredne noci sve vise te volim, tugo mila nisam znala da sam srecna bila
Ref. 2x
Da ne patim svima sam pricala da se smesim ja sam lazno znala istinu sam pravu do sad krila nisam znala da sam srecna bila
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| To, to, to je to
Stedelo se godinama sad se trosi nemilice svi bacaju, ko ce vise muzikanti pokupise
Ref. To, to, to je to veselje je pocelo nek' se peva, nek' se pije ovo dosad bilo nije
Kum, starojko i vojvoda vesele se, ruke sire mladencima srecu zele da nam dugo srecni zive
Ref.
Skupile se abronose kao sundjer upijaju mesec dana posle svadbe o tome ce da pricaju
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Tvome ocu bicu snaja
Lele, lele, lele, stigli smo do kraja tvome ocu ja cu biti snaja nisam ni visoka, nisam ni malena rodjena sam da ti budem zena hej
Ref. Umem ja da biram, ti si ono pravo sreco moja, zdravo, zdravo, zdravo ti si moja sreca, ti si moje ime sve sto ne znam, dragi, nauci me
Lele, lele, lele, samo neka krene sutra vece idemo kod mene nek' te moji vide u najlepsem sjaju hoce moji da te upoznaju hej
Ref.
Lele, lele, lele, al' ce da se slavi ja ne gresim, ti si onaj pravi neka se ne brinu tvoj otac i majka pored tebe bicu dobra snajka hej
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:29 | |
| U dalekoj zemlji odrasla sam ja
U dalekoj zemlji odrasla sam ja rodbina me moja ne bi poznala (2x)
Ref. 2x Rodila se deca, dosla su na svet nekima sam tetka a svi su mi cvet rodila se deca, cujem deciji hod nekima sam strina a svi su mi rod
Nostalgija mene vuce svaki dan da rodbinu moju novu upoznam (2x)
Ref. 2x
Od kojeg sam roda ja to dobro znam vraticu se kraju gde ja pripadam
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nada topcagic | |
| |
| | | | Nada topcagic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 219 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 219 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|