|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Nada topcagic 04.06.11 22:10 | |
| Ibro
Ni majke ni babe, alaj je divota a Ibro se oko kuce mota
On ne mari da li je grehota da preskoci preko plota
Trazis Ibro poljubaca mnogo da bi led sa srca otopiti mog'o
Neces me Ibro ljubiti ni malko kad si nevaljalko (2x)
Na njedrima mojim srma jelek tijesan zbog njega je Ibro mati bijesan
On ocima prijeti da ga svuce od pogleda jelek puce
Puce jelek, puci ce i bruka da me tvoja Ibro milovala ruka
Necu da price kruze kroz mahale sa mnom nejma sale (2x)
Ja priprijetim Ibru, zvacu svoga bajka sto ljuci je nego cijela hajka
On uzvraca nek ti babo drijema zna, nikog mi kuci nejma
Dok ja pricam, Ibro vrijeme cijeni kao lopov krade poljubce meni
Ibro me ljubi dok nas mjesec gleda sladje od secer meda (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 04.06.11 22:11 | |
| Izvini, duso, izvini
Mozda sam te nehotice ranila mozda te je rana bolela ako sam ti boli nanela to je zato sto sam te volela izvini, izvini, izvini sto sam te volela
Ref. 2x Izvini, duso, izvini za moju tugu ne brini stranicu novu okreni vise se ne vracaj meni
Stalno sam te netremice gledala tuznoga te smehom tesila ako sam se pogresno nasmesila jos sam mlada mozda sam pogresila izvini, izvini, izvini sto sam pogresila
Ref. 2x
Dugo sam te ljubomorno cuvala samo tvoju ljubav zelela ako sam u zelji sagorela to je zato sto sam te volela izvini, izvini, izvini sto sam te volela
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 04.06.11 22:12 | |
| Jutro je
Uz tebe sam htela ljubav biti crne oci mesto vina piti uz tebe sam htela ostariti
Ref. Jutro je, jutro je kad te nema bolje da se nisam ni probudila nema mesta na jastuku koje nisam ljubila zeljo moja, zeljo moja zeljo moja
Uz tebe sam htela ljubav biti u grudima svoju neznost kriti uz tebe sam htela ostariti
Ref.
Uz tebe sam htela ljubav biti cvecem nasu kucu ispuniti uz tebe sam htela ostariti
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 04.06.11 22:13 | |
| Kako je lepo imati tebe
Neka mi tugu svakoga dana po stazama mojim seju nicega se ja ne bojim tvoje mi se oci smeju
Ref. 2x Kako je lepo imati tebe nekoga ko te razume milina je ziveti sve se moze, sve se ume
Neka mi hladne, studene zime snegovi u dusi veju nicega se ja ne bojim tvoje mi se oci smeju
Ref. 2x
Neka me sada, mladu i neznu na plamenu vatre greju nicega se ja ne bojim tvoje mi se oci smeju
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 04.06.11 22:13 | |
| Kosovo
Selo je pusto, Kosovo cuti na vetru se njise slomljena kapija moj stari otac nesrecu sluti drhtavom rukom duvan zavija
Ref. Kuda to idu, zasto se sele zar preko noci sve da se srusi od reci i pesme vekovima zive a sada tuguju u svojoj koloni
Tamo kraj reke bila je kuca dobrog coveka, komsije mog goreo je ambar od hrastovog pruca sta se to desi, nezna ni Bog
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 04.06.11 22:14 | |
| Lepa seka
Ja sam cura malena suknjica mi sarena kosuljica tanka, meka najlepsa sam seka
Ref. Sta mi vredi sto sam lepa seka prevari se, zaljubi se u jednog sto ceka ne sme da mi pridje plasljiv je ko ptica joj, dragi joj, sto si kukavica
Kosa crna, je bela kikice sam izplela mene majka lepu seku kupala u mleku
Ref.
Ja ga sanjam u sanu da mi spava na dlanu a on nista da se seti dal je bez pameti
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 04.06.11 22:14 | |
| Ljubavi, srecno ti bilo
Uvek sam strepela, mili doci ce rastanka dani da ce mo traziti srecu svako na svojoj strani
Ref. Odlazis, odlazis, vreme je doslo a suze srce je skrilo idi, idi kad zelis ljubavi, srecno ti bilo
Sve snove mladosti moje ja sanjam samo o tebi kako cu sutra bez snova kako da pomognem sebi
Ref.
Previse bila sam srecna al' sreca ne traje dugo kada se previse voli a ja sam volela ludo
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 04.06.11 22:15 | |
| Ljubavno putovanje
Brzo dodje nasoj ljubavi kraj jer ti drugoj ode u zagrljaj druga je kraj tebe, zivot je pred vama uspomeno moja, ostala sam sama
Ref. 2x Ljubavno putovanje s tobom prica je tuzna i kratka nade koje sada imam odnosi reka bez povratka
Srecu nadjoh, nekad sam i snila al' se sreca sa mnom igrala tuzna je to sreca, pamtim je po tugu ti si mene ljubio a mislio na drugu
Ref. 2x
Zadnjom snagom svezah mi ruke ja da se s njima ne bih rastala eh, ala ih toplim poljubcima svojim bez njih sad ne mogu, bez njih ne postojim
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Luda glavo
Zasto luta ulicama sto se druzi s nesrecnima sto mi zivot tako tece sto sam tuzna svako vece sto mi zivot tako tece sto sam tuzna svako vece
Ref. 2x Luda glavo, jos te volim sve je isto kao pre prava ljubav, sreco moja lako ne umire
Rano moja, najbolnija tugo moja najmilija ja ne krijem kol'ko patim ceznju ludu da te vratim ja ne krijem kol'ko patim ceznju ludu da te vratim
Ref. 2x
Drugog nisam zavolela jer te nisam prebolela ja ti prastam grehe tvoje jer te voli, srce moje ja ti prastam grehe tvoje jer te voli, srce moje
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Majko moja
Procvetalo celo polje zamiris'o narcis beli ali tebe ovde nema majko moja sve nas deli
Ref. 2x Majko moja dok narcisi miris sire i cvetaju secanja na tebe majko nikad, nikad ne prestaju
Mirise li ista lepse od tog cveta bele boje ali tebe ovde nema majko moja cvece moje
Ref. 2x
Jos se secam maj je bio narcisi su cvali beli ali tebe ovde nema majko moja sve nas deli
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 04.06.11 22:16 | |
| Mali gospodin
Rodio se sin mali gospodin male sanjive oci mamine (2x)
Ref. 2x Oko mamino srce tatino pamet babina snaga dedina
Ima mamin sin mali gospodin osmeh da se zna nema plakanja (2x)
Ref. 2x
Bice tatin sin mali gospodin pravi bekrija moma delija (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Mene moja zaklinjala majka
Mene moja zaklinjala majka kceri moja duso mlada i nejaka
Okani se asik Hajrudina daleko je duso ravna Posavina
Posavina daleko je mjesto ko ce majku duso obilazit' cesto
Mila majko ja cu poci njemu ili njemu, majko il' u crnu zemlju | |
| | | mobile VIP član
| Mihajlo, Miki, Miki
Oj Mihajlo majstore tebe more zena ne vole godinama s tobom zivela je od tebe umorna je
Ref. 2x Mihajlo, Miki, Miki prodje zivot ovoliki Mihajlo, Miki, Miki bre Mihajlo, bre
Oj Mihajlo slusaj bre cuvaj more zenu ne varaj je niko si i nista, ako nemas nje oj Mihajlo majstore
Ref. 2x
A ti vozis kamion pa sve more sanjas avion spusti se na zemlju, aman sve zbog nje oj Mihajlo majstore
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 04.06.11 22:17 | |
| Ne da pijes, nego ubijas
Prestani, molim te okani se kafane dosta je lutanja budi malo kraj mene
Preca ti je ljuta rakija nego moja ljubav iskrena sto puta si mene slagao da ne pijes, da si prestao
Ref. 2x Ne da pijes, nego ubijas daj prestani ako Boga znas nemoj vise terati po svom imas mene, imas topli dom
Nocima ne spavas rakijom se ubijas dolazis nakresan i tako je svaki dan
Preca ti je ljuta rakija nego moja ljubav iskrena sto puta si mene slagao da ne pijes, da si prestao
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 04.06.11 22:18 | |
| Ne mozes bez mene Ovaj tekst je pregledan 1 716 puta
Sa mnom dugo, ti ne govoris iz inata drugoj odlazis a oci te ipak izdaju jer za lazi one ne znaju
Ref. Ne mozes bez, mene, mene tvoje srce vene, vene grane su ti polomljene ne mozes bez mene
Svima pricas da je s'nama kraj a ustvari sebe varas znaj zbog mene jos uvek imas sna ja sam, ja sam tvoja sudbina
Ref.
Ceznja ce te ipak slomiti brzo ces se meni vratiti ne prkosi dalje nemas kud bezanje je tvoje uzalud | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:14 | |
| Ne placi, sine moj
Mirno mi spavaj, najdrazi sine majka veceras na put se sprema sutra sa lica obrisi suze ne budi tuzan sto majke nema
Ref. 2x Ne placi, sine moj vec hrabro digni glavu sutra sa novom nadom docekaj zoru plavu
Secanjem lepim pamti me dugo o majci pricaj najlepsu pricu nemoj da zivis nikada s tugom radosna jutra neka ti svicu
Ref. 2x
Nisam ti mogla pruziti mnogo oprosti, sine, sunce premilo majka bi tebi i dusu dala ali je malo vremena bilo
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:15 | |
| Necu se odreci tebe
Vise sama ne znam ko ko nam cini zlo zele da nas razdvoje veruj, sunce moje
Vise sama ne znam ko ko nam cini zlo zele da nas razdvoje veruj, veruj, veruj sunce moje
Ref. Necu se odreci tebe necu se odreci tebe ne, ne, nikada s tobom su mi vedra jutra ti si moje sutra
Hocu zivot s tobom ja hocu, nek' se zna ne dam da nas razdvoje ne dam sunce moje
Hocu zivot s tobom ja hocu, nek' se zna ne dam da nas razdvoje ne dam, ne dam, ne dam sunce moje
Ref.
Zivot tece dan po dan kome pripadam samoj moja mladosti nema, radosti
Zivot tece dan po dan kome pripadam samoj moja mladosti nema, nema nema radosti
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Necu vise bez tebe da zivim
Zivecemo kako znamo i na ljubav ne secamo rastasmo se sa mrznjom u sebi al' sto vreme dalje tece ja bih htela da se vratim tebi
Ref. Necu vise bez tebe da zivim svakim danom ja te gubim vrati se na moje krilo k'o da nisto nije bilo da ti pricam, da ti usne ljubim
Nikad vise, nikad vise zelje nam se promenise neku novu srecu pozelesmo i zbog tebe i zbog mene svakim danom ja se pitam gde smo
Ref.
Nekima se sreca smeje ljubavi sunce greje a u nama neka mrznja zivi cemu mrznja, cemu tuga kad se samo, samo jednom zivi
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Nedodirljiva
Jedni te hvale, pricaju bajke dizu te do neba drugi mi kazu sta ce ti on bezi dalje od njega (2x)
Ref. 2x Sazva osim tebe momke oko sebe ja sam nedodirljiva
Na tebe se palim volim te i hvalim s tobom bi se ljubila
Ne bira razum, vec bira srce kome cu da se dam evo ti srce moje na dar a ostalo uzmi sam (2x)
Ref. 2x
Da me dotaknu, da se primaknu hteli su momci svi bas mi ih zao, ne dam im nista izabranik moj si ti (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:16 | |
| Nemoj, nemoj ljubavi da nas sitnica rastavi
Naslonjeni oboje na ogradu mosta ispracamo nase zadnje vece sapuces mi zbogom zbog sitnice neke i bacas moja pisma u talase reke
Ref. 2x Nemoj, nemoj ljubavi da nas sitnica rastavi tvoje zbogom odjekuje k'o eho u dusi most na kojem stojimo kao da se rusi
Igraju se talasi sa pismima mojim pobacanih sa mosta u reku ne mogu da shvatim da sitnica jedna govori koliko za tebe sam vredna
Ref. 2x
Procitah u bajkama za nestvarne noci volela bih da je ova takva ova noc mi ne da da ti pridjem blize zbog nje djerdan suza niz lice se njize
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:16 | |
| Nezno, neznije
Nezno, neznije (2x)
Da osetim usne tvoje da osetim ruke tvoje da osetim malo srece malo srece za nas dvoje (2x)
Ref. Ucini sve sto zelim sve sto niko ucinio nije samo neznije, samo neznije samo neznije, samo neznije
Nezno, neznije (2x)
Da osetim sapat vetra da osetim polja cvetna da osetim tvoje reci tvoje reci ceznjo vecna (2x)
Ref.
Nezno, neznije (2x)
Da te pamtim mnoge noci uzdah srca sjajne oci da pozelim svakog trena svakog trena tebi poci (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:17 | |
| Od vikenda do vikenda
Petak vece, ti si opet tu kazes vodis me na zabavu ma vodi me, na sve pristacu jer kad vikend prodje sama ostacu
Ref. 2x Od vikenda do vikenda od nedelje do nedelje eto tako zivim ja na sve to sam navikla da te ljubim samo kad je nedelja
Petak vece, ja zivim za to za to vreme kad smo zajedno sad si ovde, sutra ko zna gde nek mi ovaj vikend s tobom potraje
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:17 | |
| Opet bih s tobom
Opet bih s tobom, ljubavi moja krenula tamo gde srecni krecu opet bih s tobom stazama starim trazila nase mladosti srecu 2x
Ref. Ti mi samo jednom kazi da me tvoje srce trazi da me tvoje usne vrele istim zarom ljubit' zele
Opet bih s tobom, ljubavi moja trazila nasa suncana leta opet bih s tobom trazila mesta gde cvece nase ljubavi cveta 2x
Ref.
Opet bih s tobom sve sto je bilo ako to zelis samo mi kazi opet bih s tobom do kraja sveta samo me opet, opet potrazi 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:18 | |
| Osmane, Osmane
Jadne su mi crne oci u kosu se zagledale u bekriju Osmana koji pije po sto dana
Ref. Osmane, Osmane pokloni mi srecne dane Osmane, Osmane odrekni se ti kafane
Osmane, Osmane pokloni mi srecne dane Osmane, Osmane nek mi novo jutro svane
Danju luta, nocu pije za mene ga briga nije ja zavoli Osmana koji pije po sto dana
Ref.
Ljubiti ga nisam smela druga bi ga preotela da izgubim Osmana pa da placem po sto dana
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Nada topcagic 05.06.11 9:18 | |
| Ovu noc sa mnom podeli
Na stolu vino i ruze ostani sa mnom sto duze kada si tu, kada te ima surovi zivot lakse se prima
Ref. U tebi je neka lepota lepsa od stvarnog zivota ovu noc sa mnom podeli dok zivot udarce deli | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nada topcagic | |
| |
| | | | Nada topcagic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 89 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 89 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|