|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:30 | |
| To je ljubav
To ljubav zove se to ljubav zove se
U polumraku sedim sama, tebe nema jos ko luda pricam sama sa sobom ti celom svetu savrsen si, samo meni los i zasto sam jos uvek s tobom
Ref. A to je ljubav to jace je od mene kao lavina kad krene sa sobom nosi sve
Jer to je ljubav kada opija i boli kada prasta se i moli to ljubav zove se
I opet prastam ti, a znam da ne bih smela to kao da sreca nije skupa za tvoje poljupce bih umrla, pala na dno i nek mi kazu da sam glupa
Ref.
To ljubav zove se
Ref.
Prasta se i moli | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:31 | |
| Tvoja ljubav
Ref. Tvoja ljubav je kao brzi voz cini da poludim skroz i nosi me, i ubija nijedna nije tako dobra
Ljubav dodje i prodje, sve se vrti u krug i danas, i sutra, iz noci nova jutra po nesto preboli, ali kad se stvarno voli to ume da zaboli kao nikada pre
Sve sto mi radis treba da se zabrani al' nema zakona da mene odbrani od tebe
Ref.
Sta bi uradio ti da te ona ostavi a sta bi ti uradila, on te ostavlja da li bi uzeli sve zbog njega ili nje znam, rekli bi da ljubav je nestala | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:31 | |
| tvojim kolima (duet Juice)
I sve je pocelo ovako
I tog dana kad sam video tvoje lepo lice znao sam da nama ovih dana lepo bice doterana kosa, taj ten i to telo takvu lutkicu da propustim to ne bih smeo
I ucinio sam sve sto je bilo u mojoj moci ali do tvoje paznje stvarno je tesko doci ja iluzije gajim vec danima i nemoj da me vrtis ako te ne zanimam
Htela sam da verujem da mi nista ne znacis samu sebe lagala da me bas ne privlacis
Htela sam da preterujem da budem hladna, kamena ali da ipak uhvatis moj pogled preko ramena
Glumim nedodirljivu a tako volim sto si tu zelim da ovaj tren traje zauvek
Ref. Kad zvezde zacute, znaj da pretvaranju je kraj sad smo sami ti i ja u tvojim kolima
Kad zvezde zacute, znaj i svetla sklone se u kraj na redu tad smo ti i ja u tvojim kolima
Rezervoar pun, brz sam, kes kolica cemu cela ova drama kad je prica laganica izludjuje me to tvoje neckanje kada prekrstis noge i to namestanje
I De Niro bi ga sad na ovo mesto parkir'o ja ne bih dzabe na medalju svoje ime gravirao
Na sta se palis ti na sta se palim ja dok ne zamagle se stakla saznacemo sve u mojim kolima
Htela sam da verujem da nisi tako opasan i da je ovaj osecaj mome srcu stran
Htela sam da sakrijem da u stvari plasim se da cu te izgubiti ako priznam sve
Glumim nedodirljivu a tako volim sto si tu zelim da ovaj tren traje zauvek
Ref.
Ref.
Kad zvezde zacute, znaj
Na sta se palis ti na sta se palim ja kad zamagle se stakla saznacemo sve u mojim kolima
Kad zvezde zacute, znaj
Na sta se palis ti na sta se palim ja kad zamagle se stakla saznacemo sve u mojim kolima | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:32 | |
| Upravo ostavljen
Upravo ostavljen pise ti na celu tuzan i sam si hronicno srce je tvoje sad na tankom ledu za mene to je odlicno
Upravo ostavljen vidi se po svemu izgledas tako tragicno postao lovac lak je plen u trenu sada pred svetom i zvanicno
Ref. Hej luda glavo ma ko ti je kriv sto koju vise si popio ti pazi da places na ramenu mom makar te srece kostalo to te srece kostalo to
Upravo ostavljen vidi se po svemu izgledas tako pokislo al’ niti jednog oblaka na nebu dovraga sve je otislo
Nemoj da tuznom pricom me davis jer to tako jadan je fol bolje led na srce ti stavi i lezi nocas ti u krevet moj
Ref.
Nemoj da tuznom pricom me davis jer to tako jadan je fol bolje led na srce ti stavi i lezi nocas ti u krevet moj
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Uteha
Uteha treba mi, to vise nisi ti ja ne zelim da ti budem vecno druga
Treba mi dan, jedan da odmorim i da se pomirim sa sobom ja sta osecam, sta sam izgubila a sta sam dobila s tobom sad znam
Ref. Uteha treba mi, a to mi nisi ti s tobom me cekaju samo bol i tuga uteha treba mi, to vise nisi ti ja ne zelim da ti budem vecno druga
Znam kriva sam, sto nisam nikada vise od tebe ja trazila mozda bi tad bilo drugacije ali ovako je dosao kraj
Ref.
Uteha treba mi, a to mi nisi ti uteha treba mi, to vise nisi ti
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Vrele usne
Ljubis me, a ne govoris ono sto osecas u dusi neces da mi je otvoris i nas svet sad se rusi
I dodje mi da pobegnem od tebe da se otrgnem jer nikuda nas ne vodi ovaj put vec samo sto bi
Ref. 2x Vrele su usne kada ljube, peku me i to polako i neka me puste tvoje ruke stezu me tako jako
Grlis me, ne priznajes da postali smo stranci na rastanak ne pristajes a oko srca su nam lanci | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:33 | |
| Za moj bol
Ref. 2x Za moj bol nema leka kada ti nisi tu slomljeno srce ceka oci se nadaju
Za moj bol, za moj bol
Umor me stize opet u meni sve uspavljuje kao u magli sam oci ne otvaram
Tama je blize opet cini se uzalud je sve ma kol'ko trudim se u crno boji me
Ref. 2x
Jos jedan dan bez tebe umoran k'o i ostali opet pobedjuje odnosi osmehe
Sto puta pitam sebe zasto me brine gde si ti kad te ne zanima gde sam i s kim sam ja
Ref. 2x
Za moj bol, za moj bol
Ref. 3x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:33 | |
| Zabrani mi
Jedan pogled tvoj mi leci svaki nespokoj vise govori od reci da si samo moj
Nikad niko ne mora da shvati da bez tebe moje srce pati daleko bilo da me ostavis trebas mi samo ti, trebas mi samo ti
Ref. Zabrani mi, zabrani mi da odlazim od tebe zabrani mi sve ali nemoj sebe
Zabrani mi da govorim i disem ali uz mene budi ti ne zelim nista vise
Jedan pogled tvoj mi treba kao miran san jer ti si sunce moga neba za sve potreban
Samo dodir tvoj mi treba unutrenje zelje sve iskusenja daleko bilo da me ostavis trebas mi samo ti, trebas mi samo ti
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:34 | |
| Zao mi je, zao
Pogresnog coveka sam mnogo volela sad sebi trazim leka da bi prebolela
I mucim se, sada patim kad naivna sam bila pokusavam da shvatim gde sam pogresila
Ref. 2x Zao mi je, zao to sto si meni na put stao i sto si moju srecu krao za uzvrat samo si mi suze dao
Za mene nisi pravi sad to dobro znam haos je u glavi hocu da isplivam | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:35 | |
| Zbog tebe Ovaj tekst je pregledan 13 830 puta
Ko u bolu tesi te ko sa tobom tuguje taj neko voli te ali ti ne primecujes
Sve je drugo vaznije druge volis snaznije a jedina ti dajem sve zasto me ne primecujes
Ref. Zbog tebe sam jutrom umorna i svaka me noc vec dobro zna i velika snaga treba mi da te zaboravim
Ko sve tvoje tajne zna sve ti uvek oprasta taj neko voli te ali ti ne primecujes
Ko je veran do neba tu je kad ti zatreba previse taj voli te al' ga ti ne primecujes
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:35 | |
| Ziveti bez ljubavi
Sad kad te nema ja dobro znam sta hocu i da si moja ljubav uvek bio ti
Sad tako usamljena sam i danju i nocu o kad bi samo mogo da mi oprostis
Ref. Ziveti bez ljubavi to je kao noc bez jutra kao danas bez sutra ziveti bez ljubavi kada dusa ti je prazna samoca najgora je kazna
Toliko puta htela sam da te pozovem u tvoje ruke stavim svoju sudbinu
I tako sanjam danima pogresne snove sada sve bih dala da si opet tu
Ref.
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Fanky g | |
| |
| | | | Fanky g | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 279 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 279 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|