|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:15 | |
| Pali andjele
Sve rekao si tad' kad' otisao si sa njom i ostavio me da prezivim brodolom
Kao da ne znam te sebe mi prodajes ali ja ovaj put moram da odbijem
Ref. I kazes mi da te boli i da jos me volis k'o pre i kazes mi da ti falim al' kasno je, zalim, za sve
Povuci ponudu sramnu i bar jednom odigraj fer a znaj da sa mnom si prokockao sve moj pali andjele
Sve rekao si tad' kad' si je ljubio sto imali smo mi za jednu noc si ubio
I ovaj poziv tvoj samo je navika zaboravi moj broj kao sto tvoj sam ja
Ref.
Ref. 2x
Sa mnom si prokockao sve moj pali andjele | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:15 | |
| Pitaj svoje srce
Sumnja prema meni muci te mira ne da ti, krade ti sne pitas se da li sam iskrena da li srce drugom pripada
Sa tobom svuda i u dobru i u zlu isla bih vezanih ociju i da ne znam sta ceka me ruke bi se tebi predale
Ref. Neka me sad nebo zgromi nek me sada vetar slomi ako to sto kazem nije istina nek me stigne kazna strasna ako mi je ljubav lazna pitaj svoje srce, ono zna
Tako slatko sam se smejala tvojim nerazumnim mukama kad ne znas da je prava istina od tvojih misli tako daleka | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:16 | |
| Plakati zauvek
Vise nema niceg u meni svuda oko mene pogledi tvoji tuga i bol sve u meni drobe prazna sam kao zidovi moje sobe
Ref. A tako bih volela da placem da se nadam necem, boljem i jacem ali znam, za mene ne postoji lek moje oci nece plakati zauvek
Ti, samo ti, samo ti to mi radis ti, samo ti, samo ti tako volis ja, samo ja, samo ja tako zelim te tvoja dva oka nebeska
Samo ti, samo ja, samo ja i ti ceo svet samo nas, ja i ti nasa ljubav uvek pobedi kako to zvuci, ja i ti
Ref.
Nema ih vise, ne mogu da teku volela bih da napravim reku suze patnji, kajanja i bola tuge sto me razbija na pola
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:16 | |
| Ponovo
Tvoje lice kao freska samo gleda me pobeci iz zivog peska nisam znala, ne drugi put mi sve to radis, kako tipicno da na greskama ne ucim znam to odlicno
Ref. Ponovo cu ostati ja sama ponovo jer rekao si ne ponovo cu sanjati o nama ponovo kad veje, veje sneg
Plovimo kroz belo more zima, ti i ja smesi nam se iza zore nova godina drugi put mi sve to radis, kako tipicno da na greskama ne ucim znam to odlicno
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:17 | |
| Preselo mi je
Svi ovi danu su mi ko iz horor filma nikako da se povratim tvoj odlazak je bio totalno bez stila ne zelim da se mirim s tim
Danima ne mogu ni malo da se smirim a svi mi kazu da sam bas pateticna umjesto njega, opet samo sebe krivim situatica je tuzno komicna
Preselo mi je zbog njega sve preselo zato sto je sada pored nje preselo mi je ma i da zivim preselo, a jos uvek umirem za njim
I bolje da si pljunuo me ti pred svima lakse bi mi bilo, znaj nego sto si rek'o veza nam se klima ides drugoj, tu je kraj
31.05.2003 - 00:17 | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:17 | |
| Pustite me
Niko ne razume da ja sam samo jedna usamljena zena a svako misli da zna pravi razlog sto sam sada ostavljena
Tebe su mi zabranili, osudili me na bezkrajnu samocu i tako tesko me ranili ja da zivim niti mogu, niti hocu
Ref. 2x Ma pustite me da idem jer moje mesto je pored njega ma pustite me da idem kada mi treba vise od svega
Niko ne razume da ti mi znacis kao vazduh koji disem a svako istinu zna iz svog' srca nikad necu da te brisem
Tebe su mi zabranili, osudili me na beskrajnu samocu i tako tesko me ranili ja da zivim niti mogu, niti hocu
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:20 | |
| Robinja
Gde bi ona mogla sto i ja da pruzi ako mislis tako a ti s njom produzi
Suvise ja vredim da te sa njom delim i da sama sedim da se ne veselim
Ref. Ima da ti prija sve jer ja bolja sam od nje daj mi samo dan il' dva i bicu tvoja robinja
Ima da ti prija sve jer ja bolja sam od nje meni daces svoje sne noci, dane, godine
Dodji malo meni nek te ona ceka nije samo ljubav i tuga za coveka
Patila sam dosta a sad malo ona jer sam od nje bolja i skidam je sa trona
Ref. 3x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:20 | |
| Ako si resio da dignes sidro ne daj da te sprecavam ja jer dobro znam za tvoje pojmove "ova veza je preduga"
Ma, dobro je i da je trajalo a da je duze, ne bi valjalo i ne dam ti da me povredis a ja da te promenim ne umem, ne vredi
Ref. Znam da si rodjen los i da pravi si zenskaros ma, briga me i kad' odes ja ti necu reci "stoj"
Znam da si rodjen los ali ja nocas hocu jos plakacu sutra sad' si samo moj
Kada se nadjes pored lepe zene naivan si k'o mali mrav a ispod slatke, male mace ustvari krije se lav
I mislis da, ja slepa sam za to da pored mene imas drugih sto i ne dam ti da me povredis a ja da te promenim ne umem, ne vredi
Ref.
Ref.
| |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:21 | |
| Samo u snu
Ovde gde sada vodim vas ja ovde ljubav je san i noc je dan tu ne osecam bol jer cujem ti glas i znam da samo u snu ima mesta za nas
Vise niko kao ja ne oseca miris tvoj tvoj dodir, tvoje telo kao ja i pamtim tvoje lice, pamtim tvoj glas al' znam da samo u snu ima mesta za nas
Vise nikad kao sad pogadja me pogled tvoj tvoj zivot, tvoje misli i tvoj sjaj a zasto je sve tako zasto uvek trazim spas kad znam da samo u snu ima mesta za nas
Ref. Samo u snu ljubav postoji za nas mnogo se toga izgubilo al' od svega ostade strast
Mesto gde zelim da budem i ja kada zivot je stran da odem u san kada zavaras se da doci ce spas a znam da samo u snu ima mesta za nas | |
| | | mobile VIP član
| Sakom o sto
Tresni sakom o sto
Sakom o sto
Idem u grad, idem u grad idem u grad jer tamo drustvo ceka me
Hej, spavalice, gde si ti pola dana proslo je i sinoc zaginuo si ma, briga te za sve
Furas fazon svoj zivot je da prozivi se
Svi govore ti da si lud ma, lud si kao grom gubis vreme uzalud nemas posao ni dom
A ti ne das se jer jos nisi za bacanje
Ref. Tresni sakom o sto kazi - ja necu to hocu da zivim sad' i zato idem u grad
Jer drustvo ceka pravac diskoteka od subote do petka pa opet ispocetka
Tresni sakom o sto
Idem u grad, idem u grad idem u grad jer tamo drustvo ceka me
Hej, spavalice, gde si ti zivis u stripu svom i sinoc zaginuo si k'o i uvek pravis lom
Furas fazon svoj imas recept za tenziju
Svi govore ti da si lud ma, lud si kao grom gubis vreme uzalud nemas posao ni dom
A ti ne das se jer jos nisi za penziju
Ref.
Tresni sakom o sto kazi - ja necu to hocu da zivim sad' i zato idem u grad
Jer drustvo ceka pravac diskoteka od subote do petka pa opet ispocetka
Tresni sakom o sto
Sakom o sto
Ref. 2x
Tresni sakom o sto | |
| | | mobile VIP član
| Samo zelim
Do malopre zajedno smo bili zajedno se od ljudi krili do malopre je bio pored mene a sada sanjam poljupce snene
Nema vise niceg sto nas spaja ni pocetka, a ni kraja boli me sve jace i jace i cujem kako nebo place
Ref. Samo zelim da je tu da se vrati i donese srecu ove noci cekacu ja nijednog drugog necu
Do malopre zeleo je sve a sada s nekom drugom je do malo pre cula sam mu glas a sada ne vidim, ne vidim spas
Ref.
Dugo je vec nema, ona otisla je nema starih problema, ali gde je, pitam se mozda sedi kuci i vrti drugi broj i on joj sad drag kao sto je bio moj
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:22 | |
| Slazi me
Ti nisi ti kraj mene promenis se u trenu sipas mi led u vene pretvoris me u stenu ti nisi onaj koga sam do beskraja volela a jos mi nedas da odem
Ref. Slazi me zadnji put reci da me volis i ne mozes bez mene slazi, al' uzalud zbog tebe ja nikad necu seci vene
Slazi me zadnji put reci da me volis i ne mozes bez mene slazi, al' uzalud odlazim i ostavljam te bez dileme
Ti nisi ti odavno sto samo je mene hteo besramno si me, javno ljubio pa me kleo ti nisi onaj koga sam do beskraja volela a jos mi nedas da odem
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:22 | |
| Slepa od bola
Sudbina je sala kad nas je spojila ipak za sve ti hvala mnogo sam naucila preko noci kao da sam se osvestila tek da vidim kome zivot sam posvetila
Da, to si ti nekad jedini, nekad najbolji da, to si ti sada poslednji, cak ni rezervni
Ref. Ja slepa sam od bola i briga me za sve ti strpaj sve u kola jer dug put ceka te
Ja slepa sam od bola i nadu ne vidim podelimo na pola zivot sto smo ziveli
Kako vetar duva takav bio si za lazi sad sam gluva, pripadas proslosti pravo me u oci pogledaj ako smes mozda ces da shvatis sto me ne prepoznajes
Da, to sam ja nekad svetica, nekad slepica da, to sam ja jednom ista sam, ja ne foliram
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:23 | |
| Srce kameno
Srce kameno (2x)
Kada bi oci rekle sve sto usne nece da izgovore kada bi patio i ti bi shvatio
A tebi sve je smesno spremas se za nesto gresno gledas me u oci, lazes sad zar nije te sram
Neverne nocne carice sve su ti one drugarice sto ostavljaju trag na mom jastuku
U tebi sve je gresno stvarno vise nije smesno ostavio ti si ljubav tu u recniku
Ref. Ljubavi, fali ti samo to sto si odavno mi slomio u tebi kuca srce kameno
Neverne nocne carice sve su ti one drugarice sto ostavljaju trag na mom jastuku
U tebi sve je gresno stvarno vise nije smesno ostavio ti si ljubav tu u recniku
Ref.
Srce kameno
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Srce u naftalinu
Nebo si ti, Zemlja ja greske u nizu srca su tu, iskre vatre blizu benzinu
Andjeli nas nikada gledali nisu ma, sta si tu stao k'o da ti je zao sto prema dnu sada tiho tonemo
Ref. Zvezde jutro gasi svako za srecu kartu vise trazi zivot rece "ma, vazi" da nam napakosti
Srce u naftalinu zagrejati nece vatra u kaminu snaga u tom' vinu nista ne koristi
Tuge dodju i najvece ljubavi prodju vatra gori dok ne dogori
Nebo si ti, zemlja ja sami smo krivi sto nikada znali nismo reci "izvini"
Mozda bi mi u ljubavi srecniji bili ma, sta si tu stao k'o da ti je zao sto prema dnu sada tiho tonemo
Ref.
Tuge dodju i najvece ljubavi prodju vatra gori dok ne dogori (2x)
Tuge dodju i najvece ljubavi prodju vatra gori dok ne dogori (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Sta ti mogu
Sta ti mogu kad kad si takav gad
Sta ti mogu kad, kad si takav gad nego te za kraj poljubiti i u srcu svom suzom poslednjom kao metkom ljubav ubiti
Ref. Kise ce mi suze oprati snegovi ce trag mi pokriti godinu ce srce boleti do godine opet voleti
Sta ti mogu kad, kad si takav gad nego srecu ti pozeleti da te pogleda sveta nedelja da se uspes ti promeniti
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:24 | |
| Strelac
Ne neznam gde sam gledala kada sam zivot predala nekome ko nevidi dalje od svog lika
Ti si sebe voleo a mene si razboleo jer u oku tvome stoji moja slika
Odlazi, ne drzim te reci mi hvala ali mi vrati bas sve sto sam ti dala
Ref. Ti slobodan si strelac i nek si proklet sto bih ti srce svoje dala ja opet
Ti slobodan si strelac idi odavde jer ja sam zivi svedok tvoje nepravde
Ovo sam srce slomila kada sam ga poklonila nekome ko ne vidi dalje od svog lika
Ti si sebe voleo a mene si razboleo jer u oku tvome stoji moja slika
Odlazi, ne drzim te reci mi hvala ali mi vrati bas sve sto sam ti dala
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Sve sto zelim
Ta strast kao rob ta strast, lud sam za njom morao sam da odem i da budem samo njen
Sve ce biti okej uz malo srece, malo volje i reci ces, hej stvari krecu na bolje
Znao si da uzmes i da das ceo svet je bio samo nas sve je bilo lepo do tada sve je bilo fino, ali sada
Ref. 2x Sve sto zelim drugoj dao si ti sve sto zelim sada imaju svi moje srce uvek bilo je tvoje samo zelim nazad ono sto je moje
Znam da nisam fer ali tako stvari stoje sta ja mogu sada s tim sto sa drugom mi je bolje
Ja nisam za tebe a ni ti nisi za mene ljubav nije za nas druga za mene je spas
Ref. 8x | |
| | | mobile VIP član
| Svirajte mi tuzne pesme
Hladne suze nocas peku moje bele obraze svaka od njih, tugo nosi tvoje ime
Da ja posle ovoga opet nekog' zavolim nema sanse, znaj nemam kad', ni cime
Ref. Svirajte mi tuzne pesme niste odavno uteha je na dnu case to je poznato
Gde je sad' u tome ljubav ti mi reci to ako me se ikad' setis znas moj broj
Svirajte mi tuzne pesme niste odavno neka sa mnom placu strune nek' mi lece bol
A ti slavi, ko ti brani ko ti brani to samo budi, budi bolji prema njoj
Snegovi u maju sve pokvarise mi planove belo cvece moje tanke srece klonu
Tugo, alal vera beli snegovi potamnite nek' se zna da on ima ljubav novu
Ref.
Svirajte mi tuzne pesme niste odavno neka sa mnom placu strune nek' mi lece bol
A ti slavi, ko ti brani ko ti brani to samo budi, budi bolji prema njoj | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:25 | |
| Tebi
Ref. Tebi, tebi sto predstavljas mi sve poklanjam srce, poklanjam sne svaki moj dah za tebe je tebi sto stalno si mi u mislima ja jedino zelim da se dam jer ljubav je nasa istina, nasa istina
Znas li koliko te volim (volim, volim te) i ne mogu da odolim (ti mi znacis sve) tvojim ocima sto miluju me nocima vode do ludila
Svaki deo sebe dajes i tako mi nedostajes bez tebe jedan je dan kao godina dobro znas
Ref.
Znas li koliko te zelim (zelim, zelim te) i da sa tobom to delim sve ono najlepse sve noci, dane, godine sve za tebe je
Da, ti imas to sto mi fali sto je potrebno samo ti me zanimas ti to dobro znas, dobro znas | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:28 | |
| Tebi kriva sam
Ne razumes vise mene kao sto si nekada tvoje misli prikrivene mom su srcu prehlada
Dugo vec mi kidas zivce samo raste tenzija dok za kraj jos trazis krivce krivi smo i ti i ja
Ref. 2x Tebi kriva sam, tebi kriva sam sto sam ziva znam, sto sam ziva znam
Uzalud pitas me sad sto ovo mi nije trebalo nekoj drugoj dacu te ja besplatno
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:29 | |
| Tebi treba
mnogo puta sam najgora bila i samo te brukala mnoge stvari od tebe sam krila sve je to istina
lazem te, a u tudjem parfemu ko da sam se kupala mnogo puta al sada u zamke svoje sam upala
lako ces da me zaboravis da se od mene oporavis vec si mi nasao zamenu zasto si onda jos tu
tebi treba neka losa kao ja dar sa neba al od vode mutnija tebi treba neka losa kao ja dar sa neba sto te lomi, ubija
mnogo puta sam najgora bila i bas sam zasluzila da me najvise mrzis zbog svega sto sam ti pruzila | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:29 | |
| Tequila
Castis me picem nudis cigarom zoves da sednem sa tobom za sto
Sto ne bi moglo bas bi mi legli limun, tequila i so
Gledam i vidim da ti se svidjam od nervoze telo obliva znoj
To problem je tvoj (3x)
Ref. Tequila, moja dobra, moja mila ne treba mi bolji porok s' tobom uvek imam dobar uvek imam dobar povod
Moja dobra, moja mila ne treba mi bolji porok s' tobom uvek imam dobar uvek imam dobar povod
Uvek imam dobar povod
Castis me picem nudis cigarom zoves da sednem sa tobom za sto
Sto ne bi moglo bas bi mi legli limun, tequila i so
Gledam i vidim da ti mnogo se svidjam gledam i vidim da ti donosim bol
To problem je tvoj (3x)
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:30 | |
| Ti si nesto najbolje
Ref. Ti si nesto najbolje sve je nebitno sem nas, zar ne i nista ne moze da zameni to sve je dobro kad se volimo
Tako dobro zvuci kada kazes da se volimo tako dobro zvuci to sto se dogodilo i vodilo me kroz kisu i mrak na tvoj znak za nas uvek bicu tu
Da mi neko nudi svet za to nema potrebe dovoljno je samo to sto imam tebe pa i da se srusi svet i u prahu nestane nema veze, samo da si ti kraj mene
Ref.
Tako dobro zvuci kada kazes da se volimo tako dobro zvuci kada kazes da smo zajedno svejedno da l' je pakao il' raj dobro znaj, za nas nikad nece doci kraj | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:30 | |
| Ti i ja
U ruci milioni ma sta ce meni oni kad sreca donosi ti setu
Bogatstvo je u tebi nikom te dala nebi ti si mi jedini na svetu
Ref. 2x Ti i ja, ti i ja nista nam ne treba vise ljubav ta, ljubav ta vredi najvise
Ti i ja, ti i ja
Kad srce nema zara sta vredi mnogo para nista ne popravlja tu stetu
Ref. 2x
Mene ne zanima pola ja necu jedan deo tebe ili nista za nista ili sve za sve
Pa ti vidi da li tako nesto ce da ti se svidi posle toga nema plakanja ni vracanja, ni secanja mene ne zanima, ti i ja
Ref. 4x
Ti i ja, ti i ja | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Fanky g | |
| |
| | | | Fanky g | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 409 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 409 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|