|
| Fanky g | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Fanky g 03.05.11 13:55 | |
| Ako zelis me
Gledas me samo a znam da zelis mnogo vise da svoje srce poklonim tebi zauvek
Oboje znamo da sve na ljubav sada mirise i sva zadrhtim kada smo sami jer volim te
Ref. 2x Ako zelis me, to kazi jasno ako zelis me, ne reci ne ako zelis me, dok nije kasno pridji mi, odavde vodi me
Gledam te samo bez daha cutim, a misli lude za reci nema mesta kad oci govore
Oboje znamo zasto se ruke bas tebi nude i samo zele da tebe cvrsto zagrle
Ref.
Ako zelis me (2x)
Ref.
Ako zelis me | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 13:55 | |
| Arogantna kraljica
Ona misli da se svet okrece zbog nje i da treba sve sto pozeli da i dobije
Ubedjena da je najlepsa na ruci nema sat sve su druge kopije samo je ona unikat
Al' ona luda, mala ne zna nista, ne dobar si toliko koliko vole te
Ref. Arogantna kraljica egoizam joj je dijagnoza misli da je carica voli muski svet da voza
Arogantna kraljica sve za nju je samo poza misli da je carica a u stvari bas je koza
Ona misli da je izgled njen neprevazidjen i da niko nema stil kao sto je njen
Ljubi sebe u ogledalu sta ce joj bilo ko kad se voli najvise to je dovoljno
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 13:56 | |
| Bice mi tesko
Kazes mi daj navrati u ime svih godina srce mi rece kreni a razum povika
Ne budi luda kad dobro znas da svaka rec mu je cista laz uvek ce isti ostati i zato smesta odlazi
Ref. Bice mi tesko bez tebe mozda i tebi bez mene al' sve je tako kako je to sto se mora lako je, lako je
Gde god da bio srecan mi bio a ja cu stalno plakati tajno
Kazes mi daj navrati necemo doveka srce mi rece kreni a razum povika
Ne budi luda kad dobro znas da svaka rec mu je cista laz da bez broj lica ima taj da menja narav svaki dan
Ref.
Gde god da bio srecan mi bio a ja cu stalno plakati tajno
Bez tebe, bez tebe
Gde god da bio srecan mi bio a ja cu stalno plakati tajno (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 13:56 | |
| Budi tu
Budi tu kraj mene budi tu, budi tu tu kraj mene
Ne zelim ni da razmisljam o tome jer takve misli moje srce lome suze prave trag na licu mom kad nisi tu
Da nema tebe bila bih ko luda i pogledom bih trazila te svuda jer mi falis bas da mi ljubav das i ja zelim da me uzmes svu
Ref. Budi tu, budi tu kraj mene cuvaj moje oci snene jer jedina je zelja ta da tvoja budem ja
Zbog tebe svako jutro strasno boli i srce place, al' te silno voli i u samoci danima se molim da budes tu
Kad nema tebe sve su noci hladne jer moje ruke tebe jos su gladne daj ne odlazi, moji uzdasi sve su tezi kada nisi tu
Ref.
Ulicama ovog grada hladna kisa pada gde sam sad htela bih da znas svasta ces da das da znas gde sam sada mada ne postoji nada da se snadjes, da me nadjes
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 13:57 | |
| Cini mi se
Stena, srce mi je kao stena ali ipak ja sam zena i osecam kako drhtim kad stojim pred njim
Mogu da ne padnem sa nogu a da ne kazem ne mogu ono sto me dugo boli da ga srce voli
Ref. Cini mi se godinama tinja nesto medju nama reci mi duso da se ne varam cini mi se godinama uzalud sam bila sama volim te i necu vise da se pretvaram
Dodje, kao da kroz telo prodje a ja u rukama samoce nikad niko o toj temi oboje smo nemi
Kada ce biti bolje nego sada dok jos nas ceka nada i opiju nas osecanja nema veca, manja
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Dala bih sve
Osecam da s tobom bilo bi drugacije tvoj me pogled tako smiruje sudjeno je znam da iz daleka volim te al' protiv sudbine se ne moze
Vidim te, sve govoris mi pogledom i sve je tako ocigledno kada bi me ti sakrio u srcu svom da ja te osetim bar jednom
Ref. 2x Dala bih sve sto zelis ti za jednu mrvu tvoje ljubavi ali to malo je jer ti moj nikad neces postati
Jutro je, ti pored neke druge budis se sta bih dala da si kraj mene zeljno cekam noc da opet negde sretnem te i ukradem ti bas sve osmehe
Vidim te, sve govoris mi pogledom i sve je tako ocigledno kada bi me ti sakrio u srcu svom da ja te osetim bar jednom
Ref. 2x
Dala bih sve, dala bih sve
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Dodje mi da
Ne mogu vise da te cekam i da strepim da pitam se sta ces mi jos prirediti da tvoje greske opet gledam ocima slepim na koji nacin ces me jos povrediti za mene je sad najbolje da nestanem
Ref. Dodje mi da sve zaboravim u nekoj drugoj prici da se izgubim dodje mi da sve zaboravim da ne gledam te dok se ne oporavim
Dodje mi da sve zaboravim da se iz ruznog sna vec jednom probudim dodje mi da sve zaboravim da ne gledam te dok se ne oporavim dodje mi da sve zaboravim
Kao da nemam te ja dane provodim sama i cekam da l' ces se na bolje promeniti al' sve to cekanje bez kraja srce mi slama i jasno mi je da ti nisam sto si meni ti za mene je sad najbolje da nestanem
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 13:58 | |
| Drugu si hteo
Iza lazi si se ti od mene krio a u srcu svom si drugi covek bio
Zato te moje ruke nece za sva vremena sa tobom trenutaka srece nema pa nema
Ref. 2x Drugu si hteo to nisi smeo na vecnu ljubav si se njoj ko meni kleo Drugu si hteo to nisi smeo a sada vraca ti se sve deo po deo
Lika u tvojoj blizini nikad vise kad nestale su tvoje cini lakse se dise sada dobro znam ti ko si jer nisam tvoja pogledaj istini u oci zadnja je moja
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Dugo plakala
Ref. Prosle noci ja sam dugo, dugo plakala i sve bih dala kada bih te pronasla i ove noci ja cu dugo, dugo plakati i u mislima te, moja tugo, traziti
Pogledaj me jer nisam vise dete i zelim da se zaljubim u tebe sad je tren moje godine ti prete nisam spremna da te zaboravim
Pogledaj me zar ne vidis da zelim da si tu kada budim se sad je tren da sa tobom ljubav delim pravi pogled i ja dacu ti sve
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Dzaba
Dzaba svi me gledaju, dzaba za mnom umiru kada prodjem ulicom dzaba uh-ah uzdisu dzaba za mnom luduju i poklone mi kupuju pored mene samo ce dzaba da, da tuguju
Jer na javi i u snu za tebe cu biti tu dobra kad' je dobro sve dva put bolja jos u zlu na javi i u snu za tebe cu biti tu mirne ruke ja na dar dacu tebi sebe svu
Ref. A ti ako hoces idi lutaj svetom i sve vidi neka bude tvoja ako ti se svidi neka bolja a ti ako hoces idi lutaj svetom i sve vidi sto se mora, mora samo nemoj da je neka gora
Dzaba mi dobacuju i pice mi narucuju dzab je dzaba krs i lom gde god banem subotom dzaba samo trude se i bez srama nude se samo me nerviraju, smaraju i gube se
Jer na javi i u snu za tebe cu biti tu dobra kad' je dobro sve dva put bolja jos u zlu na javi i u snu za tebe cu biti tu mirne ruke ja na dar dacu tebi sebe svu
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 13:59 | |
| E bas necu
Sama, al' sa osmehom jos tragam za svojim snom nista drugo meni nije vazno i necu da zivim lazno jer verna sam srcu svom
Neka zemlja se pomeri dok mi srce ne zatreperi necu stati dok ga ne nadjem
Ref. E bas necu, e bas necu necu da posustanem i nikada odustanem e bas necu, e bas necu
E bas ne sta god da se desava samo jedno zelim ja e bas necu
Svasta sam prebrodila otkad sam se rodila pored svega sto sam prosla nikad dovde ne bi dosla da nisam tako puno sanjala | |
| | | mobile VIP član
| Fatalan
Hladno jutro dolazi a tuga me ne prolazi briga njega za mene on je sada na sigurnom, opet kod nje
Prvi put sam cutala drugi put oprostila sada vise nisam s njim ne mogu ni da cutim ni da oprostim
Ref. Tako, tako fatalan i prema meni bezdusan neverom je otrovan, a jos ga volim iako je okrutan
Kao nekada zagrli me sad dio pogleda, daj mi deo da sacuvam
Snove da mi porusi srecu da mi narusi samo to je hteo da ubije svu moju nadu je uspeo
29.05.2003 - 23:24 | |
| | | mobile VIP član
| Garavo
Ah bas mi fali da si tu, da si tu i na javi i u snu, i u snu krupne zenice da iz tame moju dusu vrebaju
Ref. 2x Hocu opet samo tebe moje garavo jer bez tebe sam van sebe ne vidis li to da znas da me briga sto si njen ti si meni namenjen
Ah bas mi treba na ranu so, na ranu so vode i hleba samo to, samo to sve prezivet cu da sam tvoja samo to mi je potrebno
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:00 | |
| Gde da nadjem srce novo
Odakle ti tu na mojim vratima koja nevolja te meni vratila mora da druga ti naplatila sve sto nisam znala ja
Ne znam sada sta da radim kojom kaznom da te kaznim hajde, bolji ti odluci kojom mukom da te mucim ti odluci kojom mukom, ti odluci
Ref. Gde da nadjem srce novo kad mi opet slomis ovo s koferima punim tuge bolje idi svojim putem samo jedno jos te molim bar me pusti da prebolim dugujes mi to
Htela bih za tren da oprostim ti sve da probam ponovo al' kasno je za to
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:00 | |
| Gde si ti
Opet ka tebi letim zemlja daleko je nadam se oku tvome kao u snu
Davno te nisam ljubila usne mi zeljom gore sreca ce opet doci jer vjerujem
Ref. A gdje si ti, ljubavi a gdje si ti da sebe pruzis mi a gdje si cvete moj suze mi oci kvase ne, nema, nema te
Jos uvek slike naviru secanje bolom para pozelim da opet imam te a tuga oci sklapa
Idem u zivot bez tebe teze ce mi biti rane jer nemam oci tvoje da srecu donose
Ref.
Zasto je takva sudbina nosi me kao vetar snove ti svoje poklanjam a ti ih ne vidis
Klecim i Bogu molim se da dodju lepi dani u meni sve je slomljeno otkada nisi tu
Ref.
A gde si ti pozelim da imam te a gde si ti kad sprema se nevreme a gde si, cvete moj suze mi oci kvase ne, nema, nema te | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:01 | |
| Gromovi
Mislila sam da videcu sretnija vremena al' od jednom ja sam sama sebi ostavljena
Dobio si ono sto ni sebi nebi dala a ti meni poklonio srce od metala
Gromovi udrite jer neplasim se vise munje sevajte nek poplave nas kise izgubila sam sve kad dosao je da mi samo kaze da je kraj
I kako da se sjaj u moje oci opet vrati nema para kojih ljubav moze da se plati
Ja odana sam bila svakom delu tvoje duse nisam znala da se snovi tako lako sruse | |
| | | mobile VIP član
| Hamer Ovaj tekst je pregledan 14 000 puta
Tako lako, uzecu te ja tek tako znaj da ne moze to svako ja sam namazana, predaj se i bices moj tako lako, ne daj da te ista muci samo gledaj me i uci prva lekcija je da zapamtis moj broj
Tako lako, govori se i bez glasa i prepoznaje se klasa kada pronadjes je vise je ne ispustaj tako lako, pogled postaje romansa ili propustena sansa biraj da li si vise za pocetak ili kraj
Ref. 2x Tako lako, na bolje navikne se svako vozicu te ja polako i kroz crveno kad udjes u mog hamera tako lako, nista nece da te boli samo bices sav od soli i zaljubljen da, to je moja namera
Tako je lako to i ne pita se sto kad oci govore sve slatko i opojno, veruj mi, bice to kad osmehom kupim te
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Hej ti
Dugo se nismo videli mi nedostaju mi tvoji osmesi zato zurim da stignem do tebe sto pre za mene cuvas svoje poljupce
Ovaj dan je tako nasmejan tako veseo i radostan ti se vracas i ja cekam te za tebe cuvam svoje poljupce
Ref. 2x Hej ti, okreni se ostavi sve, i ljubi me jer ti, volis me, ljubis me o, najbolje
Strpljenje vec me sada izdaje jos jedan dan i bilo bi previse sad se tesim da proci ce to jos malo i mi bit cemo zajedno
Tvoje misli ja vec dugo osecam tako suncane kao ovaj dan iz daleka stizu tvoji poljupci sto ih donosi vetar ljubavi
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:02 | |
| I to
Ti nikada nisi znao sta si hteo sta si a sta nisi smeo sada u lice sve cu ti reci ovoga puta neces me preci
Puna mi je glava tvojih problema nema resenja, samo dilema nekad bih s tobom na kraj sveta sada sitnica svaka mi smeta
Ref. I to sto nisi tu danima i to sto nista te ne zanima i to sto ne znam sta ces mi tu i to sto trazim spas u ludilu
I to sto nisam ti dovoljna i to sto krades ovo malo sna i to sto ne znas kada dosta je bas to, sto mi je tebe previse
Ti nisi znao koga imas pored sebe bila sam uvek predobra za tebe treba ti neka od mene gora da cekas je dok ne svane zora
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Igraj
E, to stvarno nigde nema masa problema svaki dan samo se gomilaju stani, nemoj to tako stani, bolje je ovako sta bi dao za malu promenu
Ref. Igraj, ma, baci se na kolena sad igraj, bez brige, samo jednom si mlad igraj, za srecom da li osecas glad
Kako tebi, tebi, tebi, tebi kako je niko ne zna, ne zna ne zna, ne zna niko ne kada dodje, dodje ti da polomis sve sta u tebi, tebi, sta u tebi tada je
I strpljenje tvoje ima granice svoje ti bi rado da pobegnes od sveg ne daju ti da zivis, nemoj sebe da krivis vreme doslo je sad za preokret
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Istok, zapad
Nema mi mira ide noc tad moje srce stobom putuje dodje mi da vicem upomoc al nema nikog da me cuje
Sta ce mi to s tobom da budem ali bez tebe slucaj sam izgubljen
Ref: Od istoka, do zapada ja trazila sam te za sebe i dok me tuga napada ja osmeh cuvacu za tebe
Od istoka, do zapada ja sanjam kada cu ti prici a moja bice nagrada to sto me neces zaobici
Bio si stvaran kao san i pusta zelje sto me kazni po moje zdravlje opasan al nisam htela da se pazim
Sta ce mi to, stobom da budem ali bez tebe slucaj sam izgubljen | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:03 | |
| Ja imam nekog (duet Deen)
Opet si nocas dosao po zrno mojih snova hiljadu milja preletao da opet budem tvoja
Dodiri tvoji prestaju a noc je tako hladna u tebe verujem i to je moja kazna
Ref. Ja imam nekog, ko ljubav zeli a on je daleko svi snovi moji, za njega zive za jedno leto
I jos ga trazim, sve snove gazim a istina boli sad sebi kazem, necu da lazem nekoga volim
Pogledaj srecu na slikama da li ti ista znaci ponekad mjesec doziva i kao da me mazis
Tako mi snazno nedostajes izbrisi ovu tamu hiljadu suza dajem ti za srecu u jednom danu
Ja imam nekog, ko ljubav zeli al' je daleko svi snovi moji, za tebe zive za jedno ljeto
I jos te trazim, sve snove gazim a istina boli sad sebi kazem, necu da lazem nekoga volim
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:03 | |
| Je l' ti zao
Vise ne vazi ti samo kazi ja sam tu da placem na sav glas da nije dosadno gasiti svece necije srece sve od jutra pa do sutra zna da bude opasno
Zato dobro se pazi ako bi se kao nekada sreli tvoji djavoli crni i moji andjeli beli pitace te, je l' ti zao
Ref. Je l' ti zao sto si tako zao za male pare ti ljubav dao i nisko pao, bas sve zabrlj'o prevarama sve isprlj'o
Je l' ti zao sto si tako zao za male pare ti ljubav dao milion godina malo je da zaboravim i da sve ti oprostim
Vise ne vazi ti samo kazi gde ti okom, ja cu skokom bez jedne reci ponizno od moje muke ti peres ruke i ne, nije to od juce to traje odavno
Zato dobro se pazi ako bi se kao nekada sreli tvoji djavoli crni i moji andjeli beli pitace te, je l' ti zao
Ref.
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:04 | |
|
Kostala me ta lepota barem pola mog zivota jer ti nikad nisi znao na dusu da mi sneg je pao da srce mi zaledi istoga trena kad tebe poljubi ta druga zena
Svi satovi sveta stali su i jos ti koji minut fore dali su ne bi li se tog tvog srca taklo sto moje puci ce kao staklo
Ref. Ja jos cu te voleti znam gubicu vreme ja, ja cu izbledeti k'o da sam trag od krede
Ja jos cu te cekati znam gubicu vreme sve suze cu sakriti znam da mi nista ne vrede
Ko moze da razume tuzne kad se samo s tugom druze pa preteze ono teze da od srecnih uvek beze sto zivot napise to ti je tako pa bilo ti tesko il' ti bilo lako
Svi satovi sveta stali su i jos ti koji minut fore dali su ne bi li se to tvog' srca taklo sto moje puci ce kao staklo
Ref. 2x
| |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:04 | |
| Kad te vidim
Noc meni zacas proleti kad tvoje telo osetim odem, al’ se uvek vracam poljupcima greske placam
Noc meni zacas proleti kad tvoje telo osetim nema srce grama straha ostavljas me ti bez daha
Lek za oci, lek za dusu i za svaku pricu tuznu sa tobom bi posla bilo gde
Lek za oci, lek za dusu i za svaku pricu tuznu sa tobom je meni lakse sve
Ref. Kad te vidim meni osvane istopim se od miline peva nebo, peva zemlja po kojoj s’ tobom ide
Kad te vidim meni osvane istopim se od miline tvoj je dodir, dodir svile usne kao od vanile
Od vanile (2x)
Noc meni zacas proleti kad tvoje telo osetim nema srce grama treme za ljubav je uvek vreme
Lek za oci, lek za dusu i za svaku pricu tuznu sa tobom bi posla bilo gde
Lek za oci, lek za dusu i za svaku pricu tuznu sa tobom je meni lakse sve
Ref.
Oko, oko, moje crno oko voli, voli me, voli me zestoko oko, oko, moje crno oko voli, voli me, voli me siroko
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Fanky g | |
| |
| | | | Fanky g | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 353 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 353 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|