|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:04 | |
| Kada musko place
Ko zna koju tajnu krije oko sto u prazno gleda tu je ali ko da nije voli me srcem od leda
Kune se a znam da laze da to nije kosa njena nista ne treba da kaze osecam jer sam zena
Ref. I kada dodje kuci umoran od nje ja poludim i molim se da mogu da ga prezirem i da mu sudim
Hladnom rukom on me mazi kao latice me gazi al' videce da boli jace kada musko place
Kad se okrene od mene hladno zagrli me tama znam da sanja usne njene s' njim a kao da sam sama
Kune se a znam da laze da to nije kosa njena nista ne treba da kaze osecam jer sam zena
Ref.
Hladnom rukom on me mazi kao latice me gazi al' videce da boli jace kada musko place
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:05 | |
| Kafana na Balkanu
Banku za pijanku
Banku za pijanku
Groznica subotnje veceri udara drma, ljulja, obara sa nogu skoro ce nedelja ujutru pravo vreme za ples i za ljubav novu
Ref. Banku za pijanku, banku za igranku jos kuci nije nikome u planu tu gde se luduje, tu gde se tuguje tu Bog stvori kafanu na Balkanu
Vatra za dlanove, sentis za parove pod ovim nebom ptice smo u letu i kad se luduje, i kad se tuguje ma ovo nema na ovom belom svetu
Groznica subotnje veceri udara drma, ljulja, siri se po gradu skoro ce nedelja ujutru pravo vreme za ples i za novu nadu
Ref.
Pevaj kafano na Balkanu (4x)
Nek lete case po plafonu po plafonu i betonu pevaj u inat svakom bolu sipaj viski dodaj Coca Colu
Ref.
Banku za pijanku | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:05 | |
| Kazi
Veruj da vratices se po jos ja porok sam tvoj, nespokoj
Ref. 2x Kazi da me nisi voleo kazi da si mi odoleo kazi bilo sta, al' znaj to jos niko me nije preboleo
Neka je lepa, ja sam lepsa neka je meka, ja sam meksa to znas i ti neka je mlada, ja sam mladja neka je slatka, ja sam sladja to znas i ti
Ref.
Neka je hrabra, ja sam smela neka je topla, ja sam vrela to znas i ti neka je vatra, ja sam zega znam da me zelis iznad svega to znas i ti
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:06 | |
| Legenda
Sve ovo me sad podseca na nesto sto davno cula sam ona i on i nesreca potresna prica, dobro znam
Ne, nikada nisam brinula da u toj prici bicu ja jer to se uvek desava ne tebi, stalno drugima sve lakse je sad odreci bez tebe ja nemam sta da me izleci
Ref. Kao legenda da se isprica moja ljubav je sad postala kao legenda koju svako zna moja ljubav je sad postala
Svetlost, tama, druga dva ni jedno mi ne odgovara a zivim sad u recima prici sto nema srecan kraj | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:06 | |
| Lep si
Hej, stani malo hej, gde se zuris hej, k'o da djavola te trista juri
Ima nesto da ti kazem otkuda ti ta ideja da te lazem da je toplo u mom domu da na sluticu ti nocas ljubav novu
Nek' dusmani od muke puknu i u zemlju propadnu kada nam se prsti spoje a usne nam se dotaknu
Nek' dusmani od muke puknu i glavom zid razbijaju nek' od besa pozelene neka se nerviraju
Zato nemoj da te stid i nemoj da te sram i sve sa sebe skini kad ti kazem da i ljubi me k'o lud ljubi, ljubi celu noc tako normalno je to i to sto prirodno je to
Ref. Lep si, boli glava s tobom bih da spavam jer si ti moje cudo, cudo malo
Lep si, boli glava s tobom bih da spavam jer mi do tebe samo bas je stalo
Hej, stani malo hej, gde se zuris hej, k'o da djavola te trista juri
Hej, stani malo hej, gde to gori hej, opusti se i odmori
Ima nesto da ti kazem otkuda ti ta ideja da te lazem sve su druge beg od tuge mracak svetla posle kise, posle duge
Nek' dusmani od muke puknu i u zemlju propadnu kada nam se prsti spoje a usne nam se dotaknu
Nek' dusmani od muke puknu i glavom zid razbijaju nek' od besa pozelene neka se nerviraju
Zato nemoj da te stid i nemoj da te sram i sve sa sebe skini kad ti kazem da i ljubi me k'o lud ljubi, ljubi celu noc tako normalno je to i to sto prirodno je to
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:07 | |
| Leti, leti
Nemas ti petlje da priznas da samo umes da lazes i ranis i izdas
Nije, nije, nije to od sudbine te ako brzo vozis onda pazi se krivine (2x)
Ref. Leti, leti ptico bela leti prema svome snu leti, leti dok ja padam dok ja padam prema dnu
Prezali me, ostavi me ne pamti me ti po zlu sama, ostavljena ja od sebe nemam, nemam kud
Nemas ti petlje da priznas da ne znas da me nemas ni da me imas
Nije, nije, nije to od sudbine te ako brzo vozis onda pazi se krivine (2x)
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:07 | |
| Litar vina
On me izludujuje ne mari za mene i nocas otisao je u grad
Briga me da li smem necu da samujem jer ko zna gde je i sa kim je sad
A ti si zato tu i sve je k'o u snu a ja sam malo vise popila
I zovem u pomoc smelo, za jednu noc lepota tvoja me je opila
Ref. Litar vina, mrak i sami ti i ja kakva ubitacna kombinacija
Probaj ukus mog' karmina hajde, reci "da" sad' je idealna situacija
Litar vina, mrak i sami ti i ja nocas vracaju se dugovi
Probaj ukus mog' karmina hajde, reci "da" a ujutru smo opet drugovi
Ja i ti
Pridji, zavedi me jer jednom zivi se hocu da nocas napravimo lom
Briga me da li smem necu da samujem daj mi poljubac sa utehom
A ti si zato tu i sve je k'o u snu a ja sam malo vise popila
I zovem u pomoc smelo, za jednu noc lepota tvoja me je opila
Ref.
Ja i ti
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:08 | |
| Ljubav ima amneziju
Kad si hteo ljubav ti mrzelo je onda mene kad sam htela ljubav ja mrzelo je onda tebe
Sad bi hteli oboje al' nam sekund mali bezi ljubav ima amneziju ne vraca se kad pozelis
Ref. Nisi znao tada sada znas da prepoznas bolju pored nje si al' si tako sam stranac u svom polju
Nisi znao tada sada znas suze uvek dodju eh sto nisam bila gora ja gore bolje prodju
Kad si hteo ljubav ti nisam htela ni da cujem kad sam htela ljubav ja neka druga bila tu je
Sad bi hteli oboje al' nam sekund mali bezi ljubav ima amneziju ne vraca se kad pozelis
Ref. 3x | |
| | | mobile VIP član
| Ljuti se ljuti
Zasto se trudim da ti budem lepa zar da zbog tebe ja ostanem slepa. Uvek su druge po ukusu tvome a ja sam tu da cutim pa dabome.. Skraticu kosu, obucicu belo slobodno reci izgledam debelo ma ko si ti da krojis me po volji od mene nisi ni u cemu bolji..
Bacicu stare stvari iz ormara ne brini nisma vise ona stara a ti me bas ne poznajes ni malo pocecu tamo, gde je s tobom stalo.. Skraticu kosu obucicu belo slobodno reci izgledam debelo ma bas da vidis koliko me briga za mene ti si procitana knjiga..
Ref: Ljuti se ljuti ljuti i do smrti al'pusti suknju da se zavrti kad neces ti nek'muzika bira nocas sam tako nemirna..
Ref: Ljuti se ljuti ljuti i do smrti al'pusti suknju da se zavrti kad neces ti nek'muzika bira nocas sam tako nemirna..
Jedan ti si samo jedan jedan manje vise i mogu bez tebe.. Jedan ni poslednji ni prvi sujetan do krvi i dobar si za sebe...
Ref: Ljuti se ljuti ljuti i do smrti al'pusti suknju da se zavrti kad neces ti nek'muzika bira nocas sam tako nemirna.. | |
| | | mobile VIP član
| Ludo, ludo
Minut do jutra, do kraja noci govoris tiho, sutra neces doci u vazduhu zelja kao kazna i glasno se smeje soba prazna
Mili moj, gde ce ti dusa i dokle mislis da radis to da budes i sa mnom i sa njom bez problema
Ref. Ludo, ludo, zelim na tvome telu poruku da ostavim njoj ludo, ludo, i da ne trepnem uzmem njeno mesto u ljubavi toj
Ludo, ludo, zelim te za sebe reci da ces ostati tu bez tebe sam u polusnu ti me ostavljas ni na nebu ni na dnu
Necu da budem ti uvek druga dok ona je s tobom sa mnom je tuga u vazduhu zelja kao kazna i glasno se smeje soba prazna | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:09 | |
| Marioneta
Sto da me grli hladna tama idem dalje kao dama ti mi neces reci hvala i da ostanem
I da ti priznam da sam sama vecna sumnja medju nama nije dovoljno da za nas poginem
Ref. Optuzi me pred svima da sam losa i luda neverna zena i zabluda ti si na tronu, pronadji bolju marionetu nego sto sam ja
Optuzi me pred svima da sam losa i luda neverna zena i zabluda ti si na tronu, pronadji onu koja je vredna tvog imena
Sto da me grli hladna zima idem dalje da pred njima ti mi neces reci hvala i da ostanem
I da ti priznam da sam sama znam ti nisi godinama nije dovoljno da za nas uvenem
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:09 | |
| Med i mleko
Malo greha, trista cuda cini k'o viski s'ledom bas svi su slabi na to nista lepse nego kad se dvoje vole ludo vatreno, cisto i iskreno
Ref. Med i mleko i slatko k'o od snova donose tebi rekom sve ladje srca mog koje kuce i koja crna lova zar mogu da se mere sa lepotom oka tvog
Nece dusa, nece telo pored drugog jutro belo ne bi sunce vise sjalo more kisa kad bi palo
Nece dusa, nece telo pored drugog jutro belo jer si moje malo cudo jer te volim ludo, ludo provereno tvoja sve bolja i bolja
Nista lepse nego kad se deli i stoji krevet s kim volis da delis to nista lepse nego kad se dvoje paze i paze ljubav k'o zenicu oka svog
Ref.
Sve bolja i bolja
Nece dusa, nece telo pored drugog jutro belo ne bi sunce vise sjalo more kisa kad bi palo
Nece dusa, nece telo pored drugog jutro belo jer si moje malo cudo jer te volim ludo, ludo provereno tvoja sve bolja i bolja | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:10 | |
| Napravicu lom
Evo je ona sto mojim se hvali evo je ona a malo mi fali snagu trazim u jos jednom picu jos samo jedno i hrabra bicu
Osecam se tako bedno do juce mi smo bili jedno ko da bilo je bezvredno sto je tako nepravedno
Ref. A ja napravicu lom on odlazi sa njom neka me po losem pamti napravicu lom ko on u srcu mom za njega nervni slom
Napravicu lom on odlazi sa njom neka me po losem pamti napravicu lom ko on u srcu mom za njega nervni slom
Evo ih oni ja plakati necu na mome bolu on gradi srecu ma ne moze to vecno da traje i on dobit' ce sto i daje
Osecam se tako bedno do juce mi smo bili jedno ko da bilo je bezvredno sto je tako nepravedno
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:10 | |
| Med i mleko
Malo greha, trista cuda cini k'o viski s'ledom bas svi su slabi na to nista lepse nego kad se dvoje vole ludo vatreno, cisto i iskreno
Ref. Med i mleko i slatko k'o od snova donose tebi rekom sve ladje srca mog koje kuce i koja crna lova zar mogu da se mere sa lepotom oka tvog
Nece dusa, nece telo pored drugog jutro belo jer si moje malo cudo jer te volim ludo, ludo provereno tvoja sve bolja i bolja
Nista lepse nego kad se deli i stoji krevet s kim volis da delis to nista lepse nego kad se dvoje paze i paze ljubav k'o zenicu oka svog
Ref.
Sve bolja i bolja
Nece dusa, nece telo pored drugog jutro belo jer si moje malo cudo jer te volim ludo, ludo provereno tvoja sve bolja i bolja | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:11 | |
| Napravi se lud
Medju nama neceg ima sto iz mrtvila me cima sto mi mira neda kad me tvoje oko gleda
Kad me tvoj pogled stize zelim da si mi sve blize bas poljubi me pred svima pa nek te onda ona ima
Ref. Napravi se lud vodi me bilo kud ona ce spavati nikad nece saznati ne brini
Napravi se lud jer bezis uzalud trebam tebi ja to je cista hemija napravi se lud
Ima neceg medju nama sto u korenu me slama sto mi srce lomi ja od zelje sam u komi
Kad me tvoj pogled stize zelim da si mi sve blize bas poljubi me pred svima pa nek te onda ona ima
Ref. 3x | |
| | | mobile VIP član
| Ne mogu ziveti sa njim
Sve mi je jasno, vec davno poznato njemu je stalo do mene i boli me al on se ne brine za to vec sprema se da krene
Ref. 2x Ne mogu ziveti sa njim tu nema srece i moram da ga ne volim kad on me nece jer mogu da ga ostavim, jos imam snage al' tesko cu da prebolim te oci drage
Koliko smo se samo mi udaljili od ljubavi i slobode on nepita se gde smo to zalutali vec sprema se da ode
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Ne pitaj
Ne pitaj zasto sam tvoja zasto te obozavam Ne pitaj sudbino moja uzmi sve sto cu da dam
Ja svega bih se odrekla s tobom nek zivot moj me zaboravi Ja svega bi se odrekla s tobom jer rodjen si da me usrecis
Ne pitaj zar se ne bojim nemas mi sta pruziti Ne pitaj jer ja postojim, da bi me voleo ti
Ja svega bih se odrekla s tobom nek zivot moj me zaboravi Ja svega bi se odrekla s tobom jer rodjen si da me usrecis
I kad bio hteo zivot ceo kao sada da me ljubis sve bi dala ne bi stala jer rodjen si da me usrecis | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:12 | |
| Necu nikog
Dani prolaze, tugu nose nemam nacina da zaboravim te uzalud je sve, sve bez tebe teram misli zle sve od sebe
Ti mi odnosis strah, dajes mi toliko samo ti si mi drag, volis kao niko i kada mrak predje prag u dusu uvlacis se tiho
Ref. 2x Necu nikog da mi lazan sjaj da ti si pravi deo moga sna
Jos one noci kada sam te sreo ja stvarno, stvarno nisam hteo da dopustim tebi da zaljubis se da dozvolim tebi da zavolis me
Ali svake noci dok te gledam znam da nikome te ne dam da te nemam, sve bi izbledelo i nista vise ne bi vredelo
Ref. 2x
Ne zelim ni sa kim da delim te zelim te, znam da bi htela zelim te, svakim delom svoga tela
I svakog dana kada te vidim ja se vise ne postidim da kazem da volim te snazno i da mi nista vise nije vazno
Necu nikog, ti si pravi 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Necu tebe Ovaj tekst je pregledan 7 455 puta
Ti bi hteo zlatni prsten da mi das odrek'o se svega da mi pripadas al' na ovom svetu, nema zlata tog da me tebi kupi, necu te, pa Bog
Ref. Necu tebe pored sebe ne trebaju mi tvoji pokloni necu tebe pored sebe uzalud su ti pokusaji svi
Ti za moju ruku zivot dao bi a kad bi te klela sta bi onda ti ukrao bi zvezde sjajnom mesecu ali neces da me imas ni u ludilu
Ref.
Ref.
Necu tebe pored sebe (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Nemiri
Imam te ali jedna noc da ne prodje imas me dok svetlost dana ne dodje
Jer protiv nas je vreme koje prolazi i donosi probleme dan sto dolazi
Ref. Sad kad mi trebas ti tu su tudji dodiri sad kad mi trebas ti on bi da me poljubi
Sad kad mi trebas ti ceo svet se protivi a dok ne dodjes mi mene muce nemiri
Imam te a druge usne bude me imas me dok neka druga ceka te
A protiv nas je vreme koje prolazi i donosi probleme dan sto dolazi
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:13 | |
| Nisam mala
Zbog tebe su sive zore zbog tebe mi je sve gore u pustinji zivot bolji je sve radim na svoju stetu jednu na drugu palim cigaretu zbog tebe svejedno mi je sve
Da l' cu sutra da se probudim il' cu totalno da poludim pa da zavrsim u ludnici ili ostanem na ulici
Ne, ja nisam mala da, sve sam dobro znala u sta se s tobom upustam i sta sve propustam
Ne, ja nisam mala da sve sam dobro znala al' ipak sam te ljubila i sve izgubila
Ne silazim sa svog trona u kucici od betona sa senkama pricam dan i noc
Sve radim na svoju stetu i zivim u svome svetu sve cutim, a vicem upomoc | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:13 | |
| Njen grad
Tamo gore je njen grad tamo gore gde ja nisam sad tamo gde je ona sada sama tamo gde je ona prava dama
Pitam se ko joj je sad u mislima pitam se da li moje poruke prima da li zna da jos dugo necu moci mozda cak i ove noci
Ostavim sve za sobom i podjem i kada zaspi u snove joj dodjem u snove po meni njoj i ovoj noci u snove koji ce tako brzo proci
A tako bih voleo da duze traju da mi bar neku nadu daju i kad prodju voleo bih da je tu ne mogu da prestanem da mislim na nju
Ref. Zelim da budem sa tobom ovu noc zelim da volim te dugo celu noc zelim da budem sa tobom ovu noc ja i ti i ti i ja dugo kao nekada
Znam da jos malo, jos samo malo znam da ce doci da joj je stalo da me vidi da zna da sam tu da proveri jos jednom da li volim samo nju
Mislim da znam o cemu razmislja o ljubavi koju zeli da mi da ali to vec stvarno predugo traje i nesto u meni znak mi daje
Da odem do njenog grada jer je ona ono sto mi treba sada idem i u sekundi me vec nema ona ni ne sluti sta joj se sprema
Vec osecam miris, vec joj cujem glas iako jos mnogo kilometara razdvajaju nas znam da sam blizu ustvari vec sam tu medju hiljadu devojaka zelim samo nju
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:14 | |
| Oko za oko
U tebe sam ko u Boga ja gledala tvojim igrama naivno se predala, dobro da sam na vreme sve shvatila saku ljubavi preskupo sam platila
Dal osecas kako ti se vraca sve i svako zlo u zivotu placa se Dal osecas da si sad na mestu mom i da zivot tvoj bice brodolom
Oko za oko isplakano srce za srce slomljeno ali za mene jos je rano za tebe je prekasno
Hteo si telo, dusu, srce da ti dam al' zasto hteo si, ti da zivis dok ja propadam dobro da sam na vreme sve shvatila saku ljubavi preskupo sam platila
Dal osecas kako ti se vraca sve i svako zlo u zivotu placa se Dal osecas da si sad na mestu mom i da zivot tvoj bice brodolom
Oko za oko isplakano srce za srce slomljeno ali za mene jos je rano za tebe je prekasno | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:14 | |
| Ona ljubi te
Ref. Ona ljubi te, ona grli te mesto mene ona drzi te okreni se vrati se ona nije za tebe
Ti moras da shvatis vreme ne mozes da vratis za novu sansu sad vec kasno je
Ja znam vec dugo nismo jedno za drugo ja stavljam tacku sve zavrsava se
Svake noci sam te ljubila i kraj tebe se budila sebe dovodim do ludila sto sam te izgubila
Ref.
Ja necu da krijem da sa drugom sad idem i da za nas sve gotovo je znaj
Stalno podsecam sebe da ne mislim na tebe jer nasoj tuznoj prici dosao je kraj
Svake noci sam te sanjala i tebi se nadala sebe dovodim do ludila sto sam te izgubila
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Fanky g 03.05.11 14:15 | |
| Osmi smrtni greh
Cujem, prica se, kad satro drustvu kasnis s' parama mojim castis ti zenu tu pa da pitam te, da l' je bolje sto je tudja da l' je lepsa il' je ludja, pa volis nju
Nikad gori mi je dan i sve slutim i znam sto nas ona sada deli mesto tebe me je sram
Nikad gori mi je dan tuga dala mu je moc mogu samo da mislim kakva ceka me noc
Ref. Bezim bolu, ne stizem nigde da se skrijem suza suzu prestize obraze mi bije
Nudim srce ti na dar ti ga krajem gurnes tvoj sam osmi smrtni greh ako ljubav umre
Kako pise se, velikim il' malom slovom ljubav, kad se desi ovo sto je nama sad svejedno je da l' se uvek isto cita kako ti je, ko te pita, kad jasno je
Ref.
Bezim bolu, ne stizem (2x)
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Fanky g | |
| |
| | | | Fanky g | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 357 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 357 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|