|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 9:37 | |
| Dan po dan
Kome treba ovaj zivot sto ga zivim ja kome treba ova tuga koja ubija
Ref. 2x Dan po dan, noc po noc sve ide u krug prodje zivot bez ljubavi samoca mi drug
Kome treba jastuk beli suzom natopljen kome treba takav zivot ceo promasen
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Djurdjevdan
Prolece na moje rame slece djurdjevak se zeleni djurdjevak se zeleni svima osim meni
Drumovi odose a ja osta nema zvezde Danice nema zvezde Danice moje saputnice
Ej, kome sada moj dragi na djurdjevak mirise na djurdjevak mirise meni nikad vise
Ref. 2x Hej, evo zore, evo zore Bogu da se pomolim evo zore, evo zore hej, djurdjevdan je a ja nisam s onim koga volim
Tvoje ime neka se spominje svakog drugog dana svakog drugog dana osim djurdjevdana
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Dodji da se pomirimo
Raspala se nasa ljubav kao stara Jugoslavija ti na jednu stranu ode a na drugu ja (2x)
Ref. 2x Dodji da se pomirimo da vratimo mir u dusi jer ljubav se tesko gradi a lako porusi
Raspala se nasa ljubav kao stara Jugoslavija na zapadu trazis drugu ja sama na jugu (2x)
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 9:38 | |
| Dodji pre svitanja
Tebe nema, nema, nema pa dodjes u zoru pa me budis da me ljubis kad mi vreme nije dodji sto ranije, dodji sto ranije
Ref. 2x Dodji dragi, dodji pre svitanja bice milovanja, bice milovanja
Ja se ljutim, ljutim, ljutim al' nista ne vredi pa me neke sumnje muce sa kojom si stao ko te zadrzao, ko te zadrzao
Ref. 2x
Drugih ima, ima, ima al' nisu za mene da mi dodjes dobre volje zbog toga se bojim sta cu kad te volim sta cu kad te volim
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Dodji pre svitanja
Tebe nema, nema, nema pa dodjes u zoru pa me budis da me ljubis kad mi vreme nije dodji sto ranije, dodji sto ranije
Ref. 2x Dodji dragi, dodji pre svitanja bice milovanja, bice milovanja
Ja se ljutim, ljutim, ljutim al' nista ne vredi pa me neke sumnje muce sa kojom si stao ko te zadrzao, ko te zadrzao
Ref. 2x
Drugih ima, ima, ima al' nisu za mene da mi dodjes dobre volje zbog toga se bojim sta cu kad te volim sta cu kad te volim
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Dodji u moje noci
Ove noci, bas tako sam sama a osecam da bih opet tebi svoju ljubav svoje srce dala
Ref. Dodji u moje noci da vidis tuzne oci tuzne oci crne i od zivota pune
Ove noci, ne mogu da spavam jer osecam kako opet zelim da te ljubim da ti ruku dam
Ref.
Ove noci, sva gorim od zelje da ti kazem koliko te volim da za tebe ja se Bogu molim
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 9:39 | |
| Dokle vise sama
Raduj se tugo dosla si po svoje dosla si po svoje
Umire lagano jadno srce moje jadno srce moje
Ref. Heeej, dokle vise sama s kim do sudnjeg dana doklem vise sama s kim do sudnjeg dana
Tuguj, sreco tebi mesta nema tebi mesta nema
U meni ocaj kao dete drema kao dete drema
Ref.
Uveni, duso na to imas prava na to imas prava
U meni ocaj kao dete spava kao dete spava
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Domovino, volim tvoja polja
Domovino, volim tvoja polja bistre reke, brda i doline svakog novog jutra lepsa si i bolja u nedrima toplim tvoje omladine
Domovino, svakog dana rasti rasti, cvetaj, lepsa i srecnija nikad vise neces nikome pripasti tvoj je cuvar mira Titova armija
Ref. 2x Tudje necemo, svoje ne damo neka to svako zna u mojoj zemlji, u Jugoslaviji sunce slobode vecno ce da sja
Domovino, svi smo ti cuvari kad zatreba, ne trebas nas zvati radnici, vojnici, djaci i ratari za mir i slobodu i zivot ce dati
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Donela te sreca meni
I meni se jednom osmehnula sreca donela mi tebe na krilima svojim donela te da ostanes sa mnom za zivota, dragi, da te volim
Ref. 2x Ti ostajes sa mnom nikome te necu dati donela te sreca meni i ne dam te drugoj zeni
Cekala sam dugo kao da sam znala zato svoju ruku drugom nisam dala u nadanju donela te sreca pa je ljubav sve veca i veca
Ref. 2x
Nemoj da mi kazes gde si do sad bio ne pitam za proslost ni ljubavi tvoje moj zivot ce s tobom lepsi biti kad od sutra zivimo udvoje
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 9:40 | |
| Dosao je covek pravi
Nisi prvi ni poslednji covek kog sam srela na mom putu bice jos ljubavi ali moje srce kao da mi kaze dosao je, dosao je covek pravi
Ref. Ako nosis srecu, sa mnom je podeli pored mene drugu zenu ne pozeli mom zivotu treba radost a ne tuga ja u tebi trazim coveka i druga
Necu sutra da se kajem i da kunem sebe ako gresim sama cu da platim al' iako, dragi, odes jednog dana ja suzama necu hteti da te vratim
Ref.
Svakom mora u zivotu jednom da osvane dan sto radja velike ljubavi ja verujem srcu kad iskreno kaze dosao je, dosao je covek pravi
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Druge oci
Smirio si nemire tu u mojoj dusi vise te ne ostavljam nebo nek se srusi (2x)
Cuvaj me, cuvaj me kao oci rodjene
Ref. 2x Druge oci, druge oci srcu krila ne daju druge usne, druge usne da opiju ne znaju
Ova nasa ljubav je posle kise duga vratilo se prolece i vedrina juga (2x)
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Dunjo mirisna
Potrazi me jednog dana posle mnogo godina tu na istim vratima cekacu te zeljna srece
Posle mnogo godina tu na istim vratima uspomene ozivece
Ref. Proslosti, dunjo mirisna miris tvoj budi secanja proslosti, dunjo mirisna miris tvoj jos me opija
Pronadji me i pomozi posle mnogo godina bas sam te pozelela jos mi srce ljubav krije
Posle mnogo godina bas sam te pozelela kazu, nikad kasno nije
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 9:41 | |
| Dvokrevetna soba
Istina je da mi svidjas se opasno al� na vrata srca tvoga ja sam stigla kasno 2x
Ref. 2x Nemamo mi kraj tebe sta traziti obe nicija srca nisu dvokrevetne sobe ma kolko da me boli pomirit cu ste s time na vratima srca tvoga stoji njeno ime
Istina je da mi svidjas se opasno al� za mene mesta nema ja sam stigla kasno 2x
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Eh, da je srece
Eh, da je srece i da ima Boga ti ne bi otiso iz zivota moga
Eh, da je srece i da ima Boga da drugu ne volis za zivota svoga
Eh, da je srece i da ima Boga da ne zaboravis ljubav srca moga | |
| | | mobile VIP član
| Ej, cija frula
Ej, cija frula, ovim sorom svira ej, cija frula, ovim sorom svira ej, to je frula siromasnog sina ej, to je frula siromasnog sina
Ej, bogatoga zasvirati nece ej, bogatoga zasvirati nece ej, bogat plati pa ga svirac prati ej, bogat plati pa ga svirac prati
Ej, dodje vreme, sve se preokrene ej, dodje vreme, sve se preokrene ej, doslo vreme, sad prate i mene ej, doslo vreme, sad prate i mene | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 9:42 | |
| Ej, sokole Ovaj tekst je pregledan 1 223 puta
Ne bi mogle zime sve dusu da mi ohlade htela ja ili ne ti me zavede 2x
Ref. 2x Sta cu sutra, sokole sta cu kada osvane zelecu da budes uvek tu zelecu, a sama ostacu
Tvoje oci blistale moje usne pristale htela ja ili ne ti me zavede 2x
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Evo, vec je Bozic
Ref. Pocinju snegovi zime i praznici evo, vec je Bozic a tebe jos nema pocinju snegovi
Nocas sam usnila hiljade cvetova nocas sam slusala sapate vetrova nocas sam gledala, nebo se otvara nocas sam shvatila, umrecu na tvojim rukama
Ref.
Nocas sam videla srce od oblaka nocas sam zvezdama ime ti pisala nocas sam gledala, nebo se otvara nocas sam shvatila, umrecu na tvojim rukama
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Gde nema tebe
Gde nema tuge nema ni srece gde nema tebe meni se nece (2x)
Ref. Moze i zemlja da se ne okrece srce i dalje tebe volece
Moze i Dunav da se zaustavi nema mi srece bez tvoje ljubavi
Sto srce vidi to oci ne vide gde nema tebe meni se ne ide (2x)
Ref.
Jedan je zivot s tobom ga delim gde nema tebe ni ja ne zelim (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 9:43 | |
| Gde si bio dok su tekle suze
Da nikada neces da se vratis rekao si na nasem rastanku ne misleci sta ostaje meni otis'o si nekoj drugoj zeni
Plakala sam, nocima te klela trazila sam svome bolu leka u tom bolu jednog divnog dana ja sam srela drugoga coveka
Ref. 2x Sad se vracas u moj zivot da pocnemo iz pocetka ne, ne mogu vise idi zeni sto te nekad uze gde si bio dok su tekle suze
U moj zivot prolece je doslo posle jedne duge hladne zime na usnama mojim svakog dana mesto tvoga njegovo je ime
A sve dane provedene s tobom zelim brzo ja da zaboravim ja te molim, ne vracaj se vise jer ne mogu njega da ostavim
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Gradska buka
Jedina svetla tacka bio si mi ti lek protiv dugih noci, mojih slabosti i kada ladje srece sve se potope u secanje prizovem tvoje poljupce
Ref. Kad me secanje ponese ja se setim te adrese gde smo nekad ljubav vodili tvoje oci, tvoje ruke daleko od gradske buke neznost sveta su mi pruzale
Jedina srodna dusa bio si mi ti lek od svih praznih reci, dana surovih i kada ladje srece sve se potope u secanje prizovem tvoje poljupce
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Greh je mene ne voleti
Nocas placu oci koje volis sve zbog toga sto te ne gledaju od ceznje za tobom sva cu izgoreti greh je mene takvu ne voleti
Ref. Sve te ceka sto si ostavio tople usne, oci, ruke moje kud da krenes ne moras da brines sve je bilo i ostaje tvoje greh je mene takvu ne voleti
Nocas drhte usne koje ljubis sve zbog toga sto te dozivaju od ceznje za tobom sva cu izgoreti greh je mene takvu ne voleti
Ref.
Nocas ruke nemirne su moje sve zbog toga sto te ne milluju od ceznje za tobom sva cu izgoreti greh je mene takvu ne voleti
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 9:44 | |
| Gubila sam ja
Gubila sam ja, gubio si ti svi smo bar jednom izgubili gubila sam bitke al' dusu, ne dusa, pa to mi je sve
Ref. Svi osim meni zora zarumeni kome da se nadan, pitam se trazicu srce, trazicu duso izvor gde ljubav izvire da se napijem
Zalila sam ja, zalio si ti sto nije bilo srece te ni crnog vina ni ruzmarina ni dana ni sudbine
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Hej sudbino
Hej sudbino ima li te sto sam tako tuzna moj zivote, moj zivote sta sam tebi duzna
Ref. 2x Ko mi moju ljubav uze hej da li neko zna on mi bese sve sto imam hej sta cu sama ja
Hej sudbino cujes li me tebe sada krivim moj zivote, moj zivote pusti me da zivim
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Hocu da budem lepa za tebe
Tvoja je ruka na mom struku sa mnom trazis mirnu luku a ta se luka ljubav zove
Poljupce nase krije tama sreca druguje sa nama u oku tvome vidim sebe
Ref. 2x Hocu da budem lepa za tebe hocu da grlis i ljubis me hocu da budem lepa za tebe za druge, briga me
Tvoja je ruka na mom struku sa mnom trazis mirnu luku a ta se luka ljubav zove
Poljupce nase krije tama sreca druguje sa nama u oku tvome vidim sebe
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Zorica Brunclik 03.05.11 9:45 | |
| Ja sam tvoja karamela
Nazivas me karamela kazes da sam slatka usne su mi medene kosa smedja, kratka
Ref. 2x Karamela, karamela ja sam tvoja karamela ti si moje grozdje cujes li me, Djordje
Zovi mene kako hoces al' vreme ne gubi zagrli me nezno slatko me poljubi
Ref. 2x
Bicu tvoja karamela sa mnom usta sladi volimo se, ljubimo se dragi dok smo mladi
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zorica Brunclik | |
| |
| | | | Zorica Brunclik | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 224 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 224 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|